kukurka 23.11.06, 13:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3751325.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.fiorella Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 13:31 i co tu sie podniecać, pewnie dziecko załapało rotowirusa, moje jak zachorowało to sralo na kilometry jak wypilo mleko, przestałam dawać,po paru dniach w szpitalu wszystko wrocilo do normy i dalej ije mleczko Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 13:33 ale skąd wiadomo, że to po bebilonie? Jeśli to 2, to mozliwe, że dziecko struło ise innym daniem, lub złapało jakąś infekcję. Nie zacznijmy popadać w paranoję. Gdyby tak każda matka zgłaszała biegunkę po mleku, to pewnie byłaby wstrzymana sprzedaż wszystkiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 14:25 ja rok temu jak dawałam młodej mleko kupiłam 2 puszki i jakoś dziwnie mi wglądało mleko, takie jakieś inne. Ale mówie a może taka paria. Nika dostałą biegunki, wymiotowała. Zgłosiłam to do producenta. Kazano wysłać mleko. Wysłałam, oni wysłali do Holandii. Odpowiedz dostałam iz poprostu kolor był inny i troche skład i przez to zle sie rozpuszczało itd. Dostałam 2 puszki mleka i prezenty dla małej. A Fakt iż dziecko może sie mlekiem struc. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 18:52 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/wstrzymano-sprzedaz-partii-mleka-dla- niemowlat,820232,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 intryga grubymi nicmi szyta 23.11.06, 19:38 niech mi nikt nie wmawia, ze 16-miesieczne dziecko jada tylko bebilon pepti i to 2-ke - przeciez to mleko dla niemowlat a wiadomo, ze 16-miesieczniak takowym nie jest. I jeszcze jedno, skad ta mamusia wie, ze akurat to mleko mu zaszkodzilo??? bo chyba jada jeszcze cos innego? moze dala cos niesiwezego, a zwala na mleko Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: intryga grubymi nicmi szyta 23.11.06, 20:08 niby tak a jak to wina mleka (((((((((( lepij chuchac na zimne naprawde jakbym miała taką puszke w domku napewno niedałabym dziecku a potem myslec czy zatróje sie czy nie mój syn to niekrólik doswiadczalny i inne dzieci też nie wiec niewarto próbowac skoro nawet jak ma sie takowe mleko w aptece wymieniają to cos na żeczy musi byc ja podaje bebilon2 pepti małemu podaje oczywiscie inne żeczy ale kurcze strach jest jesli sie czyta cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.06, 20:18 niekrólik sie takimi żeczami nie zatrówa...nie buj rzaby i dawaj mu to mleko, kórcze. Sorry, ale mnie cholera strzela. Nie masz słownika?????????????????????????? Za oszczędzone na Bebilonie pieniądze proszę kupic słownik! Albo chociaz Worda otworzyc i tam pisac, zaznaczy błędy na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.06, 20:23 co czep sie tramwajaPPPPP niemusisz czytac moich wypowiedzi a króliki niemogą pic mleka bo sie zatróją PPPPPPPPPPPPPPPP mam problem z ortografią bom głąb i co?? miałam ochote sie wypowiedziec w danej sprawie a ty błędów sie czepiasz hmm napisz cos mądrzejszego co mieło znaczyc " Za oszczędzone na Bebilonie pieniądze proszę kupic słownik! ' głupias i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no comments n/t 23.11.06, 20:30 Ty wiesz kalinka, ze tym, postem popelnilas 10 000 ;D gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no comments n/t 23.11.06, 20:31 ironia forumowego losu trzeba bylo napisac 9999 zeby trafic na myszke ;PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p łał!!!!!!!!! 23.11.06, 21:16 moofka, a czekalam, czekalam, az mi stuknie Ten jest 10004)))))))) Chyba powinnam iśc na urlop, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.06, 03:27 myszka2250 napisała: > co czep sie tramwajaPPPPP oj ty wszedzie taka dokuczliwa jestes... masz chyba napiecie przedmiesiaczkowe i na forum sie wyzywasz ... bo maz by ci w domu nie pozwolil... swoja droga poszukaj koniecznie o dietach ... twoj synek jest za gruby tym sposobem zajmiesz sie czyms pozytecznym i glupot pisala nie bedzieszwidac ze poprzez komputer zaniedbalas go... czym ty go karmisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.06, 12:28 debollica napisała: > swoja droga poszukaj koniecznie o dietach ... twoj synek jest za gruby > tym sposobem zajmiesz sie czyms pozytecznym i glupot pisala nie bedzieszwidac z > e > poprzez komputer zaniedbalas go... > czym ty go karmisz??? synek niekrólik pewnie je niemarhewki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re:Debilico 26.11.06, 12:52 za normalna to ty niejestes poczytaj co ty wypisujesz prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 21:03 Chodzi o serie 202 531. Rzekomo wycofana z aptek i wstrzymana w dystrybucji od producenta. HA HA HA.. ja mam w domu 2 puszki, i połową jednej już nakarmiłam dziecko. Nie mówię że od tego, ale mały ostatnio miał problemy żołądkowe-jelitowe. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 21:24 ja mam tez, Nika raz wypiła mleko do płatków nic jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: ***Bebilon Pepti 2*** 23.11.06, 22:19 Mój Mikolaj zjadł pół puszki napewno (a moze i dwie wcześniej, bo z tej samej recepty kupowane). Narazie ma się dobrze i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś