kinn26 31.07.07, 12:40 Robie dziś na obiad kapuśniak i zastanawiam się czy mogę dac zjeść mojej 13 miesięcznej córeczce troszkę tej zupy oczywiście bez kapusty tylko same ziemniaki i woda ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpiap Re: Kapuśniak na obiad 31.07.07, 12:59 ja bym dała, też mam 13 miesięczną corcię. A już myślałam że nas zapraszasz na kapuśniak. hihi. Jeśli chcesz to ja zapraszam CIę na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Kapuśniak na obiad 31.07.07, 13:38 spokojnie mozesz dac, mysle ze nawet z kapusta- moje jadly- a przy okazji podsunelas mi mysl na jutrzejszy obiad Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaem Re: Kapuśniak na obiad 31.07.07, 13:51 ja tez mam 13 miesieczna coreczke i od miesiaca juz je kapusniaczki z mlodej kapusty - spokojnie mozesz dac...moja jest smakoszem kapustki...jak je golabki to najwazniejsze jest zjesc najpierw kapuste...smacznego...a ja moge na kawe wpasc....? jestem z Wroclawia a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: nie chciała jeść kapusniaku :( 31.07.07, 23:23 no i po sprawie, nie chciała jesc kapusniaku Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: nie chciała jeść kapusniaku :( 31.07.07, 23:41 może był za kwaśny? Moje dzieciaki jedzą ale jak wcześniej obgotuję kapustę, wtedy jest delikatniejszy w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
agahin Re: Kapuśniak na obiad 01.08.07, 13:05 Spokojnie możesz dać. Ja swojemu daję kapuśniak od 10 miesiąca(teraz ma 16) tylko na pozcątku troczhę miksowałam (tak aby nie była całkowita papa)a teraz drobno kroję kapustę bo jak nie pokroję to potrafi zwrucić. A co dziwniejsz nie ugotowaną kapuste kiszoną wcina bez krojenia garściami. Odpowiedz Link Zgłoś