florka72 10.07.07, 17:41 Witam, chciałabym prosić o jakieś sugestie dotyczące pediatrów z LuxMed na KEN w Warszawie. Szukam kogoś dobrego dla synka, będę wdzięczna za opinie, kogo najlepiej tam wybrać. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakarakamuchen nie!!! 10.07.07, 17:57 oto moja historia. 30 listopada 2006. moje 11 miesięczne dziecko ma druga dobe gorączkę 40 stopni. wzywam lekarza z luxmedu. przyjeżdża niejaki Szpyruk i stwierdza infekcje kataralną górnych dróg oddechowych. przepisuje leki. po kilku dniach utrzymujacej sie goraczki dzwonie ponownie. przyjeżdża stara baba, nazwiska niestety nie pamietam, i stwierdza... uwaga... zatrucie pokarmowe! następnego dnia wezwałam lekarke z przychodni publicznej. odflancowała nas do szpitala, bo podejrzewała u małej zapalenie ukladu moczowego. nie myliła sie. w ciężkim stanie... kilkoro moich znajomych zrezygnowalo z opieki pediatrycznej w luxmedzie na rzecz rejonowych przychodni. warto. luxmed to żaden prestiż. jesli możesz- luxmedu unikaj jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelh2 Re: nie!!! 19.07.07, 07:53 To musialas miec pecha bo ja chodze do luxmedu na KEN do pediatry i jestem bardzo zadowolony, zawsze dokładnie badaja, nie tak jak w przychodni rejonowej, gdzie w czasie kilku wizyt zaden lekarz nie mogł dokładnie zbadac uszu, bo nie miał do tego sprzętu (i to wystarczy za cały komentarz!!!), a raz nam sie zdarzyło ze jeden z pediatrów w ogóle by nie zbadał dziecka gdyby sami sie nie upominieli. Na Ken sporo jest fajnych pediatrow, ja chodze do dr Kuźmy. Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: nie!!! 19.07.07, 12:30 Moja ciotka tam pracuje duze doswiadczenie, praktyka ponad 30 lat w tym na oddziale niemowlecym na Nieklanskiej, druga specjalizacja. Niestety przyjmuje tylko w czwartki rano, czasem tez w piatki po poludniu a na chmielnej w poniedzialki rano. dr Ewa Kurkiewicz. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś