shellerka 23.02.11, 20:37 trzeci raz mi zmywarka na dole pika, a ja już w łóżku.... i kuśwa muszę się podnieść i iść ją wyłączyć, bo będę myślała cały czas o tym, ze będzie zaraz znowu pikać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iuscogens Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:40 Wyślij dziecko niech wyłączy niech się uczy samodzielności, a co Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:45 zwykle tak robię, ale oboje już śpią poszłam i wyłączyłam, przy okazji zrobiłam sobie mleko z miodem i wase z serkiem i czosnkiem - nie ma jak aromatyczna sypialnia... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 00:49 idź za ciosem i wyślij dziecko żeby rozpakowało Mnie pikała pralka- świnia podła więc wysłałam córkę żeby powiesiła A najbardziej wkurza mnie mój mąż że jemu nigdy się nie spieszy a mnie za to zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:52 u mnie tak pika pralka Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:56 pralka pikała, ale zrobiłam na "wycisz" i nie pika już... wiecie jak pachnie pranie, które wyprane w białym perwollu przeleżało w zamkniętej pralce przez noc? jak sperma Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:59 kurczę, u mnie też mendę można wyłączyć. Ale w sumie kiedyś przypomnialam sobie o praniu następnego dnia. To już lepiej niech piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:07 ja wtedy (czesto mi sie tak zapomina) właczam na płukanie i trochę mniej tej spermy czuc Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:22 nie mam perwola, chyba se kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:55 po pierwsze dlaczego pika?, moja kończy zmywanie i dziękuję, nic nie pika... po drugie 20:37 i już w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:57 Dzięki za przypomnienie, że mi się pranie wyprało. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:58 a bo mi dzisiaj same dzieciury tak pousypiały - chore są, więc o siódmej już jedno mleko chciało, a drugie nic nie chciało, tylko jęczało, więc je wykąpałam, przeczytałam szewczyka dratewkę i nastał błogi spokój. a ja mam relaksik z Wami i Farmeramą Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:00 Na którym poziomie jesteś?:; Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:06 na 20 i na 6 doszłam z synem do 20, ale zaczął mi tam bałagan robić i nie stosował się do mojego planu, więc sobie swoją własną zalożyłam teraz czekam aż mi seler wyrośnie, bo będę brać udział w konkursie a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:08 na 62, synowie na 58 i 54 ) Po prostu patologia( Mąż, jak mnie chce wkurzyć, to rzuca przez ramię "idź sobie marchewki posadzić". No i wychodzi ze mnie świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:11 o jaaaa! szacuneczek! to jest masakra poprostu, jak mnie to uzależniło! w życiu bym nie powiedziała, że będę grała w jakieś kurde sadzonki teściowa podesłała linka, żeby syn sobie pograł i tak jakoś... najgorsze, ze jak juz zaczne, to nie moge skonczyc, bo ciagle cos, a to kurki sie rodza, a to jaja sie robia, a to kurde konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:19 My nawzajem sadzimy. Raz syn, raz drugi. Ale w ramach socjoterapii planuję sprzedaż konta na all. Tylko brakuje, żeby mi opieka do gara zajrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:25 to na tym można zarobić? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:28 Nie wiem ale lepsze to niż godzina u psychiatry i komornik na głowie) Poza tym, czy to wypada kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 05:24 pusc linka dobra kobieto - zobaczymy co to za cudna farmermama... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 09:16 farmerama.bigpoint.com proszę uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś
berdanka Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 22:05 O nie Jest nas tutaj więcej Obfitych plonów życzę i lęcę na Bahamaramę pitaje zbierać coby ich słonie nie zeżarły Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 ile twoje dzieci maja lat? shellerka 24.02.11, 10:25 bo wydaje mi sie , ze niedawno drugie sie urodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ile twoje dzieci maja lat? shellerka 24.02.11, 10:42 niedawno mnie się kurde tez tak ciąle wydaje starszy ma 4 i pół, a młodsza 1 i pół ( w sumie w kwietniu dopiero będą mieli to pół ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: ile twoje dzieci maja lat? shellerka 24.02.11, 19:04 aha!pewnie dziwisz sie , ze zapytalam. z czytania o tobie na foum mam wizerunek zadbanej i wesolej kobiety , dziwilam sie jak dajesz rade miec dobry wyglad i samopoczucie z 2 dzieci! bo ja sie zastanawiam jak ja dam rade. a ja lubie odpoczac, ladnie sie ubrac, umalowac i spokojnie isc na spacer. taki mniej wiecej zywot dotad prowadzilam przeplatany niezbyt obciazaja praca. pewnie to sie jednak zmieni...no wiadomo, ze zyskam cos innego bo inaczej bysmy sie nie zdecydowali ale jakis zal za tamtym prozniaczym zyciem pozostal Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ile twoje dzieci maja lat? shellerka 24.02.11, 19:23 buahahah teraz to już zupełnie każą nam sobie założyć forum wzajemnej adoracji. dzięki. dasz radę tak samo, jak dajesz teraz. ile Twoje ma? wszystko to kwestia podejścia do życia i nieprzejmowania się bzdetami, a dostrzeganie pozytywów, nawet tam gdzie trudno je dostrzec. a Ty masz pozytywne nastawienie do życia, co wkurza wiele emam ciężko jest czasami, ale jak leżę między moją dwójeczką i czytam im książkę, a oni mnie głaskają po policzkach - jedno z jednej, drugie z drugiej strony, to nagle wściekłość, że nie miałam kiedy obejrzeć matki teresy od kotów mija jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 20:58 U mnie wrednie piszczy pralka. Piszczy podobnie do alarmu w domu. Już raz nas na nogi postawiła w środku nocy. Nie da się udawać, że nie slyszymy. Po prostu nie da się. Trzeba nogi spod ciepłej kołdry wysunąć albo udać, że śpię to wtedy mąż idzie) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:18 Mnie najbardziej wkurza mój kot który musi odwiedzić swój kibelek na grubszą sprawę bladym świtem - zazwyczaj o 4 rano - i potem zagrzebuje, zagrzebuje, zaaaaaaagrzebuuuuje, zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagrzebuje i po minucie ciszy kiedy zaczynam ponownie zasypiać.................zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagrzebuje........................... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 21:20 Dlatego własnie opchnęłam kota)) Tzn. oddalam w dobre ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 22:26 Moje koty mają zabawkę z dzwoneczkiem w środku, którą uwielbiają. Na ogół pamiętam, żeby ją wieczorem znaleźć i schować, ale czasem zapominam i o 4 nad ranem budzi mnie z pokoju obok dzyń... dzyń... dzyń... tupot ośmiu łapek dup dup dup dup, chwila ciszy i znów... dzyń... dzyń... dzyń... dzyń... Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 22:39 O moje też! Mają taką małą jakby karuzelkę ażurową, albo wałeczek, a w środku dzwonek. I za cholerę nie wiem, gdzie to ukrywają w ciągu dnia, a szukałam już w różnych miejscach... Wystarczy, że nadejdzie noc i to dziadostwo dzwoni i dzwoni.. ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 22:55 Tak tak grzebanie w kuwecie bladym switem! Oszalec mozna i wiadomo na bank: jak jeden pojdzie to za chwile drugi za nim, najpierw dolek wykopac, potem zakopac skarby. Albo turlanie po betonie (nie mam jeszcze wykonczonego calego domu) takich malych elementow miedzianych, pozostalosc po panu hydrauliku hehe. Dyplomata - człowiek, który potrafi powiedzieć spie...j w taki sposób, że poczujesz dreszczyk emocji na myśl o czekającej cię wyprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Niutaki. 24.02.11, 09:33 To co to był za hydraulik, jak resztki po nim są miedziane? I co z nim zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki nisar 24.02.11, 10:42 A nie wiem, to sa takie wiesz jakby kawaleczki rurek miedzianych, takie jakby obraczuszki a co? a jakie powinny byc? zreszta moze to wcale nie miedz z chemii zawsze bylam noga Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 23.02.11, 23:25 a ja se pikanie wyłączyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 09:48 Moje pralka i zmywarka odgrywają pojedyncze pikanie i koniec. Bardziej namolna jest kuchenka. Jak ustawię timer to wyje, przestaje i znowu się załącza. O ile piekarnik odłącza to gazu już nie zakręci i nie odcedzi makaronu, więc na jej wezwania reaguje i to dość szybko. Gary mogą sobie postać w zmywarce, najwyżej uchylam drzwiczki, żeby para uciekła, a jak śpię w tym czasie to rano otwieram. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 10:31 jak wywożą szkło z pojemników ustawionych tuż obok okien mojej sypialni w weekend o dziwnej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 10:46 Pralkę wyciszyłam. Zdarza mi się zostawić pranie na noc – rzeczywiście ma charakterystyczny zapach Zmywarka piszczy świdrująco po 6 sygnalików, w odstępach po kilka razy. Jak leżę już w łóżku to nie wstanę, żeby nie wiem co, mąż ma zaniżoną tolerancję na niedogodności i już po chwili jest przy niej (zmywarce). W ciągu dnia - wyłącza starszy syn, wie, że mama się nie kwapi. Młodszego nauczałam obsługiwać zepsuty termoregulator w kaloryferze, czasami zaczyna coś klekotać na całe mieszkanie i trzeba zmienić poziom, żeby przestało, uwielbia biegać i kręcić pokrętłem, wszyscy go potem skwapliwie chwalimy. Tak więc trzeba przeszkolić rodzinę Aaaa, jeszcze, ... kupiłam zegar wiszący do pokoju małego, no nie daję w nocy rady: CYK, CYK, CYK, mam nadzieję, że się przyzwyczaję, trzecia noc za mną i ciężko.... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 24.02.11, 19:36 mnie się ten pikacz w zmywarce zepsuł bo kiedyś wyjechałam na wakacje i zostawiłam włączone zmywanie i zapikał się na śmierć. Od tego czasu mam spokój Najbardziej wkurzają mnie zamęczone na własne życzenie kobiety (matki polki) masochistki, które nie potrafią czerpać radości z życia Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: z cyklu co mnie najbardziej wkurza 25.02.11, 04:49 a ja ubustfiam normalnie kazdym gramem swojego jestestwa jak w weekend, o 6 rano sasiedzi zaczynaja trawe kosic... normalnie bym im ta kosiarka po nogach przejechala... albo po czyms innym... Odpowiedz Link Zgłoś