Dodaj do ulubionych

Programy edukacyjne

IP: *.* 16.03.02, 12:09
Czy możecie polecić mi jakiś dobry (pod względem merytorycznym) program komputerowy do nauki liczenia dla 4-5 latka? Słyszałam o "Poznaję cyferki" , "Klik uczy liczyć" i "Moje pierwsze... 123", chyba "Cyfrolandia", ale nie mam pojęcia co wybrać i czy warto akurat te?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Programy edukacyjne IP: *.* 16.03.02, 12:13
      Przesadziłam z wiekiem: dla 3-4 latka :) nie znającego jeszcze cyferek.
      • Gość: malgosiksand Re: Programy edukacyjne IP: *.* 18.03.02, 11:54
        Moje dzieci na razie szleję za "Przyjaciółmi z Krainy Wiedzy", tam jest trochę literek, trochę cyferek, zwierzątka. Większość zadań moje trzylatki wykonują bez problemu i bardzo to lubią robić.PozdrawiamGosia
        • Gość: guest Re: Programy edukacyjne IP: *.* 18.03.02, 15:26
          GosiaNapisz co to za program, gdzie go można kupic i ile kosztuje. Moja mała ma trzy latka (skończyła w sobotę)sylwia
          • Gość: NAB Re: Programy edukacyjne IP: *.* 19.03.02, 08:38
            Bartek ma programy firmy Albion "poznaję cyferki" "idę do szkoły",oraz "przyjaciele z krainy wiedzy" .Ten ostatni do dostania w kioskach wydany przez DeAGOSTINI. Bardzo lubi te programy, uczą one literek, cyferek, kolorów, kształtów, są malowanki, gry.Sylwia
          • Gość: monias Re: Programy edukacyjne IP: *.* 20.03.02, 21:23
            Kupiłam pierwszy numer "Przyjaciół..." w kiosku za 9,90 zł - na próbę, bo tylko ten numer kosztuje taniej. Każdy następny 25 zł. Za całość (10 numerów: zeszyt + CD) trzeba zapłacić ok. 250 zł. Uczy literek, cyferek, przyrody. Niestety, literki są wprowadzane jako "eś", "gie", "pe" itd., co skutecznie zraziło mnie do programu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka