Dodaj do ulubionych

LuxMed Wawa - dobry pediatra

10.07.07, 17:41
Witam,
chciałabym prosić o jakieś sugestie dotyczące pediatrów z LuxMed na KEN w
Warszawie.
Szukam kogoś dobrego dla synka, będę wdzięczna za opinie, kogo najlepiej tam
wybrać.

Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kakarakamuchen nie!!! 10.07.07, 17:57
      oto moja historia.
      30 listopada 2006. moje 11 miesięczne dziecko ma druga dobe gorączkę 40 stopni.
      wzywam lekarza z luxmedu. przyjeżdża niejaki Szpyruk i stwierdza infekcje
      kataralną górnych dróg oddechowych. przepisuje leki. po kilku dniach
      utrzymujacej sie goraczki dzwonie ponownie. przyjeżdża stara baba, nazwiska
      niestety nie pamietam, i stwierdza... uwaga... zatrucie pokarmowe! następnego
      dnia wezwałam lekarke z przychodni publicznej. odflancowała nas do szpitala, bo
      podejrzewała u małej zapalenie ukladu moczowego. nie myliła sie. w ciężkim stanie...
      kilkoro moich znajomych zrezygnowalo z opieki pediatrycznej w luxmedzie na rzecz
      rejonowych przychodni. warto. luxmed to żaden prestiż. jesli możesz- luxmedu
      unikaj jak ognia.
      • pawelh2 Re: nie!!! 19.07.07, 07:53
        To musialas miec pecha bo ja chodze do luxmedu na KEN do pediatry i jestem
        bardzo zadowolony, zawsze dokładnie badaja, nie tak jak w przychodni rejonowej,
        gdzie w czasie kilku wizyt zaden lekarz nie mogł dokładnie zbadac uszu, bo nie
        miał do tego sprzętu (i to wystarczy za cały komentarz!!!), a raz nam sie
        zdarzyło ze jeden z pediatrów w ogóle by nie zbadał dziecka gdyby sami sie nie
        upominieli. Na Ken sporo jest fajnych pediatrow, ja chodze do dr Kuźmy.
        • agaruda1 Re: nie!!! 19.07.07, 12:30
          Moja ciotka tam pracujesmile
          duze doswiadczenie, praktyka ponad 30 lat w tym na oddziale niemowlecym na
          Nieklanskiej, druga specjalizacja. Niestety przyjmuje tylko w czwartki rano,
          czasem tez w piatki po poludniu a na chmielnej w poniedzialki rano. dr Ewa
          Kurkiewicz.
          Pozdrawiam,
          Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka