Dodaj do ulubionych

refleksja ze spaceru

IP: *.* 15.11.01, 13:48
Mąż kupił naszej córeczce taki mały wózek spacerówkę (taką małą ,i na dodatek tanią). Asia ma prawie 16 m-cy, ale żebyście zobaczyli jej minę jak na spacerze wozi lalę to byście się uśmiały. Od paru dni jak z nią idę na spacer prawie wszyscy ludzie się śmieją (też fajny widok widziećtyle wesołych twarzy :D ). Asi nie można oderwać od wózeczka, aja mam trochę spokoju bo idzie koło mnie i nie ucieka). Czy wasze dzxieci (dziewczynki) też mają taką radość z wożenia lalki w wózku?Ewa :hap:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: refleksja ze spaceru IP: *.* 15.11.01, 14:01
      Też! I nie tylko dziewczynki. Mojemu synkowi, kiedy odwiedza swoją pięcioletnią kuzynkę, najbardziej podoba się właśnie wożenie lalek i misiów w różnych wózek (a jest w czym wybierać). Ostatnio zaskoczył nas spacerując po przydomowym ogródku z trzema (2 spacerówki i 1 głęboki) wózkami naraz; lale i miś co parę metrów zmieniały środek lokomocji i było super.Pozdrowienia dla Ciebie i AsiMarzena z Łukaszem
    • Gość: guest Re: refleksja ze spaceru IP: *.* 15.11.01, 14:13
      Jujka też dostała taki wózek , ale jeszcze nie wzięłam go z nami na spacer.Na razie Jujka używa go w domu do ataków na kota ( biedny kot) , i bawi się nim przez około trzy minuty co i tak stanowi bardzo długi czas jak na nią.Zdecydowanie większą fascynację wózeczkiem przeżywa syn mojej siostry , który ma 16 miesięcy.Śmiejemy się że Stefek ma silnie rozwinięty instynkt ojcowski.Pozdrawiam Ania
    • Gość: guest Re: refleksja ze spaceru IP: *.* 15.11.01, 14:53
      Ostatnio bylismy z Ksawerkiem w odwiedzinach u mojej koleżanki i jej córeczki starszej o d Ksawcia o 1,5 m-ca (ma 21 m-cy), która tez ma wózek dla lalek. Ona usiadła do tego wózka, a mój synek ją woził po całym mieszkaniu. Ubaw był co niemara. A na koniec ja pocałował. Mysle, ze gdyby sam miał taki wózek, tez by sie nim dokonale bawił.ATA
      • Gość: guest Re: refleksja ze spaceru IP: *.* 15.11.01, 16:25
        Mój synek też lubi się bawić wózkiem. Gdy z Asią odbieramy go z przedszkola, to w drodze powrotnej on go prowadzi (i też jest dumny), a Asia denerwuje się w wózku :fou: (w którym siedzi). Jednym słowem wszyscy się nim bawią>Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka