Dodaj do ulubionych

Cath Kidston

25.12.10, 14:56
Byłam kiedyś w jej sklepie, nawet bardzo dokładnie się tam rozglądałam bo dawno temu starałam się o pracę w logistyce tej firmy więc musiałam znać produkty.

Weszłam do tego sklepy i pomyslałam, że to takie odpustowe bazarki, tyle że jednej marki. Wydawało mi się to takie małomiasteczkowe, tandetne, nie znalazłam nic chciałabym mieć. Myslałam że te babcine bibeloty powinny być tanie jak barszcz, a tu niespodzianka. Ich jarmarczne "cudeńka" mają jak najbardziej wielkomiejskie ceny!

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,80530,8794434,Po_kokarde.html

Ok, te rzeczy nawet pasują do małego przytunego domku "z piernika" i gdybym taki miała na starość to może sobie coś kupię, tylko muszę najpierw w coś zainwestować w jakiegoś przyszłego microsofta bo za emeryturę tego nie kupię smile
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Cath Kidston 25.12.10, 17:53
      A mnie cena tych dupereli wcale nie dziwi big_grin Nie żeby mi się podobały... Mi się to kojarzy z pin-up girl a takie stylizacje nie są tanie.
    • donkaczka Re: Cath Kidston 25.12.10, 23:16
      no z domkiem z piernika to przesadzilas smile podobne stylowo rzeczy ma green gate, rice, gisela graham, house doctor tez, do stylu shabby pasuje swietnie, country home, rustical, roznie to zwa
      ja miewam od nich rozne drobiazgi, z jednym sie zgodze, moglyby byc tansze smile a juz rice i ich akcesoria dla dzieci sa zbyt drogie, choc ladne, fakt
      www.takatomo.de/webshop/products/en/RICE-Denmark/RICE-Kids/House-shaped-toy-basket-in-blue-with-embroidery-by-RICE.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka