dorota0510 Re: naprawde dobry film o milosci 31.01.10, 18:21 " Słodki listopad", " Spacer w chmurach " oba z Keanu Reeves Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Głową w mur 02.02.10, 15:04 jest świetny, jak ja mogłam o nim zapomnieć. smutny,prawdziwy i niecukierkowy film. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 09:58 Hehe ;-/ - "Revolutionary road" (a w Polsce "Droga do szczęścia") - niewesoły, oj niewesoły Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 16:03 No, niewesoły, ale niezły, niezły Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 10:53 5x2 Ozona wszystkie wymienione filmy są fajne (zwłaszcza Głową w mur!), poza Closer, który uważam za straszliwą chałę. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: naprawde dobry film o milosci 02.02.10, 15:05 5x2 to bardzo dobry film,ale raczej taki,który nieprzyjemnie się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kocimicibulki Re: ostrożnie, pożądanie 01.02.10, 11:37 Cold Mountain z nicole kidman i jude low.nie wiem jaki jest polski tytul ale film bardzo mnie poruszyl.a i jeszcze Australia tez z kidman.watek milosny jest a ten jackman...mniamw obu przypadkach sie poryczalam ale ja taka mientka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ostrożnie, pożądanie 01.02.10, 16:01 Australia? Denny jak mało który! Znaczy ja wiem, że nie to ładne, co ładne, ale co sie komu podoba, ale skoro padaja tu takie wielkie tytuły, to, z całym szacunkiem, ale Australia nie powinna Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: ostrożnie, pożądanie 01.02.10, 11:47 bo closer nie jest o miłosci. tylko o zdradzie. i gnojkowatym samczyku niezdolnym do uczuc wyzszych. i własciwie to jest sztuka a nie film. bardzo mi sie podobał mimo swej dołujacej tresci MTB_TS_1_(Total MTB) Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: ostrożnie, pożądanie 01.02.10, 11:52 Ja właśnie dzieki Wam "Closer" obejrzałam 2 dni temu, bardzo mi się podobał. Za to " Notebook" do bani Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 13:05 ja polecam elegię z penelope cruiz? mała moskwa - zaskakująco dobra kobiety - z meg ryan, niby komedia, ale i zdrada jest i taki gorzki chwilami... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 16:02 Tak, Elegia jest bardzo dobrym filmem. I fenomenalnie zagranym Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 13:15 "Angielski pacjent" i "Million dollar Hotel" Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 13:30 mój ulubiony z takich klimatów to "Kochanek" Annaud'a, duży plus za miejsce akcji porque no? Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: naprawde dobry film o milosci 01.02.10, 13:45 "to właśnie miłość" (tyt. oryginalny "love actually") - rewelacja! śmiech przez łzy... a najpiękniejszy film o miłości (wiecznej!!!!!!!!) to dla mnie dracula w reżyserii pana coppoli!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jodipiku Re: naprawde dobry film o milosci 02.02.10, 12:22 hej,a ja polecam "serce nie sluga"z Meryl Streep w roli mamy...super,uwielbiam go.Jest klimat, pokazame uczucie, to nie jest film typ J.Lo... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Pokój z widokiem 02.02.10, 16:26 Z Julianem Sandsem i Helen Boham Carter w kinie zaliczyłam go ze 3 razy i teraz za każdym razem oglądam jak jest w TV, a poza tym mam Dvd na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
kiziamizia130507 Re: naprawde dobry film o milosci 07.02.10, 03:01 Zdecydowanie 'PS.Kocham Cię" Piękny film,naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: naprawde dobry film o milosci 07.02.10, 16:30 Fortepian, Wichrowe Wzgórza, Zakochana Jane, Dom Dusz, Drakula Coppoli. Odpowiedz Link Zgłoś