joanna_poz Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 09:21 zdecydowanie wina - wytawne, polwytrawne, raczej czerwone niż białe - chilijskie, kalifornijskie, autralijskie, moldawskie, gruzinskie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheila2 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 12:58 Whisky - Jack Daniels ew. Ballantines Martini i Malibu Ogólnie ja i moi znajomi pijemy głównie whisky z colą lub samą. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 14:30 JD to nie whisky tylko bourbon, spora różnica porównaniu do szkockich bo z cego innego pędzony, jeśli już to "whiskey". Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 14:50 mojito, dobre wino białe wytrawne, martini z wodą gaz. i limonką, drinki z wódką czystą dobrze zmrożoną i piwo zimne np. Desperados, mniam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 16:04 Campari z pomarańcza w plastrach, wycisnietym sokiem z pomaranczy i lodem. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 16:13 Ouzo.Retsina.Czerwone wytrawne wino Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 18:55 Rum z colą Malibu z sokiem pomarańczowym Dżin z tonikiem Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 22:32 Zdecydowanie wina-białe, czerwone tylko wytrawne. Z drinków mojito, margarita, gin z tonikiem i campari z wódką i sokiem pomarańczowym. Dobre piwo. NIe cierpię koniaku, whisky i słodkiego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Ulubiony alkohol 03.03.11, 22:38 tylko wino czerwone wytrawne, inne alkohole bardzo rzadko, raczej jako ciekawostkę. najbardziej z win mi podchodzi Rioja, ale w PL jest mały wybór i trudno dostać dobrą Rioję w przystępnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Ulubiony alkohol 04.03.11, 09:04 Kiedyś Malibu , aaaaa pijałam często Kijafę, sto lat nie próbowałam, chyba kupie, dla odświeżenia młodzieńczych wspomnień. Teraz naczęściej Martini Rosso. Odpowiedz Link Zgłoś