bweiher 23.03.10, 19:37 Czy zawsze znajdujecie na emamie interesujący Was temat? Czasami są takie dni że zaglądam na forum i nic tu dla mnie nie ma interesującego.A czasami jest 5-6 wątków na których sie udzielam namiętnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anta1981 Re: Zagladam na forum i nic tu nie ma... 23.03.10, 19:48 Powiedz lepiej jak bigos Ci wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Zagladam na forum i nic tu nie ma... 23.03.10, 20:07 Dobrze tak myślę.Mąż nie narzekał... Oczywiście nie wyszedł mi taki sam jak mojej mamy,a ona robi pyszny ale da się zjeść. Na drugi raz bedzie już z górki Odpowiedz Link Zgłoś
marzanna_2015 Re: Zagladam na forum i nic tu nie ma... 23.03.10, 20:15 Ja na forum od wczoraj i na razie mnie się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zagladam na forum i nic tu nie ma... 23.03.10, 22:30 Bo dziś duża ilość jest na stronie Biura edukacji i próbuje zapisać swoje dziecko do przedszkola. Powstała nawet na szybko taka Urban legend, że kto pierwszy ten lepszy I system zdechł Odpowiedz Link Zgłoś
my-azi ??? 23.03.10, 22:38 A przepraszam bardzo,ale czy autorka watku nie za bardzo zyje zyciem wirtualnym?? Dziwi mnie,zeby narzekac z takiego powodu he,he Kochana,to jest tylko swiat wirtualny a za plecami masz real... Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: ??? 24.03.10, 10:12 my-azi napisała: > > Kochana,to jest tylko swiat wirtualny a za plecami masz real... A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś