mag00sia 02.07.07, 16:14 Sluchajcie znalazlam wlasnie na kocim forum taki link i poniewaz ja tez ostatnio podejrzewam jakies pasozyty, jestem w szoku.. mysle ze warto przeczytac, dlatego przeklejam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag00sia Re: pasożyty 02.07.07, 16:15 www.kocia-stronka.republika.pl/alergia.html tu Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: pasożyty 02.07.07, 16:26 Wejdź na gazetowe forum Alergie - dopiero się naczytasz Pozdrawiam, mama "alergika" już po odrobaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
mag00sia Re: pasożyty 02.07.07, 19:30 U nas alergia zostala wykluczona testami skornymi a wczesniej tez IgE takze ja ja sobie zupelnie wybilam z glowy i wybijam tez lekarzom jak sugeruja.. no ile sie najadl roznych specjalow to historia... wiekszosc lekarzy tłuków (niestety) jak nie wie co to pisze alergia (( znalazlam ten artykul przypadkiem bo zamierzamy sprawic sobie kota i przegladam kocie forum.. hehe i zdecydowanie wole chyba czytac o kotach niz o alergiach Mnie bardziej te pasozyty zszokowaly.. ile objawow moga powodowac badamy sie. Odpowiedz Link Zgłoś