karolina1974 28.04.10, 16:15 www.koktajl24.pl/Oceana-w-ciazy-zdjecia-video-Oceana-w-ciazy Nie uważam żeby ciąża była chorobą ale dla mnie to lekkie przegięcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 16:42 Fakt przegięcie,, powinna wzorem Polek na L4 pójść i wycofać się z konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 17:00 dla mnie tez przegięcie, oni tam zbyt ciezko trenuja żeby takie cuda z brzuchem wyczyniac, grozi to przedwczesnym porodem Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 17:59 Dlaczego przegięcie ? Jeśli ciąża nie jest zagrożona, to nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 20:15 W Polsce co druga zagrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 20:24 Nie grzmisz, że ktoś ciążowym brzuchem wywija? Nie zniesmacza cię to? A w temacie, jej sprawa. Jak chce i się czuje na siłach to super. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 20:46 Nie wchodziłam na link. Ma siłę i zdrowie niech wywija Ku zgorszeniu przeciętnych kwoczek z e-matki które w telewizji można zobaczyć najwyżej jako widownię w "Rozmowach w toku" a i to nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 21:48 Ku zgorszeniu przeciętnych kwoczek z e-matki które w telewizji można zobaczyć > najwyżej jako widownię w "Rozmowach w toku" a i to nie zawsze Oj gazeta możesz się srodze pomylić, nie zaliczam się do przeciętnych a w telewizji można zobaczyć mnie w kilku serialach Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 21:54 Racja! Widziałam Cię w jednym serialu.Robiłaś z innymi statystami za tłum przechodniów przechodzących po ulicy . Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 21:57 No widzisz jaka jesteś spostrzegawcza a ja zauważalna Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 22:45 Oczywiście. Nie ma się czego wstydzić. W serialach muszą być także statyści trzeciego planu. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 22:58 a kto się wstydzi? Chyba że o sobie piszesz, ale tu lepiej by pasowało ...nie ma co zazdrościć tylko może swoich sił spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 20:28 Kto to oceana??? Córka Posejdona? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 21:09 Nie guglowac by jakies oceany wyszukiwać. Zaden nowy od liceum sie nie stworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 21:17 Przegięcie to jest interesowanie się czyimś brzuchem, jak stara dewota. Powinna iść na L4 od razu prawda i odejść z konkursu, bo to takie modne i fajne. Niech robi, co chce. Jakoś specjalnie bliska ci jest, ze się martwisz o jej ciążę, bo mnie to zwisa, bardziej mnie martwi moja. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: TzG-Oceana w ciąży... 28.04.10, 22:07 Jakbym słyszała moją sąsiadkę, krakała za kazdym razem, jak mnie spotykala z nartami (spokojnie - biegowki), bylam w 5. miesiacu i nawet sobie pare razy pacnęlam na pupę, ale szczęsliwie nie wykrakala. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 01:25 E tam. Jak chce to niech wywija i taniec brzucha. Chyba ma lepsze/ inne geny niż przecietna europejka wiec taniec i duży wysiłek to żadna trudność. Odpowiedz Link Zgłoś
zonkastonka Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 09:28 Też mnie to dziwi, no ale ja po dwóch stratach ciąży jestem...(nie chodzi o sam występ tylko o te mordercze treningi przed) Wypowiem się ostatecznie po szczęśliwym (zdrowe dziecko, o czasie) rozwiązaniu, które mam nadzieję nastąpi... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 09:45 jak sie dostaje kase za kazdy odcinek TzG... za darmo na pewno by nie tanczyla Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 09:48 Jeśli ktos ćwiczył przed ciążą, może ćwiczyc i w ciąży pod warunkiem ze nie sa to porty ekstrymalne. Nie widzę nic strasznego w tancu w ciazy. Znalam dziewczyne w ciąży z bliźniakami ktora do piątego miesiąca na fitness chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 10:23 sueellen napisała: Znalam > dziewczyne w ciąży z bliźniakami ktora do piątego miesiąca na fitness chodziła. Do piątego miesiąca. Potem należy jednak spasować choć trochę No chyba, że to bardziej lekki aerobik w pozycji stojącej, a nie prawdziwy fitness Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 10:21 Ciekawe czy podpisała jakąś klauzulę, że bierze pełną odpowiedzialność i nie będzie sobie rościła praw do jakichś odszkodowań w razie komplikacji. Ciąża to owszem nie choroba, ale wysiłek fizyczny należy dawkować odpowiednio i nie każda aktywność fizyczna jest wskazana. Ciężkie treningi z elementami akrobatyki, energiczne skłony itd. nie są zdaje się wskazane. Chyba, że będzie olewać przygotowania i tańczyć na pół-gwizdka Odpowiedz Link Zgłoś
ms135pt Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 10:24 Podziwiam. Sama staralam sie cwiczyc w ciazy, ale dawalam rade na aerobiku tylko do polowy 7 miesiaca, pozniej tylko lajtowo basen. A taniec jest mega wyczerpujacy, nie to co silownie i fitnesy Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 11:07 Jedna z koszykarek amerykanskich grających w naszej polskiej ekstraklasie, Ashley Shields grała zawodowo do 8 mieiąca ciązy, . Ukrywała swój stan, ponieważ bała się utraty stypendium. Zdażało sie to i innym zawodniczkom, wiecej tu: www.sptimes.com/2008/02/24/Sports/For_pregnant_athletes.shtml Wyobrazacie sobie? Ukryć ciąże pod swetrem to jedno, ale na boisku? Koszykówka nie jest boksem, ale to naprawdę mocno kontaktowa gra, nieraz obrywa się łokciem w nos, brzuch. Trzeba skakać, rozpychac sie, nieraz ląduje się na prakiecie. Ta gra jest tylko troche mniej brutalna od ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 12:23 A ja i kilka moich koleżanek, których ciąże nie były zagrożone grałyśmy i trenowałyśmy tę brutalną piłkę ręczną do 3,4 miesiąca ciąży. Nasi lekarze nie widzieli żadnych przeciwwskazań. Moje dziecko urodziło się zdrowe a i w ciąży nie miałam żadnych problemów. Kompletnie nie rozumiem więc tego oburzenia niektórych. Ciąża to nie choroba i jeśli wszystko jest ok a matka dobrze się czuje to niby dlaczego ma sobie nie potańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: TzG-Oceana w ciąży... 30.04.10, 08:24 Paulka, a widzisz róznicę pomiędzy 4 i 8 miesiącem ciąży? Do 4 to i ja grałam, lekarze nie burzą sie o gre do tego mniejn więcej okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: TzG-Oceana w ciąży... 30.04.10, 20:11 Różnicę widzę ogromną. Zresztą nigdzie nie napisałam, że popieram uprawienie zawodowo tudzież bardzo intensywnie sportu w 8 miesiącu ciąży. Dla mnie to gruba przesada. Natomiast kompletnie nie rozumiem bulwersacji faktem, że dziewczyna w 4 czy 5 miesiącu ciąży tańczy. Zawodową tancerka nie jest więc i obciążeń jakiś ogromnych nie ma. Zresztą gdyby tańczyć nie mogła zrezygnowała by zapewne z udziału w programie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: TzG-Oceana w ciąży... 29.04.10, 19:13 Przepiękna kobieta. To pierwszy powód dla którego Waszym zdaniem to przegięcie. Ma talent. To drugie. Świetnie czuje się w ciąży bo pewnie w odróżnieniu od Was jej jedynym ruchem nie jest tylko wyjście do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 gazeta 29.04.10, 22:08 gazeta, tak z ciekawości: czemu piszesz "waszym zdaniem", "od was..." a nie np. "od nas". Ty się masz za piękna kobietę? Uważasz, ze czymś szczególnym na plus, wyróżniasz się od przeciętnej forumowiczki? Możesz napisać, co cię czyni tak wyjątkową? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: gazeta 29.04.10, 22:33 Człowiek wyjątkowy nie musi się tłumaczyć ze swojej wyjątkowości innym. A z wyglądu jestem zadowolona to co mam zazdrościć innym. Szczupła,płaski brzuszek,zero rozstępów i niezłe cycki. Coś jeszcze chciałabyś wiedzieć? Acha. Inteligencja emocjonalna znacznie powyżej normy. Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma Re: gazeta 30.04.10, 07:48 to jakiś plagiat? Zdawało mi się, że już mamy podobną venus na forum. I podobny cud, i podobne mniemanie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: gazeta 29.04.10, 23:13 marychna31 napisała: > gazeta, tak z ciekawości: czemu piszesz "waszym zdaniem", "od was..." a nie np. "od nas". Bo to facet >Ty się masz za piękna kobietę? Ależ to facet ,a nie kobieta. No chyba,że zmienił "se"płeć >Uważasz, ze czymś szczególnym na plus wyróżniasz się od przeciętnej forumowiczki? Możesz napisać, co cię czyni tak wyjątkową? Niczym wyjątkowym się nie wyróżnia,poza jednym brakiem czegoś......... Odpowiedz Link Zgłoś
ms135pt Re: gazeta 30.04.10, 08:59 malgosiek chyba masz racje gazet zmienil plec na gazeta, wzial czy tez wziela slub, dzieci miec nie moze- biologicznych to wiadomo adopcja tez pewnie odpada, wiec siedzi na dzieciowych forach wmawajac dzieciatym ze sa glupie brzydkie i leniwe przez co sam/sama utwierdza sie w przekonaniu ze dzieci sa zle Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: gazeta 30.04.10, 09:21 malgosiek2 napisała: > Bo to facet Ja strasznie lubiłam tą sygnaturkę z Jasonem Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: gazeta 30.04.10, 11:20 Sygnaturka z Jasonem to akurat nie jej / jego autorstwa była, tylko żywcem ściągnięta od piromana z FH Bez jego uprzedniej zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: gazeta 30.04.10, 13:08 zoofka napisała: > Sygnaturka z Jasonem to akurat nie jej / jego autorstwa była, tylko > żywcem ściągnięta od piromana z FH Bez jego uprzedniej zgody. Podobałoby mi się niezależnie u kogo bym widziała. Uwielbiam tą zabawną opowiastkę o Jasonie z okolic Crystal Lake Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: gazeta 30.04.10, 19:38 Proszę nie rozsiewać nieprawdziwych informacji. Sygnaturkę z Jasonem miałam za zgodą i wiedzą Romana który nawet na moją prośbę (nie wiedziałam jak się wpisuje kod) wysłał mi kod do niej na priva. Poza tym na moją prośbą zrobił później nawet dwa inne suwaczki których używałam okazjonalnie. Więc proszę mnie nie oskarżać o kradzież Jasona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: gazeta 30.04.10, 09:19 marychna31 napisała: > gazeta, tak z ciekawości: czemu piszesz "waszym zdaniem", "od was..." Bo Ona niczym ten wieszcz i głos narodu Siedzi w głowach wszystkich osób, które czasami mają inne zdanie niż Ona i wie o czym myślą, kim są i co sądzą Powinna otworzyć działalność jasnowidza Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: TzG-Oceana w ciąży... 30.04.10, 09:01 mama osziana slodka jest brzuszek ma nieduzy i jej nie przeszkadza w koncu tonie konkurs strongmenow a taniec ciezarnym zalecany dziecko inteligentniejsze bedzie zbadali Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: TzG-Oceana w ciąży... 30.04.10, 22:00 Słyszałam, ze jedynym sportem zalecanym ciężarnym są skoki... hormonalne Odpowiedz Link Zgłoś