niemowlaki_maluchy Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 08:56 bosz, co ze mnie za kretynka, musze sie zalogowac na swoj login to ja blond tropikalna Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 09:09 niech zgadnę, masz gorszy dzien?)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 09:28 A co Ty tak krzyczysz od samego rana, Tropikalna? Pewnie Wiolka ma racje, kryzys. Ja tez wczoraj nie moglam wejsc na Gotowe, a dzis jeszcze nie sprawdzalam. A w ogole to dzien dobry. Nie wyspalam sie, bo mloda znowu walczyla z jakimis zebami. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 09:38 wiolkak napisała: > niech zgadnę, masz gorszy dzien?)) no co Ty, Wiolka, to jeden z lepszych dni Tropikalnej... nie mogę przestać się śmiać Pam, skoro Ty też nie możesz to coś w tym musi jednak być, zaniedbałaś sie ostatnio i znalazły się pewne takie, co Cie chcą wygryźć ze stanowiska;P Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 09:27 Matko, ale to piękne! Po prostu piękne! Tropikalna jesteś moją idolką A właściwie czemu niemowlaki_maluchy nie mają wstępu za domek stróża? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: WENUS-NIE MOGĘ WEJŚĆ NA GOTOWE!!! 26.05.06, 09:33 Tropikalna rozlozylas mnie na lopatki!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Tropikalna!!! 26.05.06, 09:42 gdybym nie była taka podminowana, na pewno oplułabym monitor ze śmiechu, a tak to tylko leciutko się uśmiechnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wenus, 26.05.06, 10:03 a czemu masz zly dzien? Bo deszcz pada? Ja wsciekla zaczne chodzic od niedzieli, bo moj maz jedzie do Lipska na delegacje z taka jedna pania doktor od siebie z uczelni... Na cale piec dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wenus, 26.05.06, 10:06 ładna ona chociaż? żeby Cię nie zdradzał z byle jaką panną, bo sie potem bedą śmiały na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz dzien dobry 26.05.06, 10:11 witam mile Panie, szczegolnie zas blondynki)) wstalismy z Szafka o 7.30, pogoda taka sobie, tesciowie pojechali, jest piatek a jutro sobota, wiec ogolnie bilans wychodzi na plus komu herbaty malinowej? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dzien dobry 26.05.06, 10:13 cześć Renia, ale mi sie podobał kawał o czerwonym kapturku)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dzien dobry 26.05.06, 10:17 Mnie tez. Fajnie, ze tesciowie pojechali na papieza. Wiolka, nawet ładna, troche stara, ale nie powinni sie smiac... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: dzien dobry 26.05.06, 10:23 nawet ładna, troche stara, ale nie powinni sie smiac... trochę stara, czyli doświadczona dojrzała Pani? No To nie licz zbyt entuzjastycznie na ten brak śmiechu na mieście;P Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: dzien dobry 26.05.06, 10:18 no, mi tez sie podobal. Taki zyciowy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś