18buzka 20.06.07, 17:20 witam moj maly niedlugo konczy 2 latka. uwielbia samochody, w tym maszyny budowlane. czy ktos moze polecic zestaw fajnych resorakow, ktory u was sie spradzil.? takie , ktore moge kupic w internecie z gory dziekuje buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myelegans Re: resoraki dla 2 latka 20.06.07, 17:51 Matchbox, kupilam 10 lat temu dla bratanka, uwielbial je, teraz przekazal w spadku mojemu synkowi, ktory bawi sie nadal nimi i nie jest specjalnie delikatny. Sa nie-do-zdarcia, rozne zestawy, modele itd. NIestety nie orientuje sie w polskich cenach. fajne sa tez Hot Wheels, ale cenowo troche drozsze Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazgdanska Re: resoraki dla 2 latka 20.06.07, 18:27 Witam. Również polecam resoraki Matchboxa.Mój synek ma 19 miesięcy i bardzo lubi bawić się resorakami.Na allegro mozna kupić fajny zestaw aut matchboxa za jakieś 70 zł.Tak jak napisała moja poprzedniczka te samochody są nie do zdarcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: resoraki dla 2 latka 20.06.07, 23:23 hot whells,matchbox -przeżyją i 20 lat do tych samochodzików są fajne zestawy wyrzutni,dróg,walizki można robić całe zestawy Odpowiedz Link Zgłoś
happy_baby Re: resoraki dla 2 latka 20.06.07, 23:29 ja jeśli mogę nieśmiało to zachęcam do mnie (sprzedaję też na allegro, jestem uczciwa a, że sama mam chłopczyka (luty 2005), pasjonatka forum gazetowych przeróznych, to hot wheelsów i matchboxów wypatruję z pasją i namiętnością! Sama się bawię. napisz do mnie, coś pomyślimy Pozdrawiam, Agnieszka a mój sklepik to "www.happybaby.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
happy_baby Re: resoraki dla 2 latka 20.06.07, 23:30 a zestawy są faktycznie super. te walizkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: resoraki dla 2 latka 21.06.07, 14:40 Nasz Igor wlasnie tak od ok 2 roku zycia kolekcjonuje Matchboxy - sa solidnie zrobione i jest ich naprawde ogromna róznorakość Odpowiedz Link Zgłoś