morgen_stern 14.12.09, 14:51 Prezentacja logo: www.youtube.com/watch?v=T9xYpRYpAO8 Bardzo fajne, moim zdaniem, i logo, i filmik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skanke wcale 14.12.09, 14:59 logo powinno być zwięzłe, łatwe do zapamiętania a tu ani jedno ani drugie, porażka Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: wcale 14.12.09, 15:18 Firmy tak, imprezy niekoniecznie - tu pelni raczej role ozdobki, ma sie ladnie prezentowac na koszulce pamiatkowej i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:13 Wygląda jak łowicka wycinanka.. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:22 bardzo fajne sięga do korzeni, kojarzy sie z PL Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:22 Mnie też się podoba, jest takie wschodnie i swojskie. A nie wiecie co z maskotką? Bo chyba na EURO musi też być maskotka, pytanie co to może być, co kojarzy się jednocześnie z Polską i Ukrainą .Mi do głowy przychodzi bocian ,ale to słaba maskotka.. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:26 Ej bocian bylby superancka maskotka! Wyrazne kolory, fajny dziob, pomachac nad glowa mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:32 To chyba ATLAS musiałby niebotyczną łapówkę zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 15:45 Może..ale ja się po prostu panicznie boję ptaków,więc może dlatego Ewentualnie żubr, bóbr...nooo kojarzą mi się same zwierzaki,które w logo ma jakaś firma i rzezcywiście mogłoby być nie halo Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 16:53 bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 19:52 Mnie się średnio podoba, ale uważam, że ta przaśność, swojskość i ludowość jest idealna W końcu zaprosimy do naszej obórki jakieś kilkaset tysięcy ludzi rozpasanych po zachodnich autostradach, pokażemy im nasze leśne parkingi bez kibli, przegonimy po drogach lubelszczyzny zakwalifikowanych w całości jako bardzo niebezpieczne, zaoferujemy adrenalinę przy wyprzedzaniu ciągnika na trzeciego, zadziwimy dwugodzinnym rytuałem zgłaszania przestępstwa W jakiś sposób to logo może ich do tego przygotować i zmniejszyć szok kulturowy O ile Ukraina jest bardziej nieobliczalna i dopiero aspirująca, o tyle dla Pl jako członka Unii obciach będzie moim zdaniem większy Przepraszam, że sieję defetyzm, ale o ile krzesełka na stadionach może i zdążymy pomalować za pięć dwunasta, o tyle nie wyobrażam sobie że poradzimy z całą resztą takiego przedsięwzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 denea 14.12.09, 20:54 No świetnie to ujęłaś fakt że dla takich np Niemców co wyciągają na autostradach po 200km/h drogi lubelszczyzny mogą być niezłym szokiem hehe...ale cóż chcieliśmy to mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 07:49 denea napisała: > Mnie się średnio podoba, ale uważam, że ta przaśność, swojskość i > ludowość jest idealna W końcu zaprosimy do naszej obórki jakieś > kilkaset tysięcy ludzi rozpasanych po zachodnich autostradach, > pokażemy im nasze leśne parkingi bez kibli, przegonimy po drogach > lubelszczyzny zakwalifikowanych w całości jako bardzo niebezpieczne, > zaoferujemy adrenalinę przy wyprzedzaniu ciągnika na trzeciego, > zadziwimy dwugodzinnym rytuałem zgłaszania przestępstwa Denea, ale popatrz, oni tam na u siebie płacą nieraz ciężkie pieniądze, żeby poczuć ten dreszczyk, adrenalinę, a teraz będą mieć to za darmo, no w cenie biletu na EURO 2w1 Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 19:23 > Denea, ale popatrz, oni tam na u siebie płacą nieraz ciężkie > pieniądze, żeby poczuć ten dreszczyk, adrenalinę, a teraz będą mieć > to za darmo, no w cenie biletu na EURO 2w1 ekstremalnyj turizm, lol dla mnie srednie to logo i takie bardziej ukrainskie niz polskie na maskotke wobec tego po calosci proponuje kozaka w futbol igrali www.youtube.com/watch?v=M-l_RWselYc Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 20:50 Uważam że jest świetne...naprawdę jedno z lepszych jakie widziałam...podoba mi się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 14.12.09, 22:46 Zupełnie mi się nie podoba ale za to z Deneą zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 00:21 Nie podoba się Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 08:08 mnie się bardzo nie podoba - to, że kwiatki są w kolorach narodowych to jeszcze ok, natomiast to so symbolizuje/przedstawia piłkę - horror gdyby ta piłka była tradycyjna, biało czarna, to logo może by mnie przekonało, a tak? no nic, i tak planuję wykupić sobie karnecik albo bilety na kilka meczów, ominąć taką imprezę byłoby smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 15:57 Mnie się nie podoba, wydaje się dość kiczowate. A mój facet (marketingowiec i grafik) uważa że jest dobre i spełnia swoją rolę. Jest czytelne a przy tym oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
justles Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 18:46 Mi też coś nie pasuje ten czerwono-biały tulipan.Napewno lepiej wyglądałby biało-czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Jak wam się podoba logo EURO 2012? 15.12.09, 21:38 Logo bardzo, filmiku nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś