Dodaj do ulubionych

Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie?

08.01.10, 22:19
pracuję właśnie w takim trybie częściowej telepracy (2 dni w domu). Jednak
kiedy pracuję w domu mam również opiekunkę, ponieważ nie wyobrażam sobie z
doskoku pracować na komputerze (moja praca wymaga dużego skupienia) - nie wiem
jak inne dzieci, ale moje dziecko jest jednak dość absorbujące. A tak
opiekunka zajmuje się maluszkiem a ja po prostu co jakiś czas robię sobie
przerwę i bawię się z synkiem. I tak pracuję, a zarazem widzę jak się rozwija smile
Obserwuj wątek
    • kawusia1002 Re: Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie? 24.08.10, 18:38
      Gdzie mogę znaleźć taką pracę? mam małe dziecko i chciałbym właśnie
      w taki sposób pracować trochę w pracy trochę w domu. Możesz mi coś
      polecić? Jestem z Mińska Mazowieckiego.
      Pozdrawiam
      • kamilowamamina Re: Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie? 16.09.10, 11:55
        Również jestem zainteresowana takim rodzajem pracy. Mam 2 miesięcznego chłopca smile Będę wdzięczna za każdą informację.
        • beatkaa32 Re: Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie? 16.09.10, 12:23
          ja również chętnie poznałabym szczegółysmile
          • iwona17051972 Re: Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie? 30.10.10, 20:48
            JESTEM ZAINTERESOWANA TAKA PRACA MAM CORKE 8 MIESIECZNA JESTEM BEZB PRACY I BEZ PRAWA DO ZASILKU PROSZE O SZCZEGOLY 48889990720 iwona17051972@wp.pl
    • nadiaouldhammou Telepraca - czy to rozwiązanie dla mnie? 20.09.10, 14:43
      Witam,

Jestem młodą matką, która zaszła w ciążę po zakończeniu studiów magisterskich, nie podjęłam w tym czasie pracy (byłam w okresie ciąży - 6 miesięcy) na stażu. Z wykształcenia jestem socjologiem, chciałabym podjąć telepracę jednak jest niezwykle mało takich ofert. Czy mogłabym liczyć na jakieś wskazówki, pomoc?
    • wombaciak Telepraca 02.11.11, 12:25
      Witam, jestem studentką 5 roku studiów magisterskich na Uniwersytecie Warszawskim i w swojej pracy badawczej zajmuję się zachowaniami przestrzennymi telepracowników i w tym celu prowadzę anonimową, krótką ankietę skierowaną do telepracowników. Pytania są wyłącznie zamknięte, wypełnienie zajmie około 5 minut, a mi bardzo pomoże w pisaniu pracy magisterskiej i dokładnym zbadaniu tematu. Jeśli jesteś telepracownikiem bądź znasz kogoś kto w takiej formie pracuje, to bardzo proszę, wypełnij i udostępnij: tnij.org/n18c (link skrócony)
      Z góry dziękuję za pomoc!
      • esr-esr Re: Telepraca 02.11.11, 14:02
        wypełniłam, ale po naciśnięciu "dalej" wróciła mi pusta ankieta (nie było zadnego info o zakończeniu ankiety, czegokolwiek) - tak ma być, czy przeglądarka mi nawala?
        • wombaciak Re: Telepraca 20.11.11, 21:35
          po przejściu metryczki i naciśnięciu "dalej" powinna być informacja że to koniec ankiety i podziękowanie, wiec nie wiem z jakiego powodu tak się stało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka