basha 05.08.03, 12:58 Hej! Mam pytanie odnośnie leżaczka i fotelika. Czy fotelik może zastąpić leżaczek? Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yola66 Re: leżaczek i fotelik 05.08.03, 14:35 Moj synek ma 4 miesiace i chetnie oglada swiat. Czesto wkladam go do fotelika samochodowego, kiedy chce cos zrobic. Jemu sie to bardzo podoba, a i ja mam szanse na ugotowanie czy posprzatanie. Lezaczka nie kupowalam - bo troche warunki mieszkaniowe mi na to nie pozwalaja (gdzie niby trzymac wszystkie te sprzety dla Malucha), a po za tym synek mojej siostry tez chetnie przesiadywal w foteliku i lezaczek okazal sie zbedny.... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: leżaczek i fotelik 05.08.03, 14:55 Dostaliśmy lezaczek w prezencie, okazał sie niezastąpiony. Fotelik zazwyczaj jest wykonany ze sztucznego materiału - styropian pokryty tkanina nie bawełnianą - dziecko może sie pocic. Ja wolałam w domu posadzic Gabe w leżaczku, w razie czego można taki leżaczek rozlozyc, lub, przeciwnie, ustawić pionowo) M. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: leżaczek i fotelik 05.08.03, 16:22 Hej! Mozna uzywac zamiennie, z tym ze fotelik zwykle jest ciezszy. W moim foteliku (Bebecar) Dominik tez dosc bardzo sie poci i ostatnio probuje siadac, przez co go szelki bardzo denerwuja. Zwykly fotelik przewaznie nie ma szelek, jest lzejszy, Dominik go bardzo lubi. Oczywiscie nie mozna go uzywac w samochodzie! Pozdrawiam Jagienka Odpowiedz Link Zgłoś