Dodaj do ulubionych

dawno tego nie bylo

23.02.06, 13:21
przyznajcie same
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=37354654
Obserwuj wątek
    • wiolkak Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 13:41
      moje ulubione, ja zawsze byłam na czarnej liście w takich dyskusjach, Kaśka
      uwielbia centra handlowe, a ja uwielbiam mieć spokójsmile))
      • xemm1 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 13:42
        faktycznie dawno ten temat był wałkowany wink
        • mmala6 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 13:44
          Wiolka, teraz wychodzi, ze tylko ja chodze dzieckiem do CH i Matek na dodatek
          jest sie dobrze bawi.Ciekawe czyje sa te inne dzieci w wozkach,
          koszykach....pewnie niania wyszla po zakupy.
          • wiolkak Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 13:46
            no mówię Ci, że jedno napewno jest moje, Kaśka kocha supermarkety, a my łazimy
            dłuuugo, żeby jak najdłużej był spokójsmile
    • z1mka Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 13:50
      co z was za matki! Nie wolno dziecka targać po supermarketach tyle tam zarazków
      i zagrożeń wychowawczych...
      I dlatego w sobotę się wybieramy. Miśka w nosidło i spacer między korytarzykami
      pełnymi radosnych promocji, świerze promocje dobrze robią na dotlenienie mózgu smile
      • mamapauli1 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 14:23
        Paula nie miała miesiąca jak wybraliśmy sie do supermarketu i nic jej nie było.
        • guruburu Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 16:16
          tja... moja sie w srode urodzila a we wtorek juz ja powleklam na zakupy - no
          ale wiadomo, to dopiro w szkole sie okazesmile
          • enja11 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 16:30
            No, a ja się staram nie chodzić z Jachem do CH, a już napewno nie w łykendy.
            Choć to raczej ze względu na mnie - szlag mnie trafia i krew uderza do głowy,
            jak po raz setny ktoś potrąca wózek, albo jak muszę manewrować, bo jakaś
            rodzina oglądaczy zajmuje całą alejkę - wrrrrrrrrrrrrrrr. Zakupy jedzeniowe
            większe robi mąż, a jak już musimy się gdzieś wybrać razem to staramy się
            wybierać pory takie mniej popularne.
            A zaraz po urodzeniu Jacha to miałam MUS żeby iść do sklepu. I byliśmy parę
            razy, Jachu żyje, ma się dobrze, nic mu od tego nie ubyło.
            Ja się kiedyś natknęłam na dyskusję o hipermarketach, gdzie laski rozróżniały,
            że do supermarketu to można, a do hiper nie. I jedna pisała, że tramwajami to
            też się nie powinno jeździć, bo tam dopiero syf! Nic to, przesada jest
            niezdrowa w obu kierunkach.
            • guruburu Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 17:38
              No tak, tylko ja nie używam wózka więc jak mała jeszcze była noworodkiem i tak
              do trzeciego miecha to po wyjściu automatycznie zasypiała. A mnie w twarz
              szczęśliwie nikt nie prycha i w związku z tym dziecku tyż nie wink
              • mmala6 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 19:14
                Mateusz jeszcze nie jechal tramwajem.Zabiore go na przejazdzke jak tylko bedzie
                cieplo, bedzie mila radoche!smile
                Enja, sprawdz poczte.
                • enja11 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 19:25
                  odpisałam.
                  • mmala6 Re: dawno tego nie bylo 23.02.06, 19:35
                    enja11 napisała:

> odpisałam.

ja tezsmile
                    • miodzio_k Re: dawno tego nie bylo 24.02.06, 20:56
                      ach te supermarkety. Gdzieś ostatnio przeczytałam, że z maluchem do 4 miesiąca
                      życia wręcz NIE WOLNO chodzić do CH. No dobrze, tylko kto zrobi zakupy na obiad.
                      Z głodu mamy paść? Ale ja też wybieram pory kiedy jest mniej ludzi, ba jak robię
                      zakupy rano to zawsze jest mniej ludzi. A ile znajomych zdziećmi można
                      spotkać. Tak się składa ze w naszych okolicach mamy które nie pracują robią
                      zakupy w tej samej porze co ja więc zawzse można jeszcze miło pogawędzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka