Dodaj do ulubionych

Elektorat PO

06.07.10, 13:31
Słuchajcie czym charakteryzuje się elektorat PO , bo wciąż jestem w
przypadkowych kręgach wrzucana do ich worawink jak mówię że blizej mi do PIS-u
wszyscy otwierają oczy i mówią mi ze wyglądam jak elektorat PO buahaha o co
chodzi ?
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: Elektorat PO 06.07.10, 13:48
      Zapewne sprawiasz wrazenie inteligentnej i wyksztalconej osoby, jedak po
      przyznaniu sie kurtyna PiSowska opada i pozostaja suche fakty wink
    • faustine Re: Elektorat PO 06.07.10, 13:53
      Poczytaj sobie wątki polityczne niejakiej cherry , gabi czy angazetki .To
      żelazny elektorat PO na forum wink
      • faustine Re: Elektorat PO 06.07.10, 13:55
        Choc odnoszę wrażenie że są bardziej zorientowane w polityce PiS- u niż PO.
        • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:10
          No dokladnie. To ty mnie wrzucasz do worka z PO - ja sie tylko zajmuje
          krytykanctwem PiS. A glosowalabym na partie lewicowa w pogladach i liberalna w
          gospodarce, tylko nie ma smile
      • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:08
        faustine napisała:

> Poczytaj sobie wątki polityczne niejakiej cherry , gabi czy angazetki .To
        > żelazny elektorat PO na forum wink

O pardon - ja jestem antyelektoratem PiSu! big_grin
        • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:25
          cherry.coke napisała:

> faustine napisała:
          >
          > > Poczytaj sobie wątki polityczne niejakiej cherry , gabi czy angazetki .To
          > > żelazny elektorat PO na forum wink
          >
          > O pardon - ja jestem antyelektoratem PiSu! big_grin

cherry biorąc pod uwagę, ze krytykujesz tylko PIS i Kaczynskiego, a nie
          zauwazasz analogicznych rzeczy u strony rzadzacej, sama się zastanawiam czy nie
          jestes zaginioną siostrą bliźniaczką Donalda smile
          • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:32
            Iii tam. W PiS/Kaczynskim przeszkadza mi glownie ich ideologia i psychologia, a
            te PO ma zupelnie inna. PO to standardowo nieudolni
            politycy-sprzedawczycy-pragmatycy, jakich jest na peczki od 1989, a PiS to
            narodowy fenomen big_grin
            • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:53
              cherry.coke napisała:

> Iii tam. W PiS/Kaczynskim przeszkadza mi glownie ich ideologia i psychologia, a
              > te PO ma zupelnie inna. PO to standardowo nieudolni
              > politycy-sprzedawczycy-pragmatycy, jakich jest na peczki od 1989, a PiS to
              > narodowy fenomen big_grin

oj cherry, a ne widzsz fenomenu PO, a szczegolnie Tuska, ktory pod pozorami
              demokracji otwarcie neguje podstawy demokracji smile to jest dopiero fenomen.
              https://www.suwaczek.pl/cache/dcfdd07e05.png
              • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:46
                > oj cherry, a ne widzsz fenomenu PO, a szczegolnie Tuska, ktory pod pozorami
                > demokracji otwarcie neguje podstawy demokracji

Yyy? Wyborow zakazal, Sejm rozwiazal, odwolal konstytucje czy wystrzelal opozycje?
                • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:59
                  cherry.coke napisała:

> > oj cherry, a ne widzsz fenomenu PO, a szczegolnie Tuska, ktory pod pozora
                  > mi
                  > > demokracji otwarcie neguje podstawy demokracji
                  >
                  > Yyy? Wyborow zakazal, Sejm rozwiazal, odwolal konstytucje czy wystrzelal opozyc
                  > je?

nie słyszałaś jego wypowiedzi na temat opozycji?? ze ma albo robić to co chce
                  rząd albo się nie odzywać?? jedną z podstaw demokracji jest istnienie opozycji,
                  tusk chciałby zmarginalizować jej rolę. Oczywiście dopiero teraz jak jest w
                  partii rzadzacej, bo jak byl w opozycji to wiedzial jaka jest jego rola.
                  albo to, ze uważa, ze każdy kto krytykuje jego, to krytykuje państwo polskie i
                  obywateli. chyba zapomniał, ze on jest tylko reprezentantem narodu. juz gdzies
                  pisalam, zyjemy z kraju demokratycznym, a nie w Francji za czasów monarchii
                  absolutnej.
                  dla mnie to nie sa zachowania, które świadczą o poszanowaniu demokracji.
                  • czarny_winobluszcz Re: Elektorat PO 06.07.10, 18:04
                    iuscogens napisał:
                    uważa, ze każdy kto krytykuje jego, to krytykuje państwo polskie i
                    obywateli. chyba zapomniał, ze on jest tylko reprezentantem narodu

charakterystyka wypisz wymaluj Kaczyńskiegobig_grin Ale rozumiem, że jemu to wolno? big_grin
                  • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 18:13
                    Zdaje sie, ze nie tak brzmiala ta wypowiedz, tylko ze jesli politycy w sprawie
                    powodzi nie moga pomoc, to niech sie chociaz nie wtracaja - troszke inny
                    wydzwiek, prawda? Z tym ze ja akurat nie czcze PO, wiec krytykuj sobie Tuska ile
                    wlezie - wbrew twoim odczuciom jest to nadal dozwolone, i opozycja nadal hula
                    jak chce, takie zycie smile

A roznych wypowiedzi Kaczynskich, ze drwiny z nich sa drwinami z Polski - chocby
                    przy okazji afery kartoflanej, ale i innych - juz nie pamietasz, prawda? smile
                    • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 18:24
                      PS. Jesli cie tak martwi zagrozenie demokracji, to powinnas cieszyc sie, ze JK
                      juz nie jest premierem - to on wyglaszal teksty, ze "przyjrzy sie Trybunalowi
                      Konstytucyjnemu", czytal zdaje sie jakies dokumenty, do ktorych jako premier nie
                      mial prawa z racji trojpodzialu wladzy, zbieral haki na opozycje itp.

No jak sie nie obrocic zadek z tylu...
                      • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 18:40
                        Autopoprawka - akta czytal jeszcze nie jako premier, to bylo "tylko" ujawnienie
                        osobie trzeciej akt sledztwa przez Ziobre, gdy pojawily sie ciekawe nazwiska smile
                      • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:00
                        Co do TK to Tusk sugerował, ze NIK ma olać kontrolę wydawania kasy na terenach
                        popowodziowych i wladze maja dawac kase bez stresu o kontrole, bo nikt ich nie
                        bedzie sprawdzał smile
                        • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:03
                          No dokladnie - obaj leca ostro. Tylko ja Tuska na oltarzyk nie stawiam.
                          Oczywiscie gdyby kasy powodzianom poskapil, to tez by bylo zle smile
                          • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:24
                            No a ja na pewno nie bede bronic wszystkich zachowań kaczorka z przeszłości.
                    • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:07
                      cherry.coke napisała:

> Zdaje sie, ze nie tak brzmiala ta wypowiedz, tylko ze jesli politycy w sprawie
                      > powodzi nie moga pomoc, to niech sie chociaz nie wtracaja - troszke inny
                      > wydzwiek, prawda?

nie, byly dwie wypowiedzi, jedna znacznie ostrzejsza w swojej wypowiedzi.

Z tym ze ja akurat nie czcze PO,

no wlasnie, dziwi mnie, bo widzialam, ze jakis czas temu byłas krytyczna do tych
                      obu ugrupowan, a im blizej wyborów, to ci sie ostrze silnie na PIs kierowalo smile

wiec krytykuj sobie Tuska il
                      > e
                      > wlezie - wbrew twoim odczuciom jest to nadal dozwolone, i opozycja nadal hula
                      > jak chce, takie zycie smile

cherry, nie manipuluj, nie sugerowalam, ze opozycja nie moze sie wypowidac.
                      Pisalam o czyms innym.
                      >
                      > A roznych wypowiedzi Kaczynskich, ze drwiny z nich sa drwinami z Polski - chocb
                      > y
                      > przy okazji afery kartoflanej, ale i innych - juz nie pamietasz, prawda? smile

wizerunek kraju za granicą to chyba inna sprawa.
                      • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 20:38
                        iuscogens napisał:

> nie, byly dwie wypowiedzi, jedna znacznie ostrzejsza w swojej wypowiedzi.

Podasz prosze namiary? Bo ja znam tylko te pierwsza. Przy czym te pierwsza
                        wybaczylabym nie tylko Tuskowi, ale nawet i Kaczynskiemu, bo to bardzo ludzkie i
                        mnie nieobce: nie pomagasz w kryzysie to sie chociaz qrka przymknij... To z
                        NIK-iem natomiast karygodne i jak najbardziej do krytyki. Nie moze premier NIK-u
                        luzowac ot tak.

> no wlasnie, dziwi mnie, bo widzialam, ze jakis czas temu byłas krytyczna do tyc
                        > h
                        > obu ugrupowan, a im blizej wyborów, to ci sie ostrze silnie na PIs kierowalo smile

Nie nie, ja sie zaktywizowalam po Smolensku, bo raz zszokowalo mnie i musialam
                        sie wygadac, dwa Smolensk razem z wyborami wyzwolil jakies takie fenomeny
                        polityczno-spoleczne, ze hoho. Z wskrzeszeniem i przemiana JK wlacznie oraz
                        powstaniem jego wiernych legionow z salonu, radia, niezaleznej i TVP. Na tym tle
                        PO to jakies nieudolne urzedniczki i tyle, kudy im do Polski meczenskiej.

> cherry, nie manipuluj, nie sugerowalam, ze opozycja nie moze sie wypowidac.
                        > Pisalam o czyms innym.

Ale o czym? Pisalas, ze chce ich zmarginalizowac kazac im sie przymknac?

> wizerunek kraju za granicą to chyba inna sprawa.

A dlaczego? Jak myslisz, co Polsce wiecej szkody przynioslo - karykatura
                        kartofla czy reakcja na nia? Wiesz, jak sa karykaturowani politycy na Zachodzie?
                        I maja to dokladnie centralnie w nosie. Taka praca.

Zreszta cos mi sie wydaje, ze i co do lokalnych zartow sporo takich oswiadczen
                        braci by sie znalazlo, ale naprawde nie chce mi sie szukac...
                        • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 20:51
                          cherry.coke napisała:

> iuscogens napisał:
                          >
                          > > nie, byly dwie wypowiedzi, jedna znacznie ostrzejsza w swojej wypowiedzi.
                          >
                          > Podasz prosze namiary? Bo ja znam tylko te pierwsza.
                          slyszalam w tv. trzeba by w necie poszukac.

Przy czym te pierwsza
                          > wybaczylabym nie tylko Tuskowi, ale nawet i Kaczynskiemu, bo to bardzo ludzkie
                          > i
                          > mnie nieobce: nie pomagasz w kryzysie to sie chociaz qrka przymknij...
                          chyba trochę lagodzisz przekaz.

To z
                          > NIK-iem natomiast karygodne i jak najbardziej do krytyki. Nie moze premier NIK-
                          > u
                          > luzowac ot tak.
                          >
                          > > no wlasnie, dziwi mnie, bo widzialam, ze jakis czas temu byłas krytyczna
                          > do tyc
                          > > h
                          > > obu ugrupowan, a im blizej wyborów, to ci sie ostrze silnie na PIs kierow
                          > alo smile
                          >
                          > Nie nie, ja sie zaktywizowalam po Smolensku, bo raz zszokowalo mnie i musialam
                          > sie wygadac, dwa Smolensk razem z wyborami wyzwolil jakies takie fenomeny
                          > polityczno-spoleczne, ze hoho. Z wskrzeszeniem i przemiana JK wlacznie oraz
                          > powstaniem jego wiernych legionow z salonu, radia, niezaleznej i TVP. Na tym tl
                          > e
                          > PO to jakies nieudolne urzedniczki i tyle, kudy im do Polski meczenskiej.

myslę, ze nie docieniasz PO. To co ja doceniam jako pozytywne, czyli mobilizacja
                          pisowskiego elektoratu ty uwazasz za cos przerazajacego.
                          a ni przerazalo Cie to co Po fundowalo w tej kampanii i robi teraz?/ dla mnie to
                          jest fenomen?? oni moga robic absolutnie wszystko, schetyna zapowiada ze komisje
                          sledcze sa niepotrzebne, a wyborcy nic.
                          serio to jest dopiero fenomen.
                          >
                          > > cherry, nie manipuluj, nie sugerowalam, ze opozycja nie moze sie wypowida
                          > c.
                          > > Pisalam o czyms innym.
                          >
                          > Ale o czym? Pisalas, ze chce ich zmarginalizowac kazac im sie przymknac?

no tak, ale nie pisalam,ze udalo mu sie te marzenia wprowadzic w zycie.
                          >
                          > > wizerunek kraju za granicą to chyba inna sprawa.
                          >
                          > A dlaczego? Jak myslisz, co Polsce wiecej szkody przynioslo - karykatura
                          > kartofla czy reakcja na nia?
                          Reakcja.
                          ale uwazam, ze jednak polityka wewnetrzna i zewnetrzna cechuja sie roznymi zasadami.

Wiesz, jak sa karykaturowani politycy na Zachodzie
                          > ?
                          > I maja to dokladnie centralnie w nosie. Taka praca

no w u nas tez, majewski np. rowno (w miarę wink jedzie po wiekszsci polityków. I
                          to się da ogladac, bo nie jest tylko w jedną stronę wymierzone. sama ryczalam ze
                          smiechu na okreslenie: "maly troll z zoliborza; wink
                          >
                          >
                          • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 21:12
                            > slyszalam w tv. trzeba by w necie poszukac.

No wlasnie szukam i nie moge... za ogolne...

> chyba trochę lagodzisz przekaz.

Sama ocen - powiedzial dokladnie tak:
                            Wolałbym, żeby ludzie, którzy są zaangażowani - co szanuję - we własne cele
                            polityczne nie wtrącali się wtedy, kiedy nie potrafią pomóc. (...) Niektórym się
                            wydaje - i mam wrażenie, że to też problem pana Kaczyńskiego - że można
                            wyremontować wał jak woda jeszcze stoi

Na co JK:
                            Rozumiem, że pan premier chciałby, żeby nie było opozycji
                            www.dziennik.pl/polityka/wybory-prezydenckie-2010/article621724/Kaczynski_na_walach_wbija_szpile_Tuskowi.html
                            > myslę, ze nie docieniasz PO. To co ja doceniam jako pozytywne, czyli mobilizacj
                            > a
                            > pisowskiego elektoratu ty uwazasz za cos przerazajacego.

Nie, ja uwazam za przerazajace to, co sie wypisuje na Salonie24 albo na
                            Niezaleznej, albo glosy z "Solidarnych 2010". Caly zasieg tego zjawiska, jeso
                            sposob myslenia, jego wskrzeszanie idei jakiegos poronionego mesjanizmu
                            (czytalas o "krwawym micie zalozycielskim", ktorego nowej Polsce brakowalo, bo
                            1989 byl niestety bezkrwawy? No ale teraz juz jest!) albo meczenstwa (jak to
                            ujal Prezes himself). Dla mnie to jest kosmos, ale ten kosmos sie swietnie
                            odnalazl w katastrofie katynskiej, przepraszam smolenskiej, i w nowym Jaroslawie...

> no tak, ale nie pisalam,ze udalo mu sie te marzenia wprowadzic w zycie.

Nie dosc, ze rudy wredny, to jeszcze nieskuteczny smile
      • kali_pso Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:15
        Poczytaj sobie wątki polityczne niejakiej cherry , gabi czy
        angazetki .

..heheheheh...tiaaaa...gdybym miała być w drużynie z taką gabi, to
        już wolałabym publicznie przyznać się do bycia kryptozwolennikiem
        PIS-u...
        • gabi683 Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:30
          kali_pso napisała:

> Poczytaj sobie wątki polityczne niejakiej cherry , gabi czy
          > angazetki .
          >
          >
          > ..heheheheh...tiaaaa...gdybym miała być w drużynie z taką gabi, to
          > już wolałabym publicznie przyznać się do bycia kryptozwolennikiem
          > PIS-u...

Mnie nie interesuje ani PO ani PIS a najbliżej mi do SLD smile
          • lilka69 Re: Elektorat PO 06.07.10, 15:36
            elektoratu sld jeszcze chyba tu nie bylo? witaj gabi!
            • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 15:58
              gabi z tego co mi sie przypomina w poprzednich wyborach popierala mocno Tuska big_grin
              wiec taka mocno prawicowo liberalna ta jej lewica jest chyba ze strony jej sie
              pokickaly big_grin
        • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:34
          kali_pso napisała:

>
          > ..heheheheh...tiaaaa...gdybym miała być w drużynie z taką gabi, to
          > już wolałabym publicznie przyznać się do bycia kryptozwolennikiem
          > PIS-u...

big_grin
      • angazetka Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:49
        big_grin Najchętniej byłabym żelaznym elektoratem sensownej lewicy, ale
        póki co takiego cuda nie wynaleziono w tym kraju, więc głosuję na
        partię, która jest względnie sensowna i umiarkowana. Natomiast
        jestem żelaznym elektoratem nie-PiSu.
    • iuscogens Re: Elektorat PO 06.07.10, 13:58
      nadja11 napisała:

> Słuchajcie czym charakteryzuje się elektorat PO , bo wciąż jestem w
      > przypadkowych kręgach wrzucana do ich worawink jak mówię że blizej mi do PIS-u
      > wszyscy otwierają oczy i mówią mi ze wyglądam jak elektorat PO buahaha o co
      > chodzi ?

spoko, mi tez tak mówią, zapewne dlatego, ze nie przypominam szalonej moherowej
      babci wink
    • kali_pso Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:20

Jesteś wykształcona, pracujesz zawodowo( ewentualnie masz
      zamiar/wracasz niedługo do pracy), nie planujesz licznej rodziny/nie
      masz dzieci/ jesteś za ukróceniem sfery socjalnej/opowiadasz sie za
      in vitro a nawet przeciw/jesteś za silna pozycją Polski w UE, daleko
      Ci do rusofobii a na filmach z jutjuba nie widziałaś "tajemniczej
      ręki" strzelającej do ocalałych z katastrofy pod Smoleńskiemwink i nie
      mieszkasz z teściową a mąż nie "pomaga Ci w domu" tylko razem z Tobą
      szoruje kibelek ppppppppppp

To żarty, oczywiście- to "wyglądasz" jest zastanawiającewinkp
      • powerextension Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:47
        kali_pso napisała:

> Jesteś wykształcona, pracujesz zawodowo( ewentualnie masz
        > zamiar/wracasz niedługo do pracy), nie planujesz licznej rodziny/nie
        > masz dzieci/ jesteś za ukróceniem sfery socjalnej/opowiadasz sie za
        > in vitro a nawet przeciw/jesteś za silna pozycją Polski w UE, daleko
        > Ci do rusofobii a na filmach z jutjuba nie widziałaś "tajemniczej
        > ręki" strzelającej do ocalałych z katastrofy pod Smoleńskiemwink i nie
        > mieszkasz z teściową a mąż nie "pomaga Ci w domu" tylko razem z Tobą
        > szoruje kibelek ppppppppppp

No i masz swoje konto w banku smile
        • atenka11 Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:36
          Ewentualnie konto wspolne z mezem, z pelnym upowaznieniem, zeby nie
          trzeba było miedzypartyjnej zrzutki robic, gdyby "ruscy kolejny
          samolot zestrzelili"
    • cherry.coke Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:23
      nadja11 napisała:

> Słuchajcie czym charakteryzuje się elektorat PO , bo wciąż jestem w
      > przypadkowych kręgach wrzucana do ich worawink jak mówię że blizej mi do PIS-u
      > wszyscy otwierają oczy i mówią mi ze wyglądam jak elektorat PO buahaha o co
      > chodzi ?

Wygladasz jak Gabi, a jestes Elza...
      • gabi683 Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:27
        i co jeszcze powiecie smile?
        • faustine Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:34
          Jasne , teraz wszyscy to elektorat lewicy . Bo jak się Bronek nie wywiąże z
          obietnic , to nie będzie na mnie smile
          • asia_i_p Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:29
            Nieprawda, ja się przyznam, ja jestem żelazny elektorat PO. Przebieg sympatii
            politycznych - Solidarność (jeszcze dzieciak byłam) - ROAD - Unia Demokratyczna
            (tu mnie zastała 18-tka) - Unia Wolności (a może tu? - ale to w końcu tylko
            kwestia nazwy) - PO. Jak z PO się wyłoni frakcja, która będzie rzeczywiście
            próbowała wprowadzać gospodarkę liberalną, a nie tylko o niej gadać (patrz -
            podatek liniowy i stopniowa prywatyzacja służby zdrowia), to mnie mają.
            I nie to, żebym nie szanowała lewicy - tej liberalnej obyczajowo i tej
            chrześcijańsko-społecznej. Ich postulaty, jak wydawać pieniądze, są na pewno
            dużo szlachetniejsze niż postulaty liberałów. Ich zaangażowanie jest piękne. Są
            potrzebni, żeby przypominać o pryncypiach i ludzkiej stronie polityki. Ale moje
            cholerne poczucie realizmu przez cały czas przypomina, że na ten cały show
            trzeba jeszcze zarobić.
            • echtom Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:36
              > Przebieg sympatii politycznych - Solidarność (jeszcze dzieciak byłam) - ROAD - Unia Demokratyczna (tu mnie zastała 18-tka) - Unia Wolności (a może tu? - ale to w końcu tylko kwestia nazwy) - PO.

U mnie identycznie - z małą różnicą, że 18-tka mnie zastała w stanie wojennym wink
      • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:37
        taaa tongue_out
        • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 14:40
          ja juz gdzies pisalam ze do tego co daja firmy sondazowe na temat wyborcow pis
          nie pasuje jestem normalna wyksztalcona kobieta 30+ z mezem, domem, dwojka
          dzieci i kotem (moze ten kot cholera wie), na nic nam kasy nie brakuje jestesmy
          szczesliwymi mlodymi ludzmi - nie rolnikami smile kosciola tez jakos za specjalnie
          nie praktykujemy. wiec chyba jako 100% pisuary to sie z mezem nie lapie big_grin
          • aurita Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:23
            no to powiedz elzo na spokojnie co cie w Jarku az tak urzeklo?
            • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:38
              pisalam juz kropce na spokojnie
              bezpieczenstwo energetyczne kraju mnie urzeklo
              pozostawienie kluczowych galezi przemyslu w rekach panstwa mnie urzeklo smile
              centrum generalnie mnie pociaga bo ja jestem czesciowo z prawa czesciowo z lewa
              i to tak wypada po srodku.
          • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam [...] 06.07.10, 19:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • marianczyk0 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:15
              hehe no dokladnie
              stara ale glupia - to jest wlasnie typowe dla elektoratu pis
              • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:19
                dziecko chcialbys byc choc w polowie taki glupi jak ja smile
            • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:15
              taa big_grin bij trollu widze ze research robisz tongue_out trafilam z licha pracka?
              • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam [...] 06.07.10, 19:20
                • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:21
                  ty projaktujesz swoja tusze na innych rozumujac analogicznie twoje suwaczki na
                  to wskazuja big_grin
                  • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam [...] 06.07.10, 19:30
    • asia_i_p Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:22
      Częściowo także za sprawą polityków PiS-u utarł się pewien wizerunek "typowego
      wyborcy PO" - wykształcony i zarozumiały, zamożny i samolubny, liberalny
      obyczajowo i gospodarczo, lekceważący polską tradycję i podlizujący się Europie.
      Jeżeli więc masz spódnicę nad kolano, okulary, drogą torebkę, ostry makijaż albo
      też ci nie po drodze do kościoła w niedzielę, naturalnie jesteś przypisywana PO
      a nie PiS-owi.
      • salinas Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:26
        A może wystarczy bezkrytyczne uwielbienie prezesa/marszałka ?
        • asia_i_p Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:31
          No może wystarczyć, ale jeśli autorce postu otwierającego wątek bliżej do PiS-u,
          to wątpię, żeby bezkrytycznie wielbiła Komorowskiego, a z kolei jeśli biorą ją
          za zwolenniczkę PO, raczej nie wypowiada się też z uwielbieniem o Kaczyńskim.
          Jeśli zachodzą pomyłki, oznaki sympatii politycznych muszą być u niej bardziej
          subtelne wink.
    • angazetka Re: Elektorat PO 06.07.10, 16:50
      Przejrzyj sobie wyniki wyborów z ostatnich lat, takie ilustrujące
      to, jak głosowały rózne kategorie ludzi - i będziesz wiedziała wink
      BTW nie wierzę, że ktoś tak ci mówi.
      • salinas Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:04
        Statystyka to dziwna nauka - jeżeli ja zjem dwa obiady, a zwolenniczka prezesa
        żadnego to wg statystyki obie jesteśmy najedzone wink

Moja mama ma 65 lat, jest gorliwą katoliczką, mieszka na wsi, nie ma wyższego
        wykształcenia, z zawodu jest kurą domową a głosowała na p. Komorowskiego. Wręcz
        nie znosi Pis-U. big_grin
        • angazetka Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:11
          Statystyka to taka dziwna nauka, która bada zbiory nieco większe niż
          dwuosobowe wink I pokazuje tendencje, a nie jedynie obowiązujące
          reguły.
          • salinas Re: Elektorat PO 06.07.10, 17:38
            Jedna zwolenniczka prezesa to bardzo reprezentatywna próba wink
    • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:02
      moze za czesto sie myjesz skoro cie posadzaja o bycie POwcem ??
      Sproboj nie uzywac mydla, jakis jabol w reku tez nie zaszkodzi, i juz nikt cie tak nie oczerni.
      • elza78 [...] 06.07.10, 19:05
        • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:17
          ojojoj ! ale mi powiedzialas hehe az normalnie mi w piety poszlo! masz odzywki jak gimnazjalistka hehehe fotki na NK pewnie tez codziennie aktualizujesz, bo dzis sie dzieciak umorusal az po sama szyje i to takie slodziuskie ze nie wrzucic w net to grzech !
          • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:20
            nie mam kochanie konta na nk big_grin
            na zadnym innym portalu spolecznosciowym rowniez wiec mozesz z zacietrzewieniem
            nie szukac big_grin
            • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam [...] 06.07.10, 19:23
              • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:24
                ohh tak mi przykro big_grin
                pobiegaj wokol bloku zeby zgubic pare kilo i jakos skanalizowac frustracje big_grin
                • ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam [...] 06.07.10, 19:28
    • czar_bajry Re: Elektorat PO 06.07.10, 19:30
      Jak ogólnie wiadomo pozory mylą a Ty pewnie sprawiasz dobre pierwsze wrażeniesmirk
      • gabi683 Re: Elektorat PO 06.07.10, 21:08
        Cudnie Eliza dala się w dyskusje bardzo sensowna pi pi pi a taka wrażliwa i
        inteligentna księżniczka koś śmiał jej dokopać smile)))pięknie Eliza taplasz się w
        błocie bo tam jest twoje miejsce smile
        • elza78 Re: Elektorat PO 06.07.10, 21:16
          wez tabletki albo zwieksz dawke, tak te o ktorych tak ciagle klepiesz big_grin
          najlepiej czerwona jak w matrixie
          i antykoncepcyjna tez big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka