ilonsa 17.06.09, 22:39 chyba jestem uzależniona, normalnie nie mogę sobie znaleźć miejsca... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petisu Re: chusty.info... 17.06.09, 22:43 Ciekawe czy pobiłaś mnie w odświeżaniu strony, żeby sprawdzić czy to już.... :) Odpowiedz Link
zgielk Re: chusty.info... 17.06.09, 22:59 dobrze, ze mamy gosci, to nie musze sprawdzac co 37 sekund sprawdzam co 97... Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 17.06.09, 23:00 wg ostatniej informacji została tylko godzina... Odpowiedz Link
nianja Re: chusty.info... 17.06.09, 23:16 ciekawa byłam, która pierwsza wątek tu założy :) ja też nie wiem co ze sobą zrobić ale do północy to chyba już nie wytrzymam :) Odpowiedz Link
roneczka Re: chusty.info... 17.06.09, 23:50 Co już, co już??? Powiedzcie, a nie szyfrem gadka :-((( Mam trochę czasu to też poodświerzam t ę stronkę. Dawno nie byłam i nie wiem co jest grane? Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 00:00 poprzednia stronka zniknęła zupełnie więc chyba wszystko na dobrej drodze... Odpowiedz Link
roneczka Re: chusty.info... 18.06.09, 00:03 szata graficzna ma się zmienić, czy co? Powiedzcie o co chodzi. To tajemnica jakaś? Odpowiedz Link
truscaffka Re: chusty.info... 18.06.09, 00:04 nie,jakaś przeprowadzka z jakiegoś php na jakieś inne coś, bo problemy z forum były...ginęły wątki i takie tam... Odpowiedz Link
roneczka Re: chusty.info... 18.06.09, 00:10 truscaffka napisała: > nie,jakaś przeprowadzka z jakiegoś php na jakieś inne coś, bo problemy z forum > były...ginęły wątki i takie tam... Ufff!!! To napięcie tez mi sie udzieliło i trochę zestresowało, ale skoro to tylko techniczna sprawa, to luzik:-) Odpowiedz Link
lamarea Re: chusty.info... 18.06.09, 00:04 Niech ktoś mnie oświeci i napisze co się dzieje? ze dwa miesiące nie zaglądałam na chusty, dziś w końcu znalazłam chwilę, a tu NIC. Przenoszą się? Transformują? Kiedy będą z powrotem? Odpowiedz Link
konvalinka Re: chusty.info... 18.06.09, 00:29 zapisuje się do grona uzaleznionych i oczekujących :) jana Odpowiedz Link
roneczka Re: chusty.info... 18.06.09, 00:43 To może jaką grupę wsparcia utworzyć? Z drugiej strony psychoanalityk też nie jest głupim pomysłem... Byle pomogło! Ja tam spadam bo padam:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
czana37 Re: chusty.info... 18.06.09, 05:47 Ło Matko!Sierota ja biedna!Uzależniona od forum jak nic:-(Dobrze,że jest Kawałek szmaty i Wy kochanieńkie współuzależnione,w stadzie łatwiej:-)) Odpowiedz Link
wrotek Re: chusty.info... 18.06.09, 07:09 jeszcze nie dziala:( lecialam do komputera zaraz po karmieniu i uspaniu brzdaca. dopisuje sie do chustoholiczzek.info:) Odpowiedz Link
gavagai1 Re: chusty.info... 18.06.09, 07:41 Witam! Jestem Gavagai i jestem uzalezniona ;-) to jak robimy terapię grupową, czy odpuszczamy? :P Odpowiedz Link
truscaffka Re: chusty.info... 18.06.09, 07:43 bez terapii grupowej chyba się nie obędzie :) Odpowiedz Link
czana37 Re: chusty.info... 18.06.09, 08:27 Tak sobie myślę,że jesteśmy dość pogiętym stadem w społeczeństwie,ale jakże mi w tym stadzie dobrze,oj dobrze:-)) Odpowiedz Link
diidiianna Re: chusty.info... 18.06.09, 22:16 Nazywam się diidiianna i też jestem uzależniona:) Kurna, piszą wieczór dzisiaj i co? O której się ten wieczór zaczyna:) Odpowiedz Link
nianja Re: chusty.info... 18.06.09, 22:29 cały wieczór siedzę na szpilkach bo gości miałam a tu dalej nic :( też podejrzewałam, że nasi mężowie są w to zamieszani :) Odpowiedz Link
tumtum Re: chusty.info... 18.06.09, 17:55 No a ja właśnie dzisiaj miałam w planach ostatecznie i nieodwołalnie wybrać drugą chustę...I czym ja sobie umilę czekanie aż pierwsza wyschnie? Odpowiedz Link
irlaaa Va jesteś tu? 18.06.09, 07:45 Korzystając z okazji, Va - przesyłka do Ciebie wczoraj poszła ;) Odpowiedz Link
zgielk jestem :) 18.06.09, 11:54 irlaaa napisała: > Korzystając z okazji, Va - przesyłka do Ciebie wczoraj poszła ;) dziekuje, dzisiaj rano przyszla! Odpowiedz Link
smiecha20 Re: chusty.info... 18.06.09, 07:51 o jak dobrze że dzisiaj na cały dzień wybywam z domu... wysłałam grzyba i mam nadzieję, że dotarł do Tczewa:P pozdrawiam współuzależnione, w kupie zawsze raźniej:D Odpowiedz Link
nianja Re: chusty.info... 18.06.09, 08:05 nastawiłam budzik żeby zdążyć przed dzieciem poczytać a tu nic :( Odpowiedz Link
erithacus Re: chusty.info... 19.06.09, 13:29 smiecha20 napisała: > o jak dobrze że dzisiaj na cały dzień wybywam z domu... > wysłałam grzyba i mam nadzieję, że dotarł do Tczewa:P > pozdrawiam współuzależnione, w kupie zawsze raźniej:D Hej, grzybek dotarł, już pracuje :) Był co prawda mały kłopot, bo paczuszka przeciekła i pół koperty zamokło ;) Bałam się, że grzybek się uszkodził ale wszystko z nim ok. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
smiecha20 Re: chusty.info... 19.06.09, 22:17 no patrz a tak oklejałam... trzeba było te pozostałe folijki też okleić, ale dobrze, ze dojechał... taka podróż każdego moze zmęczyć, hihi, niech sie dobrze sprawuje :D Odpowiedz Link
jazzoo Re: chusty.info... 18.06.09, 08:12 Forum jeszcze nie dziala. Jeszcze musi zostac dopracowane. Ja ide teraz do pracy wiec dopiero moge sie zajac praca nad forum po powrocie. Ja tez sie bardzo stresuje ze forum musi byc wylaczone tak dlugo. :( Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 08:19 Jazzoo rozumiemy doskonale ale razem lepiej się czeka:) Odpowiedz Link
matiju Re: chusty.info... 18.06.09, 08:47 a co by się stało jakby i kawałka szmaty nie było ... o matko lepiej nie myśleć :) Odpowiedz Link
irlaaa Re: chusty.info... 18.06.09, 09:30 Jazzoo nie stresuj się, damy radę :) Ty lepiej dac znać, czy jakiejś zbiórki nie trzeba zrobić na poratowanie Was ! Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 09:24 Mój M. i tak już twierdzi, że jestem nienormalna bo tyle czasu spędzam na forum. Ja też to wiem;) dlatego namawiam go żeby na urlop nie zabierać laptopa- w pensjonacie mamy mieć darmowy internet więc będzie mnie korciło;) Odpowiedz Link
nianja Re: chusty.info... 18.06.09, 09:44 a ja miałam dziś zrobić shrekowe ciasto :( mężą po truskawki wysłałam a przepisu nie spisałam, wrr a może któraś z Was ma? Odpowiedz Link
lynette Re: chusty.info... 18.06.09, 09:29 Ha! Wiedziałam, że Was tu znajdę. Na odwyk wszystkie, marsz! Odpowiedz Link
iks54 Re: chusty.info... 18.06.09, 09:30 Ja nieuzależniona, jeszcze :) ale łączę się w bólu. Odpowiedz Link
jasminee Re: chusty.info... 18.06.09, 09:36 Ooooo, cześć dziewczyny :))) Co za smutna wiadomość, wstaję, włączam kompa a tu chust ni ma. Odpowiedz Link
myrra1 Re: chusty.info... 18.06.09, 09:48 Ha ha ha - wiedziałam, że Was tu znajdę ;) Ja wczoraj w ogóle nie maiłam Netu, wchodze na forum o 3 w nocy, a tu taka "niespodzianka" :( jesli zaglądaja tu osoby, które kupiły u mnie pieluszki, albo wysłały priwa, którego nie odebrałam (ze 4 były), odezwijcie sie na maila: wojnar.joanna@gmail.com Jaśnie Pani - jesli tu jestes napisz tez na maila - PILNE!!! Odpowiedz Link
odynka_odi Re: chusty.info... 18.06.09, 09:52 o mamo dobrze ze jestescie - normalnie od wczoraj odswiezam caly czas i dzis wstalam z nadzieja i nic:( a jutro wyjezdzamy na zlotu i myslalam ze cos jeszcze poczytam, ze dowiem sie kto jedzie ostatecznie a moze ktos dolaczy jeszcze ech... Odpowiedz Link
magi104 Re: chusty.info... 18.06.09, 10:09 Jestem na chustach.info od niedawna, ale już się uzależniłam :P:P Siedzę jak na szpilkach:):) Odpowiedz Link
brikola Re: chusty.info... 18.06.09, 10:23 dziołchy co im miałam posłać biżu- z powodu braku adresów-bo forum wyłączone-wysyłka sie opóźni... w sobotę wyślę! Odpowiedz Link
jazzoo Re: chusty.info... 18.06.09, 10:40 Forum jest nadal w trakcie migracji. Wyglada na to ze wieczorem dopiero bedzie czynne. Mielismy tez przed polnoca atack hackera, ktory byl wyjatkowo zlosliwy i narobil sporo klopotow. Przy operacjach tego typu sa niestety "dziury" w bezpieczenstwie :( -3oko Odpowiedz Link
stokrotka.a Re: chusty.info... 18.06.09, 10:52 o jo joj :/ a ja na PW miałam nr kom do p.z filharmonii śląskiej bo mam być na chustokonferencji,nie pamiętam nawet nazwiska eh! dobrze że miejsce i czas pamiętam... i nie wiem kto będzie w Kalimbie na kawce popołudniowej o 14.30? lidka,miedziana?jesteście tu? hop hop! pozdrawiam uzależnione... wczoraj byliśmy u lekarzy od 13 do 18...cały dzień zmarnowany eh! no i padłam. siadam sobie wieczorkiem dla relaksu do forum a tu nic...eh! Odpowiedz Link
odynka_odi Re: chusty.info... 18.06.09, 11:06 3oko mam nadzieje ze duzo Wam nie wcielo i trzymam mocno kciuki zeby migracji nadszedl pozytywny koniec:) sama mam forum to wiem jak to jest;) ale trzeba myslec ze sie skonczy i juz wszystko cacy chodzic bedzie:) Odpowiedz Link
brikola Re: chusty.info... 18.06.09, 11:07 kurczę, jak zwykle hackerzy :/ mam nadz, że wszystko wróci w całości... no to już nie odświeżam tylko idę z dzieciami do piaskownicy bo mi na głowę włażą... Odpowiedz Link
zgielk LOTNA, jestes? 18.06.09, 11:55 wyslij mi nr nadania na poczte gazetowa, prosze a jesli chusta jeszcze nie wyszla, popros tesciowa, by nadala ja kurierem. po zdro wie nia Odpowiedz Link
zgielk Re: LOTNA, jestes? 18.06.09, 12:00 chcialam dodac, ze rozumiem, ze nie dla kazdego wysylka chusty musi byc priorytetem zyciowym i mi sie tez jakos szczegolnie nie spieszy, ale lubie miec informacje co i jak, brakuje mi ich no i kciuki za forum! Odpowiedz Link
odynka_odi Re: LOTNA, jestes? 18.06.09, 12:09 zgielk a nie lepiej by to bylo na pw napisac?;) Odpowiedz Link
zgielk Re: LOTNA, jestes? 18.06.09, 12:12 lepiej, ale nie znam mejla, chustowe nie dziala, a ja sie zaczelam mocno denerwowac; sorry, przyznaje sie, ze jestem kwasiara, nie robmy z tego sprawy. Odpowiedz Link
karolinka251 łączę się w bólu 18.06.09, 12:19 ja też dziś cały czas klikam odśwież :-) Odpowiedz Link
ithilhin Re: chusty.info... 18.06.09, 13:16 korzytajac z okazji, ze wszyscy czytaja ten watek: na tym forum prosimy o wygaszenie aktywnych sygnaturek do stron sprzedazowych! Odpowiedz Link
f-olka Re: matko.kobitko:) 18.06.09, 13:52 no i ja niemile zaskoczona :/ dobrze że mam masę roboty! Zgiełkowa odpisz do mnie na gadu gadu :) Odpowiedz Link
odynka_odi Re: matko.kobitko:) 18.06.09, 15:05 no ale coraz bardziej optymistyczny komunikat widac na forum:D Odpowiedz Link
lawendax Re: Iwontag 19.06.09, 14:57 Jakieś czary chyba, napisałam tego posta i listonosz z lago przyszedł :-) Dzieki :-) Odpowiedz Link
paskowka1973 Re: chusty.info... 18.06.09, 14:21 A ja wróciłam do roboty i nie mam za dużo czasu, ale wchodząc tu na kawałek szmaty byłam pewna na 100%, że was znajdę. Ja też odświeżam chusty.info co 5 minut:) Odpowiedz Link
nianja Re: chusty.info... 18.06.09, 14:24 ile można w domu rzeczy zrobić jak nie ma forum ;) :) Odpowiedz Link
czana37 Re: chusty.info... 18.06.09, 16:45 Odważny ten haker!Tylu babom na raz podpaść:-)Jak go wytropimy,to można by potrenować niekonwencjonalne wykorzystania chusty:-)) Buu...ja chcę do naszego foruuuum!!!!!!! Odpowiedz Link
no_glory Re: chusty.info... 18.06.09, 19:48 jestem zdruzgotana...co sie robi z taką masą wolnego czasu??.. wiecie co jak tak patrzę, to dociera do mnie, że jestem uzależniona..ale jakoś mi nie smutno;) Ilonsa widziałam Cie chyba dziś z Hanią w tulikowym z okien 503 na pl. Krasińskich. Mozliwe? A potem jak wracałam 503 to siedziałam obok mamy w zielonym melkajku i tez wysiadła na pl.krasinskich...ale wstydziłam się zagadać:D Jakas impreza chustowa tam była czy co? stasiulova Odpowiedz Link
wegielek Re: chusty.info... 18.06.09, 19:55 byl pewnie nalot na 100 pociech :) jak co czwartek. a ja dzis niesamowicie duzo zrobilam. w domu ofkors. wniosek - forum powoduje obrosniecie domu w syf. chyba musze isc na odwyk. Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: chusty.info... 18.06.09, 19:58 Mój mąz stwierdził, że to mężowie chustomam, niezadowoleni z wciąż rosnących kosztów stosików zebrali się do kupy i wynajęli ruskich hakerów :). Odpowiedz Link
no_glory Re: chusty.info... 18.06.09, 20:00 kejzi-mejzi napisała: > Mój mąz stwierdził, że to mężowie chustomam, niezadowoleni z wciąż rosnących > kosztów stosików zebrali się do kupy i wynajęli ruskich hakerów :) haha moja siostra tez to powiedziała- że to moj mąz hakera wynajął, bo miał dosyć mojego siedzenia na forum <hahaha> Odpowiedz Link
no_glory Re: chusty.info... 18.06.09, 19:58 jej bez kitu, 100 pociech to gdzies tam..oja głupia:D no ja tez dziś starsznie dużo zrobiłam aż się zdziwiłam mój mąż się śmieje, że chyba będę musiała z nim ten wieczór spędzić..z nudów ja wiem czy to śmieszne..hmm <confused> Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 20:21 ano to my byłyśmy:) wracałyśmy ze spotkania i zanim autobus przyjechał Hania już spała:) Odpowiedz Link
agolej Re: chusty.info... 18.06.09, 20:00 :( dłuży mi się bez chust, niby chustonówka jestem, a już w nałóg popadłam Odpowiedz Link
czana37 Re: chusty.info... 18.06.09, 20:25 Wielkieś mi uczyniło pustki w domu moim moje drogie chustowe.info tym zniknienim swoim. Wiele nas,a jakby nikogo nie było, jednym malutkim forum tak wiele ubyło... I tak cały czas mam dziś i w ten deseń...odbija mi palma czy cóś?! Odpowiedz Link
humusia Re: chusty.info... 18.06.09, 20:39 W końcu znalzałam chwilę a tu dalej NIC! Rano NIC... teraz NIC!W końcu jak bez nogi :( Odpowiedz Link
diidiianna Re: chusty.info... 18.06.09, 22:29 No czad normalnie:) rymy w chuście:) dzieć w kapuście czana37 napisała: > Wielkieś mi uczyniło pustki w domu moim > moje drogie chustowe.info tym zniknienim swoim. > Wiele nas,a jakby nikogo nie było, > jednym malutkim forum tak wiele ubyło... > > I tak cały czas mam dziś i w ten deseń...odbija mi palma czy cóś?! Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: chusty.info... 18.06.09, 20:35 Nie jest tak źle, zawsze można się pocieszać galerią na TBW :) Odpowiedz Link
domagda Re: chusty.info... 18.06.09, 21:07 W zielonym melkajku to ja byłam chyba, takim z kwiatkami. :) Odpowiedz Link
no_glory Re: chusty.info... 18.06.09, 21:36 no, w takim sztruksowym, z kwiatuszkami:-) to super, wreszcie kogos z forum na zywo znalazłam:D oj to szkoda, ze nie zagaiłam:D ja siedziałam po Twojej lewej stronie i wymownie gapiłam się na Twoją sliczną młodszą córeczkę i melkajka, ale odwagi mi zbrakło :D gdybym wiedziała, ze to ktoś z chust to bym zawsze zaczepiała a tak to nie wiadomo na kogo człowiek trafi:D:D;) Odpowiedz Link
rosal pytanie 18.06.09, 21:41 Jak myślicie, czy już jest wieczór? bo ja sprawdzam co 5 minut ;-) a powinnam się uczyć. (pewno dlatego sprawdzam co 5 minut ;-)) A dziś pod moim wieczorem szła mama chyba w elastyku czerwonym. A wczoraj w okolicy taka w ergo... Więc chustowo się robi i u mnie. Barrbarra ps. brakuje mi emotikonek szczególnie tej z torba na głowie. ps2. Was tez mi brakuje :-D Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 21:47 A Domagda własnie jechała na spotkanie ze mną:) bo robiłyśmy małą wymianę handlową;) Czyli mnie musiałaś widzieć ok. 11 jak szłam na spotkanie:) Odpowiedz Link
domagda Re: chusty.info... 18.06.09, 23:26 Fajnie, to już się znamy :) Trzeba było zagadać, zapytać, czy dziecko się nie udusi albo coś takiego ;) A ja dziś też widziałam mamę z dzieckiem w mt na plecach i psem na smyczy koło szóstej, ja byłam z dziećmi na podwórku. Nawet domyślam się kto to był :) Odpowiedz Link
odynka_odi Re: chusty.info... 18.06.09, 21:37 dziewczyny mam pytanie - jest tu ktos kto jedzie na zlot jutro? o ktorej bedziecie bo nie wiem na ktora mamy dojechac... Odpowiedz Link
konvalinka Re: chusty.info... 18.06.09, 21:39 jako, że wczoraj forum nieaktywne było to nauczyłam się porządnie na dzisiejsze koło ;))) jednak i to może mieć swoje plusy ;) jana Odpowiedz Link
konvalinka Re: chusty.info... 18.06.09, 21:43 a ja dziś na rynku wrocławskim w pizzeri,widziałam mamę i tatę z dwójką dzieci- jednym biegającym i jednym malutkim a na krześle wisiało nino turkusowe chyba... :) Odpowiedz Link
gavagai1 Re: chusty.info... 18.06.09, 21:52 i ja widziałam dzisiaj chustomamę! Poznań, ul.Paderewskiego przy Muzeum Narodowym - zielona tkana(LennyLamb?), dzieć z przodu chyba w kieszonce :) Cuuuuuuudnie wyglądali :) Odpowiedz Link
ilonsa Re: chusty.info... 18.06.09, 21:51 A nie orientujecie się czy wygląd forum też się zmieni? Pewnie tak i znowu nic nie będę umiała znaleźć:( I ponowię swoją prośbę do warszawianek: potrzebuję pożyczyć na urlop (10-20 lipca) manducę:) Odpowiedz Link
f-olka dziewczyny które czekają na pieluchy od McBaby 18.06.09, 22:00 nie wyślę ich jutro bo nie mam adresów. Te które mi się wyświetliły w przelewie postaram się nadać ale bank mi też dzisiaj szwankuje. PRZEPRASZAM Odpowiedz Link
konvalinka lilek testowy 18.06.09, 22:30 a ja znów nie mogę lilka wysyłać myszymisiowej , bo adresu niet :// jestes tu może? Odpowiedz Link
nianja Re: lilek testowy 18.06.09, 22:32 jest nowy komunikat :( chyba możemy ten wieczór spędzić z mężami Odpowiedz Link
diidiianna Re: lilek testowy 18.06.09, 22:33 a ja kurna swojego wysłałam na koncert, żeby móc w spokoju nadrobić zaległości.... buuuuu nianja napisała: > jest nowy komunikat :( chyba możemy ten wieczór spędzić z mężami Odpowiedz Link
gavagai1 Re: lilek testowy 18.06.09, 22:33 taaa... to niech go ktoś odklei od play station :D Odpowiedz Link
377sil Re: chusty.info... 18.06.09, 23:08 O, wiedziałam , że was tu znajdę! :o) Miałam sobie coś przeczytać rano a tu masz ci babo placek! Dopiero teraz mam czas , zeby się znowu zrelaksować...buuu i pewnie jutro też se nic nie poczytam... Odpowiedz Link
sawikowa A ja poszukuję dominique (chyba) 19.06.09, 17:10 Sprzedałam chustę i też adres wisi na forum. Mam taki z przelewu, ale nie wiem czy się pokrywają. Ja tam w banku mam adres rodziców, a do niedawna miałam jeszcze stary, pod którym obcy ludzie mieszkają. Więc bez potwierdzenia, że to dobry adres wolę nie wysyłać :( A forum mi brakuje, ale o dziwo syndromu odstawienia nie mam ;) jujama Odpowiedz Link
jazzoo Ostatni problem do rozwiazania... 18.06.09, 22:34 Mamy ostani problem do rozwiazania, za to paskydny. Zeby uniknac utraty kont i innych problemow z kontami uzytkownikow, forum niestety bedzie jeszcze przez jakis czas nieczynne. Nie mam szczerze mowiac pojecia ile czasu to zajmie. Odpowiedz Link
diidiianna Re: Ostatni problem do rozwiazania... 18.06.09, 22:42 I tak jesteście nieźli...jak se wyobrażam ile danych trzeba przepakować w nowe miejsce.... Co nie zmienia oczywiście faktu, że nie mogę się doczekać:) Odpowiedz Link
konvalinka Re: Ostatni problem do rozwiazania... 18.06.09, 22:45 jazzoo, róbcie swoje, wszystkim nam zalezy żeby było tak jak trzeba i żeby nam konta nie poznikały... więc apeluję !!! Nie stresujcie się, jakos wystrzymamy przeciez ! a może przyda się nam taki odwyk, żeby jeszcze bardziej docenić istnienie forum ;) Odpowiedz Link
ilonsa Re: Ostatni problem do rozwiazania... 18.06.09, 22:50 Damy radę! Lepiej dłużej poczekać niż coś miałoby byc nie tak... Jazzoo a wygląd forum się zmieni? Odpowiedz Link
monika-onuf Re: Ostatni problem do rozwiazania... 18.06.09, 23:28 ze zdziwieniem przyznaję że nie jestem uzależniona... już o matko, jak ja się szybko starzeję idę poczytać książkę:))) Odpowiedz Link
olioliwa Aneta.s ! 19.06.09, 16:51 Anetko, jeśli jesteś to odezwij się na olioliwa@yahoo.com jutro mam ostatnią szansę na zakup materiału na nosidło, w niedzielę wyjeżdżam już w góry Ola mama Emanuela'91 Jaśminy'93 Matiego'97 Mieszka'0 Nawojki'6 MojaTęczowaGaleriaRękodzieła WarsztatyPozytywnegoRodzicielstwa Odpowiedz Link
jazzoo Wyglad forum... 19.06.09, 00:10 sie zmieni. Przechodzimy z jednego programu (phpbb) na drugi (vbulletin). Przejscie bylo konieczne zeby zlikwidowac bledy ktore powstaly na forum. Oprocz tego nowe oprogramowanie bedzie o wiele bardziej stabilne i bezpieczne, takie na wiele lat na przod. Biedziemy wszystcy (wlacznie ze mna ;)) sie zapoznac z nowym wygladem i dzialaniem forum. :)) Pozdrawiam /Ania Odpowiedz Link
polaquinha Re: Wyglad forum... 19.06.09, 09:56 Aniu, dzieki, ze tak dzielnie walczycie o pomyslnosc forum :) Odpowiedz Link
jasminee gagatku odezwij sie - NUBIGO 19.06.09, 08:20 Nie jestem pewna (nicka), ale chyba Tobie proponowałam sprzedaż nosidła. Proszę daj odpowiedź bo bardzo mi się spieszy. Wystawiłam tez na bazarku, ale będę czekać na twoją odpowiedź Odpowiedz Link
paskowka1973 Problem mam!!! 19.06.09, 08:45 Sprzedałam chustę, dziewczyna juz wpłaciła kasę, a ja nie mam adresu do wysyłki, ani żadnego kontaktu z nią, bo wszystko zostało na chusty.info:) Nick coś jakby - gośk@. Ja mam nick prawie taki sam jak na chusty.info - jezeli tu jesteś odezwij się!!! A tak w ogóle to przynajmniej mam czas popracować:) Odpowiedz Link
mbober2 Paskowka 19.06.09, 10:04 roszpunkowo.blogspot.com/ to adres www Gośki, jest tam mail. Odpowiedz Link
dorcik81 Re: chusty.info... 19.06.09, 09:41 cześć kobitki:)dobrze,że nam jeszcze Kawałek szmaty został:) ja też dopisuje się do listy uzależnionych,razem jakoś tak raźniej a chciałam powiedzieć,że wczoraj w godzinach popołudniowych dotarł do nas chiński smok z Doliny Błękitnych Kwiatków Odpowiedz Link
karolinka251 Re: chusty.info... 19.06.09, 10:11 już nie mam co robuć mieszkanie posprzątałam, w pracy luz a forum brak :-( właśnie teraz jak op miesięcznym kieracie chciałam nadrobic zaległości buuu Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: chusty.info... 19.06.09, 12:06 Dorciku, dzieki za info :* miłych wakacji :) Odpowiedz Link
mbober2 kolejka do bambusa nati zieleń 19.06.09, 10:10 jakby jakimś cudem była tu IFFI to prosze o kontakt: mbober2@wp.pl nie wiadomo kiedy forum ruszy, a chusta mogłaby pójść dalej najpóźniej jutro. Odpowiedz Link
joaniaa Re: chusty.info... 19.06.09, 10:25 No dramat normalnie, jakaś zagubiona się czuje, i nie wiadomo co z czasem robić :D Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: chusty.info... 19.06.09, 10:55 No i ja jestem czyli goska@:):) Nadrobiłam posprzatałam troche wisze bo info zostało na pv heheh ale daje rade Chciałam sie pochwalic moje dziecie dzis dostało swoje pierwsze swiadectwo !!! Wzorowy uczen ze złotym laurem kurcze ale jestes szczesliwa i DUMNA Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: chusty.info... 19.06.09, 10:58 AA i jeszcze miałam pisac ze jestem dzis umówiona z mama na pomoc w motaniu ,ale adres i nr kontaktowy zostaly na pv wiec raczej nie dotre jakbys tu była mamo to prosze o kontakt Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: Do Gośka@ 19.06.09, 11:12 Dziekuje !! normalnie az sie poryczałam :):)bo nikt mnie nie uprzedził:):) Odpowiedz Link
marjanka_boss Re: chusty.info... 19.06.09, 11:23 Idź sobie KA poczytać ;) Jakbyś miała męża z Nig, to by Ci jeszcze jedno forum podrzuciła, a tak się nie da :D m. Odpowiedz Link
doominikaa Re: zlot 19.06.09, 14:20 dołączam do grona uzależnionych. Jakby co, to będę jutro jechać z Łodzi na zlocik (of kors, jak mi ktoś adres podeśle, bo odnotowałam tylko tyle, że mam blisko, ale gdzie, to nie wiem...) i będę sama z jednym dzieciem, więc mogę zabrać 3 osoby. Mam fotelik taki spory, powyżej 13 kg. czekam na propozycje, powrót do Łodzi planuję na wieczór (ale wszystko do dogadania) Odpowiedz Link
visenna2 do Tulikowej Ani i Kejzi 19.06.09, 19:10 Aniu - Lana dotarła :) Bardzo dziękuję :) Kejzi - kobalt-cynamon przyszedł dzisiaj, piekny jest :) Dziękuję :) Odpowiedz Link