Dodaj do ulubionych

Oscary 2011

25.01.11, 15:50
www.oscars.org/awards/academyawards/83/nominees.html
12 nominacji dla “The King's Speech” (beznadziejnie przetłumaczony na "Jak zostać królem")
Rewelacyjny Colin i Geoffrey Rush i dla Heleny też.

Natalie dostała nominację za Czarnego łabędzie,czego można było się spodziewać.
W kategorii "Najlepszy film" aż 10 filmów.
Teraz biorę się za oglądanie tych,których jeszcze nie widziałam.

Wasi faworyci?
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Oscary 2011 25.01.11, 16:15
      Zabieram się za oglądactwo, mam miesiąc na nadrobienie zaległości. Chyba nic specjalnie niezwykłego się nie wydarzyło. Najmocniej trzymam kciuki za Jak wytresować smoka smile
    • thegimel Re: Oscary 2011 25.01.11, 18:16
      Bardzo chciałabym, żeby dostała Natalie. Bardzo ją lubię.
    • jaque Re: Oscary 2011 25.01.11, 18:29
      Ja trzymam za Colina. Bo go uwielbiam... a poza tym zasłużył smile
      Za role drugoplanowe też The King's Speech powinien zgarnąć obie nagrody.
      No i Natalie tez się należy...
      Bardzo jestem ciekawa, który film wygra w kategorii najlepszy.
      Obawiam się, że niestety The Social Network sad
      Tym bardziej, że z The King's Speech jest jakaś przedoskarowa aferka - tzn. nie tyle z filmem, co z królem wink.
    • angazetka Re: Oscary 2011 25.01.11, 18:56
      Siła rzeczy niczego z tych filmów nie widziałam (kruczę, nawet "Social network" nie, ale teraz wraca do kin, więc może...). Ale kolejne oscarowe filmy wchodzą do kin tydzień po tygodniu, będzie co robić w najbliższym czasie smile
      A tak na marginesie - cieszy mnie taka mała, niepozorna nominacja dla Michelle Williams za "Blue Valentine".
      • bi_scotti Re: Oscary 2011 25.01.11, 19:05
        Nie widzialam jeszcze Biutiful ale po trailers sadzac, rola pewnie bardziej wymajaca i dramatyczna niz "king" wiec moze bede trzymac kciuki za JB. Tak mi sie cos wydaje, choc przyznam uczciwie, ze CF zagral lepiej niz OK mimo, ze ta rola to taki troche samograj smile
        No i oczywiscie kibicuje Incendies w kategorii Foreign Language Film, choc tez jeszcze nie widzialam a poprzednie film rezysera (Villneuve; Politechnique) byl, uprzejmie rzecz ujmujac, taki sobie ...
        I tak najwazniejsze sa przeciez sukienki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka