zuzanka005 05.10.09, 20:58 jesteście dobre kobiety, właśnie skasowałam wszystkie zdjęcia z wakacji, jakim programem mogę je odzyskać? kiedyś znalazłam program za który płaciłam sms-em i odzyskalam prawie wszystkie. Dzieki, jeśli pomożecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanrio Re: odzyskanie zdjęć 05.10.09, 21:48 skąd skasowałaś? z kompa? wejdź do kosza, kliknij na wybrane pliki i zaznacz prawym przyciskiem myszy,kliknij na "przywróć" i już. Jak z aparatu to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka005 Re: odzyskanie zdjęć 05.10.09, 21:56 ha, w koszu już ich nie ma, wyrzuciłam, kiedyś ktoś podał program za który płaciło się sms-em, i on odzyskiwał zdjęcia, własnie chodzi mi o cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: odzyskanie zdjęć 05.10.09, 22:42 Jaki program to nie wiem, jak mój m wysłał naszego kompa w kosmos razem ze wszystkimi zdjęciami to oddałam do serwisu i tam wszystko odzyskali, koszt 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia czar_bajry 06.10.09, 09:46 napisz proszę gdzie odzyskiwaliście zdjęcia? Ja swojego laptopa tez wywaliłam w kosmos i od roku się z nim pałuję żeby coś odzyskać. Niestety widze ze muszę go gdzieś oddać ale koszty mie przerastają. Daj namiary gdzie odzyskiwaliście swoje zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 moze pomoze znajomy programista? 05.10.09, 22:44 za darmo. moze znasz takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: odzyskanie zdjęć 05.10.09, 22:46 Spróbuj przywrócić system. Może punkt przywracania był ustawiony na czas, w którym zdjęcia na dysku były. Odpowiedz Link Zgłoś