Dodaj do ulubionych

Czarna seria

17.01.11, 22:38
W tamtym tygodniu musiałam uśpić psa (rak), dzisiaj zmarł pies, który od ponad 7 lat był pod opieką mojej rodziny, nie w domu, ale na pobliskiej działce, umarł ze starości. Doła mam okropnego, dwa psy w ciągu tygodnia to trochę za dużo...
Wątek nie ma nic specjalnego na celu, po prostu chciałam się wyżalić, bo się rozkleiłam jak czytałam o tym psie z oderwaną głową...
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Czarna seria 17.01.11, 22:43
      Przytulam. Rozumiem, co czujesz.
    • echtom Re: Czarna seria 17.01.11, 22:51
      Przytulam. Przeżyłam coś podobnego we wrześniu, kiedy w odstępie tygodnia odeszły za TM dwa koty z mojego podwórkowego stadka.
      • bi_scotti Re: Czarna seria 17.01.11, 23:20
        Twoje psy odeszly do Krainy Drzew Kielbasianych i Ulic Brukowanych Podwedzanym Boczkiem jak mawial moj tata smile Niech im tam sie dobrze sni psie sny.
        Watku o skrzydzonym psie nawet nie otwieram, bo sa takie ludzkie zachowania, ktorych NIGDY nie zrozumiem, nawet nie bede probowac ...
        • czar_bajry Re: Czarna seria 18.01.11, 00:24
          Bardzo smutne.
          Trzymaj się.
    • yenna_m Re: Czarna seria 18.01.11, 00:29
      Trzymaj się. (((((Przytulam)))))
      • iuscogens Re: Czarna seria 18.01.11, 10:18
        Dzięki, ogólnie jakiś taki kiepski rok pod psim względem mieliśmy. W ciągu roku z tymi dwoma z ostatniego tygodnia piec psiaków nam umarło, fakt, że wszystkie staruszki już były, jedna z suń to już 3 lata temu miała nie przeżyć więcej niż 2 tygodnie, ale tyle czasu poświęciłam tym zwierzakom, że potem ciężko jest. Mamy jeszcze jednego starszego z rakiem, którego też pewnie trzeba będzie w niedługim czasie uśpić sad
        • sadosia75 Re: Czarna seria 18.01.11, 10:39
          Biedactwo sad Ja sie ledwo pozbieralam po tym jak potraconego kociaka zgarnelam z ulicy i u weta sie okazalo, ze trzeba uspic. A po moich wlasnych osobistych kotach czy psach... echhh
          Trzymaj sie dzielnie dziewczyno.
        • seniorita_24 Re: Czarna seria 18.01.11, 10:43
          Bardzo mi przykro, przytulam ... Pomyśl, że twoje psie staruszki dzięki tobie miały radosne życie i już nie cierpią. Tylko niestety nam to trudno racjonalnie przyjąć (ja kiedy tylko pomyślę o moim psie, który odszedł kilka lat temu mam świeczki w oczach i ściśnięte gardło).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka