k_s26 23.03.05, 12:14 jestem mama aniolka o imieniu Hania. Czy ktos ma tez corcie o takim imieniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margareta5 Re: HANUSIE czyli Hanie 15.05.05, 15:37 ja również jestem mamą Hani. Mój Hanior uwielbia ściagać sobie skarpetki, bardzo głośno piszczeć z radości, wypija duże ilości soku marchewkowego i jeszcze nie ma żadnego ząbka, mimo że 3 maja skończył 8 miesięcy. I miał być Ignasiem, ale że wyszła córeczka, to jest uroczym podobnym do tatusia Haniorkiem Odpowiedz Link
kontoani Re: HANUSIE czyli Hanie 22.06.05, 16:37 A ja jestem mama malego Wrzaskunka rowniez nazwanego Hanią. MA teraz 2,5 miesiaca i najczesciej mowimy o niej Heniutek, Heniut, Heniutka, Heniuta albo Hanulec. ) Mimo tego ze lubi "dawac glos" bardzo ja kochamy, bo jest nasza sliczna coreczka (no, jest mniej sliczna jak wrzeszczy -> wtedy wyglada jak Alien )) pozdrawiamy, Ania & Hania Odpowiedz Link
best-seler1 Re: HANUSIE czyli Hanie 30.11.05, 22:07 A ja mam 13-letnią Hankę. Jest jedyną Hanią w szkole i bardzo lubi swoje imię (m.in. z powodu zawartego w I części II-go zdania.Pomachiwajki. Odpowiedz Link
krzemyczka Re: HANUSIE czyli Hanie 16.06.06, 14:07 Moja druga córcia to Hania, jest cuuuudowna... jak nie wrzeszczy, a potrafi!!! Pewnie trochę po to aby zwrócić na siebie uwagę, a trochę dlatego, że starsza piszczy. Obie bardzo to lubią ( tylko dlaczego w domu?). Ale i tak je kocham, choć myślałam, że Hania to będzie Michałek.W brzuszku była tak dobrze wychowana. Pozdrawiam mama Mai i Hani Odpowiedz Link
hanka2501 Re: HANUSIE czyli Hanie 27.10.06, 22:40 Ja ma na imię Hania i bardzo lubię to imię. Odpowiedz Link
zwierzaku Re: HANUSIE czyli Hanie 09.11.06, 08:46 Moja córeczka ma na imię Hania. Bardzo mi się to imię podoba ale... nie lubie jak ktoś mówi do niej Ania Odpowiedz Link
ingutka Re: HANUSIE czyli Hanie 11.09.07, 15:14 I ja mam Hanię, czyli Haniołka ) To naprawdę świetne imię! Odpowiedz Link
martina.15 Re: HANUSIE czyli Hanie 16.09.07, 18:51 Moja Hania urodzila sie 1 lutego 2006 Jest kochana osobka o zdecydowanym charakterku a to niestety ma po mamusi, Jo-annie Odpowiedz Link
hania1953 Re: HANUSIE czyli Hanie 09.07.08, 22:25 też mam na imię Hania...bardzo mi sie to imię podoba...jestem już babcią i ciesze się,że znów imie ,które noszę stało się popularne Odpowiedz Link
misiaddk Re: HANUSIE czyli Hanie 18.01.10, 21:33 Nasze drugie dzieciątko to Hania urodziła się w kwietniu 2009 r. i do końca nie wiedzieliśmy jak dać córci na imię. A braciszek Hani to Staś, który jak tylko się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży to był już Stasiem, urodził się w maju 2007 r. Kochańskie te nasze szkraby. Pozdrawiamy wszystkie Hanusie i wszystkich Stasiów!!!! Odpowiedz Link