tendencia 31.07.08, 00:27 byłam z moją trzylatką (+4 ważne miesiące!na 'Horton słyszy ktosia' - cudna baja, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: fajny film 31.07.08, 00:38 Muszę zobaczyć i treści zweryfikować, bo niestety moje dziwne dzieci nudzą się na większości filmów animowanych A jak już polecamy filmy, to też się podłączę Ostatnio młode (4 i 5 lat) do znudzenia katują "Akademię Pana Kleksa", cytują z pamięci całe dialogi. Syn gorzko ubolewa, że nie dałam mu imienia na "A", a córka - wprawdzie na "A" - ale gorzko ubolewa, że nie urodziłam jej chłopcem, bo dziewczynek do Akademii nie przyjmują. Tak, że dla 5-latków polecam starą dobrą Akademię ) Odpowiedz Link Zgłoś
tendencia Re: fajny film 31.07.08, 01:08 no to jestem ciekawa czy się wciągną, a film naprawdę z wyobraźnią Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: fajny film 31.07.08, 01:21 tendencia napisała: > no to jestem ciekawa czy się wciągną, a film naprawdę z wyobraźnią Obejrzałam z ciekawości fragmenty na youtube i już wiem, że młodym nie podejdzie, nie taki typ animacji oraz specyficzny - zresztą bardzo popularny ostatnio w animowanych produkcjach dla dzieci - typ humoru, który do młodych nie przemawia. Ale za to ja sobie obejrzę PP Odpowiedz Link Zgłoś
kanna mama_kotula 31.07.08, 14:08 polecam zatem warszawski teatr ROMA i muzyczna wersję Akademii pana Kleksa Mój 5-o latek był bardzo zawolony. Podobnie jak z Opowiesci z narnii: Książę Kaspian (ale miał juz prawie 6). natomiast z wall-e wyszli z tata bardzo rozczarowani. pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: mama_kotula 31.07.08, 14:37 Dzięki do warszawy mam zaledwie jakieś 500 czy tam 600 km ) Ale dzięki mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś