Dodaj do ulubionych

PROMOCJA BOBOVITA !!!

16.04.04, 11:46
Cieszę się, że jest konkurencyjna promocja dla Gerbera. Zdecydowanie zaczynam
kupować soczki Bobovity!
Szczegóły na drugiej stronie majowego dziecka oraz na www.nutricia.com.pl
Promocja trwa od 19.04 do 30.06. Trzeba zebrać 7 kodów kreskowych, a do
wygrania są 3 samochody Renault Megane, 300 rowerków dziecięcych oraz 3000
plecaczków. (PRECZ Z PARAGONAMI !!!)

pozdrawiam,
Monika
Obserwuj wątek
    • gag10 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.04.04, 13:51
      Hej ja tez sie przyłaczam, moje dziecko od zawsze jada Bobobity zobaczymy może
      coś nam się uda wygrać, chociaż nie robię sobie złudzeń. Z Kubusia dostałam
      dzisiaj smycz a punkty wysłałam 1 marca poleconym priorytetem, podobno i tak za
      późno na kamizelkę. Pewnie 2 marca mieli juz rozdane te tysiące kamizelek
      przewidzianych na dany miesiącsmile ja to mam pecha. Dobrze że przerzuciłam się
      na Pysiasmile)) POzdrawiam
      • olik7 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 19.04.04, 09:05
        Ja tez sie cieszę, że w końcu Bobovita zorganizowała promocję. Zdecydowanie
        lubie ich bezcukrowe soczki niż przesłodzone Bobofruty.
        Mnie zastanawia punkt w regulaminie, który mówi o sprzedazy artykułów
        promocyjnych od 19 marca, czy to oznacza, że będą miały inne kody niz te
        zakupione wcześniej. Byłoby to troche dziwne.
        Pozdrawiam
        Magda
        • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.06.04, 16:42
          Dziewczyny jak wysyłacie kody? Po 7 w jednej kopercie czy tak jak proponuje
          organizator konkursu wielokrotność siedmiu kodów?
    • monikalb Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 19.04.04, 10:19
      Jednocześnie zapewniają nas, że wszystkie kody (stare i nowe) biorą udział w
      promocji.

Monika
    • kiranna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 26.04.04, 21:08
      6. [Termin rozpoczęcia i zakończenia sprzedaży promocyjnej] Sprzedaż towarów
      dla celów loterii rozpocznie się 19 kwietnia 2004 r. i zakończy się w dniu 30
      czerwca 2004 r.

czy to znaczy, ze produkty zakupione PRZED 19 kwietnia nie moga wziac udzialu w
      losowaniu? mamy jeszcze spory zapas sloiczkow BoboVity...

pzdr.
      • kiranna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 26.04.04, 21:10
        kiranna napisała:

> 6. [Termin rozpoczęcia i zakończenia sprzedaży promocyjnej] Sprzedaż towarów
        > dla celów loterii rozpocznie się 19 kwietnia 2004 r. i zakończy się w dniu 30
        > czerwca 2004 r.
        >
        > czy to znaczy, ze produkty zakupione PRZED 19 kwietnia nie moga wziac udzialu
        w
        >
        > losowaniu? mamy jeszcze spory zapas sloiczkow BoboVity...
        >
        > pzdr.

to jest oczywiscie pkt. 6 z regulaminu loterii smile
    • ak1971 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.04.04, 12:03
      Kobiety!!!!!!!(BLONDYNKI) To przecież normalne że wszystkie kody biorą udział
      w promocji. Przecież sok czy zupka zakupiona po 19 kwietnia w sklepie mogła
      leżeć w tym sklepie 6 miesięcy na półce. Te towary dla dzieci mają przecież
      dłuuugi czas przydatności do spożycia. Gdyby było inaczej to w regulaminie
      promocji byłoby: towary wyprodukowane po 19.04 a nie zakupione.
      Tata
      • marzena75 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 10.05.04, 11:50
        Dzięki TATO!!!
        Jestem brunetką a poczułam się jak rasowa blondynka (zgodnie z Twoim
        postem) smile))
        Faktycznie, kobieta to takie stworzenie, które w chwilach zakretu, zdecydowanie
        patrzy na tę gorszą stronę, jak teraz znajdowanie dziury w całym. Naprawdę
        cieszę się że istniejecie MEŻCZYŹNI i potraficie wytłumaczyć nam oczywiste
        sprawy.
        Pozdrawiam wszystkich tatusiów
      • kiranna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 10.05.04, 23:53
        ak1971 napisał:

> Kobiety!!!!!!!(BLONDYNKI) To przecież normalne że wszystkie kody biorą
        udział
        >
        > w promocji. Przecież sok czy zupka zakupiona po 19 kwietnia w sklepie mogła
        > leżeć w tym sklepie 6 miesięcy na półce. Te towary dla dzieci mają przecież
        > dłuuugi czas przydatności do spożycia. Gdyby było inaczej to w regulaminie
        > promocji byłoby: towary wyprodukowane po 19.04 a nie zakupione.
        > Tata

No niby logiczne, ale nie do konca wink po co w takim razie producent zaznacza w
        regulaminie, iz SPRZEDAZ towarow dla celow promocji rozpocznie sie po 19.04? A
        co z produktami zakupionymi wczesniej i adekwatnie wczesniej wyprodukowanymi?
        moze sie czepiam a moze inaczej rozumiemy pojecie logiki wink
        pozdrawiam
        naturalna szatynka, nigdy nie blondynkasmile
    • monikalb Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 14.05.04, 15:51
      Kupowałam ostatnio duzo soczków Bobovity w hipermarkecie i widziałam kilka
      buteleczek bez etykiet.
      To już lekka przesada !!!

Monika
      • mika_forum Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 15.05.04, 19:06
        Moje produkty nie maja ani misia, ani serca ale dzieciece buzie. To pewnie te 'przestarzale"
        • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 15.05.04, 21:48
          Skoro masz dziecięcą buzię na etykiecie to masz na pewno serduszko. W serduszko
          wpisany jest napis "Bobovita, od którego miesiąca i co to jest (np. sok) i z
          czego jest zrobiony (np. jabłek)". Mam nadzieję, że juz widzisz to
          serduszko wink))
          Pozdrawiam
    • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.06.04, 17:05
      nareszcie uczciwe zasady promocji!!!!Gerbera nie kupię już nigdy bo to
      zwyczajni naciągacze!!!Zresztą moja córeczka woli deserki Bobovita niż Gerber!
      A promocja Bobovity jest bardzo fajna!Pozdrawiam wszystkie mamy!
      • selin77 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.06.04, 19:45
        dziewczyny nie działa strona bobovita, czy znacie moze adres na który trzeba
        wysłać te kody? i z jakim dopiskiem?
        POozdrawiam Grazyna
        • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.06.04, 22:23
          ja wchodzę na tą stronę bez problemu
          www.nutricia.com.pl/konkurs.php
          Cytuję:
          "kody wyślij (wraz z kartką, zawierającą czytelne dane osobowe - imię,
          nazwisko, dokładny adres z kodem oraz ewentualnie nr telefonu, a także
          złożonym, własnoręcznym podpisem) najpóźniej do dnia 01.07.2004 (decyduje data
          stempla pocztowego) na adres: Promocja BoboVita, skr. pocztowa 3, 31-903 Kraków
          28"
          • selin77 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 16.06.04, 23:45
            Serdeczne dzięki, u mnie ta strona jak na złość sie nie chce otworzyć... jakieś
            fatum chyba crying(
            Dzięki jeszcze raz smile)
            Grazyna
            • ewa2233 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 13:10
              A ja wysłałam 2 x po 7 kodów, ale nie podpisałam się własnoręcznie!
              Nie było tego wymogu w reklamie na okładce "Dziecka".
              Czy to znaczy, że wydałam niepotrzebnie na znaczek ???
              • ewa2233 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 13:11
                a może nie doczytałam sad((
                • selin77 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 16:13
                  Nie wszystko stracone, może niezauważą smile))
                  Pozdrawiam Grazyna
    • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 17:38
      co z tym własnoręcznym podpisem?Czy o tym naprawdę nie było mowy na ulotkach i
      reklamach w gazetach dziecięcych?Nie mam aktualnie żadnej ulotki ani gazety
      żeby to sprawdzić.
      • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 17:55
        Nie chcę was dziewczyny martwić, ale w regulaminie jest jasno napisane jak będą
        traktowane zgłoszenia niepełne. Cytuję:
        "11. Zgłoszenia będą weryfikowane przez Komisję, która bierze pod uwagę
        prawidłowość zgłoszenia oraz spełnienie warunków określonych w punktach 10.1,
        10.2 oraz 7 regulaminu loterii.
        10.2 Na zasadach określonych w niniejszym regulaminie, w loterii promocyjnej
        biorą udział te osoby, które w terminie od 19 kwietnia 2004 r. do 1 lipca
        2004r. (decyduje data stempla pocztowego) prześlą pod adres: Promocja BoboVita,
        skr. pocztowa 3, 31-903 Kraków 28, zgłoszenie, składające się z 7 kodów
        kreskowych dowolnych produktów BoboVita oraz kartki zawierającej czytelne dane
        osobowe (imię, nazwisko, dokładny adres z kodem) oraz ewentualnie nr telefonu,
        własnoręcznie podpiszą kartkę z danymi. Złożenie podpisu na kartce stanowiącej
        cześć zgłoszenia oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla celów
        loterii promocyjnej, zgodnie z regulaminem. Kody kreskowe muszą być w stanie
        umożliwiającym jednoznaczną ich identyfikację.
        10.3 Zgłoszenia nieczytelne, niekompletne (nie spełniające wymogów określonych
        w punktach 10.1 i 10.2 niniejszego regulaminu), nadsyłane po terminie lub/i
        zawierające kopie kodów kreskowych, zostaną uznane za nieważne, tym samym nie
        będą brały udziału w loterii. Zgłoszenia nie zawierające kodu pocztowego nie
        będą uznane za nieprawidłowe."
        Może sie nie dopatrzą smile)
        • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 17:57
          To jest chyba tak, że brak złozonego podpisu oznacza, że nie zgadzasz się, aby
          organizator konkursu prztwarzał twoje dane, czyli nie mógłby cię nawet
          zawiadomić o wygranej. tak to chyba jest od strony prawnej.
        • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 17:59
          ok,ale czy informacji o podpisie nie było na ulotkach i reklamach w gazetach?
          przecież nie każdy ma dostęp do internetu.Jeśli tych informacji nie było na
          ulotkach dołączonych do produktów oraz na stronach reklamowych w gazetach to
          chyba nie jest to do końca uczciwe z ich strony?!
          • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 17.06.04, 21:53
            Fakt, że na ulotkach nie ma informacji o podpisie - tak samo jak nie ma
            wzmianki o tym, aby na karteczce napisać swoje dane wink
            Ulotki mają jedynie charakter informacyjny. Wszelkie szczegóły dotyczące
            konkursu czy jakiejś promocji zawarte są w regulaminach (czy to na stronach www
            producenta, czy na plakatach w sklepach). Trudno umieścić na ulotce wszystkie
            warunki uczestnictwa w konkursie.

Podobna sytuacja była w promocji Gerbera - w regulaminie tylko było napisane,
            że paragony muszą mieć datę 21.marca i późniejsze. Ja kupiłam przed tym dniem i
            niestety zgłoszenie było nieważne.
            Tak to bywa z tymi promocjami...
            • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 18.06.04, 10:56
              informacja o tym żeby dołączyć swoje dane była.Nie było tylko nic o podpisie.A
              przecież mogli po prostu napisać "dołącz dane osobiste i własnoręczny podpis".
              Przecież nie żądam żeby zamieścili cały regulamin na ulotce czy w gazecie.
              Pozdrawiam!
              • emilkaq Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 23.06.04, 11:31
                Właśnie dostałam odpowiedź na maila od organizatora, chociaż wysłałam 6
                zgłoszeń z danymi bez podpisu to wszystkie one wezmą udział w losowaniu. Bardzo
                fajnie się zachowali, tak więc kolejny plus nad drobaiazgowym Gerberem.
                Pozdrawiam Agata Kula -mama Mikołaja
    • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 23.06.04, 15:55
      to super bo ja większość zgłószeń wysłałam bez podpisu.Dobrze że chociaż
      Bobovita jest uczciwa bo całkiem straciłabym wiarę w tego typu promocje i ich
      organizatorów.Wielki plus dla Bobovity!smile
    • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 24.06.04, 10:43
      wczoraj wysłałam na ich adres maila.Chciałam się upewnić co do tych podpisów i
      w ogóle.Dziś rano zadzwoniła do mnie pani i powiedziała że zgłoszenia bez
      podpisu też biorą udział w losowaniu.Przekonałam się że chociaż oni dbają o
      klienta i są uczciwi!
      • bzeebze Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 24.06.04, 11:06
        to dobrze,
        też mam dużo lepsze zdanie o nich niż o promocjach organizowanych przez gerbera
        (szczególnie ostatnia, brak słów)
        tylko jak to wygląda regulaminowo?
        w regulaminie promocji piszą o podpisie, a mimo to nie jest on istotny? o co
        chodzi?
        czy wyjątkowe przypadki dziewczyn, które potem zadzwoniły i jest to traktowane
        jako "spóźniony" podpis, czy wszystkie jak leci?
        czy biorą udział w losowaniu wszystkie, a potem po ewentualnej wygranej
        sprawdza się ważność i przepisowość zgłoszenia? nie bardzo rozumiem
        co Wam odpisali dokładnie?
        • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 24.06.04, 16:02
          biorą udział te bez podpisu też.Nie biorą udziału te bez kodu lub jeśli jest
          brak czegos w adresie.Oni chyba zbyt póżno zorientowali sie że nie każdy ma
          dostęp do internetu żeby sprawdzić regulamin i w takim razie inf.o pdpisie
          powinni umieścić na ulotkach.Skoro zapewniają że te bez podpisu też biorą
          udział no to chyba nie kłamią.
    • basha Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 25.06.04, 10:49
      Tylko wyniki cos późno ale sympatyczne też jest to że mozna wysłać kilka
      zgłoszeń w jednej kopercie, co u gerbera było niemożliwe.
      pozdrawiam
      • porzeczka1 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 25.06.04, 20:02
        A ja mam pytanie: wysłałyście kody listem zwykłym czy poleconym?
        • anik801 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 26.06.04, 09:27
          ja zwykłym i nawet nie priorytetem.Chyba większoś osób wysyła zwykłym
          (przynajmniej moje koleżanki).Pozdrawiam!
          • selin77 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 26.06.04, 23:34
            Wysłałam zwykłym listem, i to bardzo duzo zgłoszeń jak dla mnie, bo około 15.
            Jestem ciekawa czy chociaz uda nam sie wygrac ten plecaczek niespodziankę smile)
            Grazyna
            • niunia44 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 20:09
              Dziewczyny mam pytanko, a kiedy odbędzie sie rozstrzygnięcie konkursu, no i
              gdzie będzie można sprawdzić kto wygrał i co wygrał?
              Pozdr. Ewa
              • niunia44 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 20:12
                Źle napisałam, nie konkurs tylko losowanie.
                • olenka-45 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 22:45
                  czesc.nie wyydaje wam sie dziwne wysylanie kodów w jednej kopercie,wiecej niz 7
                  sztuk?
                  nie dajcie sie nabrac.przeciez jak jest losowanie too nie rozpruwaja
                  kopert,tylko losuja koperte i jesli wylosuja to wygrywasz i wtedy czy masz 7
                  czy 20 nie ma znaczenia.to jest na podpuche.
                  pozdr
                  • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 23:08
                    Ja na początku tego wątku zadałam takie pytanie odnośnie wysyłania "zbiorczego"
                    kodów, bo też nie mogłam sobie wyobrazić wink jak oni potem traktują takie
                    koperty. Zastanawia mnie też jeszcze jedna sprawa. A mianowicie jak w takim
                    przypadku (tzn. wysyłania jedego zgłoszenia z wielokrotnością kodów) rozumiecie
                    nastepujące punkty regulaminu:
                    "12.2 Wylosowanie jednego zgłoszenia spowoduje wyłączenie go z udziału w
                    dalszej części prowadzonego losowania.
                    12.3 Jednemu uczestnikowi będzie przyznana tylko jedna nagroda."

• eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 23:01
                Hej!
                Podaję Ci link do regulaminu tej promocji - masz tam wszystko napisane smile
                www.nutricia.com.pl/regulamin.phpPozdrawiam
                Ania
                • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 23:03
                  Sorry, źle napisałam
                  www.nutricia.com.pl/regulamin.php

Tym razem powinno być OK.
                • eyna PYSZNA PROMOCJA BOBOVITA !!! 29.06.04, 23:14
                  Muszę się jeszcze Wam pochwalić, że brałam też udział w Pysznej Promocji
                  (nagrodą był zestaw BoboVity) no i udało mi się jeden taki zestaw wygrać smile
                  Dodam, że wszystkich zestawów było 16, więc mogę śmiało powiedzieć, że mi się
                  poszczęściło smile)
                  Hihi - małe a cieszy.

Ale cały czas liczę na renówkę wink)
                  • niunia44 Re: PYSZNA PROMOCJA BOBOVITA !!! 30.06.04, 16:43
                    Wiesz co Aniu ta strona która mi podałas to nie chce mi sie otworzyć, a moze Ty
                    wiesz kiedy bedzie wiadomo kto wygrał i gdzie mozna sprawdzić.
                    Pozdr. Ewa
                    • eyna Re: PYSZNA PROMOCJA BOBOVITA !!! 30.06.04, 22:20
                      Poniżej są to cytaty z regulaminu:

Losowanie odbędzie się w dniu 9 sierpnia 2004r

Laureat nagrody głównej zostanie powiadomiony o wygranej telefonicznie lub
                      pisemnie (listem poleconym) wysłanym w terminie do 24 sierpnia 2004 r.

16.2 Imię, nazwisko, miejscowość zamieszkania laureatów nagrody głównej i
                      nagród dodatkowych pierwszego stopnia zostaną opublikowane w prasie
                      ogólnopolskiej "Gazeta Wyborcza" najpóźniej do dnia 10 września 2004 r.
                      16.3 Imię, nazwisko, miejscowość zamieszkania laureatów nagrody głównej oraz
                      nagród dodatkowych pierwszego i drugiego stopnia zostaną opublikowane na
                      stronie internetowej www.nutricia.com.pl

Szczęścia w losowaniu smile
                      • niunia44 Re: PYSZNA PROMOCJA BOBOVITA !!! 01.07.04, 17:39
                        dzięki bardzo.
    • marcysia51 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 01.07.04, 23:35
      Wysłałam tego tysiące.Kobitki jak wygracie to dajci znać.
      Pozdrawiam.
      • eyna Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 02.07.04, 09:02
        aż tyle?
        ja tylko kilka...
        jak coś wygram to pewnie, że sie pochwalę smile)
        • selin77 Trzymamy kciuki !! 05.07.04, 00:02
          Trzymamy kciuki za to żebysmy cos wygrali smile)
          Chociaz ten plecaczek smile))
          Grazyna
    • marcysia51 Re: PROMOCJA BOBOVITA !!! 05.07.04, 09:17
      Chciałabym wygrać dla mojego syneczka cokolwiek.Wysyłam na wszystkie konkursy
      na jakie tylko sie da i NIC!!!!!W Gerberze to była totalny niewypał,z tymi
      rachunkami,ale ja naiwna zbierałam i co i NIC!!!!
      Pozdrawiam i czekam na wiadomość,że ktoś wygrał.
      Martyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka