Dodaj do ulubionych

Ulubiony alkohol

• joanna_poz Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 09:21
      zdecydowanie wina - wytawne, polwytrawne, raczej czerwone niż białe - chilijskie, kalifornijskie, autralijskie, moldawskie, gruzinskie.
    • sheila2 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 12:58
      Whisky - Jack Daniels ew. Ballantines
      Martini i Malibu
      Ogólnie ja i moi znajomi pijemy głównie whisky z colą lub samą.

• papalaya Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 14:30
        JD to nie whisky tylko bourbon, spora różnica porównaniu do szkockich bo z cego innego pędzony, jeśli już to "whiskey".
    • sefora74 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 14:50
      mojito, dobre wino białe wytrawne, martini z wodą gaz. i limonką, drinki z wódką czystą dobrze zmrożoną i piwo zimne np. Desperados, mniam ....
    • lola211 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 16:04
      Campari z pomarańcza w plastrach, wycisnietym sokiem z pomaranczy i lodem.
    • echo1111 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 16:13
      Ouzo.Retsina.Czerwone wytrawne wino
    • el_jot Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 18:55
      Rum z colą
      Malibu z sokiem pomarańczowym
      Dżin z tonikiem
    • czarnaalineczka Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 22:07
      biały rusek
      • loganmylove Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 22:32
        Zdecydowanie wina-białe, czerwone tylko wytrawne. Z drinków mojito, margarita, gin z tonikiem i campari z wódką i sokiem pomarańczowym. Dobre piwo. NIe cierpię koniaku, whisky i słodkiego wina.
    • claudel6 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 22:38
      tylko wino czerwone wytrawne, inne alkohole bardzo rzadko, raczej jako ciekawostkę.
      najbardziej z win mi podchodzi Rioja, ale w PL jest mały wybór i trudno dostać dobrą Rioję w przystępnej cenie
    • mikas73 Re: Ulubiony alkohol 04.03.11, 09:04
      Kiedyś Malibu , aaaaa pijałam często Kijafę, sto lat nie próbowałam, chyba kupie, dla odświeżenia młodzieńczych wspomnień.
      Teraz naczęściej Martini Rosso.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka