miszka007 26.03.04, 20:45 Wg. zapewnień producenta to rewelacja. Czy rzeczywiście? Proszę o opinie. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwasia0 Re: DEPILATOR satin ice optima - WARTO? 26.03.04, 21:36 Witaj, Takie narzedzie tortur dostalam od ostatniego Mikolaja Baaardzo jestem zadowolona, ale wydaje mi sie, ze to cenowa przesada. Bo wlasciwie polowa ceny jest za te "lodowa przystawke", ktora uzylam raz czy dwa (wtedy jak sie pierwszy raz torturowalam). Teraz jej nie uzywam, bo: 1/ jestem za leniwa, zeby wyjac ja z zamrazalnika, 2/ nie boli mnie specjalnie (a wyrywam sobie nawet wloski pod pacha) - moze jestem twardzielem Reasumujac radzilabym sie rozejrzec za takim samym modelem tylko bez tego zimnego kawalka (jak wtedy patrzylam byla to polowa ceny). Ale oczywiscie jesli czujesz potrzebe wydania na siebie pieniazkow to sobie kup - bajerek jest fajny. pozdrawiam i zycze milych tortur )) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: DEPILATOR satin ice optima - WARTO? 27.03.04, 20:07 Zainwestowałam w taki skuszona reklamami i pluję sobie w brodę. Dałam dwa razy tyle co za zwykły, a ta lodowa nasadka tylko mnie wkurza Zdecydowanie lepiej znoszę jak mnie trochę boli(zresztą szybko człowiek się przyzwyczaja) niż jak mi jest zimno) Odpowiedz Link Zgłoś