Dodaj do ulubionych

wrrrr allegro

30.09.10, 10:25
wiem że już było ale zaraz szału dostanę. Po kiego diabła zmienili zasady wyświetlania?
Przeglądam w ten sposób że wpisuję markę i rozmiar i ok nawet po zmianie da się zrobić ale nie ma rozgraniczenia na płeć i zamiast 4-6 stron mam ponad 20 bo i dziewczynki muszę obejrzeć a na jakiego grzyba mam oglądać sukienki a mamy dziewczynek kolejną bluzkę w carsy?
ufff uszło trochę parytongue_out
Obserwuj wątek
    • miminko Re: wrrrr allegro 30.09.10, 10:55
      no, ja tez utyskiwalam tutaj na te swietne "zmiany" jakis czas temu.
      dziwi mnie to, ze allegro przyjmuje, ze interesowac cie moze wylacznie konkretny rodzaj ubrania a nie np. marka. nie rozumiem zupelnie wrzucania ubran dla dziewczynek i dla chlopcow do jednego wora, przeciez one na ogol projektowane sa tak, zeby podkreslic roznice. niezwykle rzadko zdarzaja sie ubrania unisex dla dzieci (moze poza jeansami).
      nie mowiac juz o tym, ze rozmiarowka powinna byc od najmniejszych do najwiekszych a nie wg ilosci ubran w danym rozmiarze. rozmiary tez sa podawane, raz w cm raz w wieku na aukcjach, wiec trzeba szukac dwa razy. uch, a ja do tej pory ubieralam moje dziecko od stop do glow na allegro, bo ubrania kosztuja tam 1/3-1/2 cen sklepowych.
      ja nie wiem, od kogo oni sugestie dostawali, zeby polaczyc ubrania dla niemowlat i dla kilkulatkow, ale wejdz sobie na forum allegro - ilu wkurzonych ta zmiana uzytkownikow. nie ma to jak uszczesliwianie ludzi na sile.
    • ona_bez_ogona Re: wrrrr allegro 30.09.10, 11:46
      Płeć zdaje się można wybrać. Ale tez mi sie nie podoba taki układ jak zmienili.
      • miminko Re: wrrrr allegro 30.09.10, 12:13
        no wlasnie nie, nie mozna.
        wpisz sobie powiedzmy next 110, potem musisz wybrac jaki rodzaj ubrania cie interesuje, potem znowu masz kilka rozmiarow do wyboru (!) i w koncu wybierasz 110. niegdzie nie ma podzialu na chlopcow i dziewczynki. nie widze zadnej przewagi nowego ukladu nad starym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka