Dodaj do ulubionych

rodzinka.pl

03.03.11, 10:39
Bardzo mi się spodobał ten serial,taki naprawdę Pl ,fajny lekki smile)
www.tvp.pl/seriale/komediowe/rodzinkapl
Nie jestem serialową matką co to każdy serial łyka ale to będę oglądać to jest tak jak bym widziała swoją rodzinę hi big_grin
Obserwuj wątek
    • adwarp Re: rodzinka.pl 03.03.11, 10:44
      nie oglądałam, poczytałam tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/w,433,122798439,122798439,Rodzinka_pl.html
      • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 10:47
        straszny gniot!
    • iza232 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 10:48
      Beznadzieja! Wytrzymałam 15 minut i wyłączyłam go. Duet Kożuch - Karolak koszmarny, w ogóle nie lubię Kożuchowskiej. Nie zamierzam go więcej oglądać.
    • moofka Re: rodzinka.pl 03.03.11, 10:49
      odejdz na chwile od kompa i popatrz na swoja w realu
      • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 10:57
        pomysł serialu jako-tako fajny....ale Kozuchowska?nieeee
        I to otoczenie?Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgachny dom z 3ką dzieci,mieć niezłe auto i jeszcze mają czas na wyjścia?hm???
        • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:02
          ylunia78 napisała:

> pomysł serialu jako-tako fajny....ale Kozuchowska?nieeee
          > I to otoczenie?Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgachny dom
          > z 3ką dzieci,mieć niezłe auto i jeszcze mają czas na wyjścia?hm???

czy uważasz ze jest to nie możliwe?
          • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:20
            gabi683 napisała:

> ylunia78 napisała:
            >
            > > pomysł serialu jako-tako fajny....ale Kozuchowska?nieeee
            > > I to otoczenie?Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgach
            > ny dom
            > > z 3ką dzieci,mieć niezłe auto i jeszcze mają czas na wyjścia?hm???
            >
            >
            > czy uważasz ze jest to nie możliwe?
            >
            Pewnie mozliwe,ale co ja tam wiem?wink
            Możliwe- jeżeli chłop zapieprza jednak.Nawet jak zapieprza biurowo,nie jest w stanie zyć w takim luksusie jak pokazują w tym serialu.
            No sorry,nie jak pracuje on sam.?Duży dom,dobry samochód,trójka uczących się dzieci,niepracująca żona i wychodne wieczorem.
            • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:27
              ylunia78 napisała:

> gabi683 napisała:
              >
              > > ylunia78 napisała:
              > >
              > Pewnie mozliwe,ale co ja tam wiem?wink

jedno masz dziecko prawda ?

> Możliwe- jeżeli chłop zapieprza jednak.Nawet jak zapieprza biurowo,nie jest w s
              > tanie zyć w takim luksusie jak pokazują w tym serialu.

Myślisz?Mylisz się .I co dla ciebie jest luksusem ?

> No sorry,nie jak pracuje on sam.?Duży dom,dobry samochód,trójka uczących się dz
              > ieci,niepracująca żona i wychodne wieczorem.
              >
              >

I co w tym dziwnego ?
            • aneta-skarpeta Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:45
              > Możliwe- jeżeli chłop zapieprza jednak.Nawet jak zapieprza biurowo,nie jest w s
              > tanie zyć w takim luksusie jak pokazują w tym serialu.

nie przesadzałabym z tym luksusem- spory dom- moze dostali po rodzicach, moze na kredyt, moze nie, samochod moze w leasingu jesli facet ma firme, meble w 99%ikea- meble kuchenne z ikei te tansze

oprocz tego, ze mocno ikeowskie wnetrza to nie widze tutaj zbytnich luksusów- widac, ze pieniadze mają, ale ja mam znajomych, ktorzy mają duzo "bogatsze wnetrza" a groszem nie smierdzą bo wszystko na kredyt i sie szarpią.

jak dla mnie to luksusowy dom to ma agnieszka i krzysztof z usta usta- a ona nie pracuje, a nawet duzo pijewink
        • imasumak Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:25
          ylunia78 napisała:

Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgachny dom
          z 3ką dzieci,mieć niezłe auto i jeszcze mają czas na wyjścia?hm???

Eeee, nie wyłapałaś podstawowych informacji wink
          Kilka razy przewijał się temat pracy Natalii.
          A Ludwik jest prawdopodobnie jakimś projektantem albo tłumaczem i pracuje głównie w domu.
          • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:35
            imasumak napisała:

> ylunia78 napisała:
            >
            > Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgachny dom
            >

>
            >
            > Eeee, nie wyłapałaś podstawowych informacji wink
            > Kilka razy przewijał się temat pracy Natalii.
            > A Ludwik jest prawdopodobnie jakimś projektantem albo tłumaczem i pracuje główn
            > ie w domu.
            >
            no mozewinkogladałam jednym okiem,bo myslalam,ze mnie wciagniewinkA byl jakis watek z pracujaca kolezanka to odebrałam ze ona (kozuchowska)w domu siedziwink
        • joanna266 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:24
          --ylunia78 napisała:

> pomysł serialu jako-tako fajny....ale Kozuchowska?nieeee
          > I to otoczenie?Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgachny dom

no zupełnie jak u mnie w domu tyle tylko ze my mamyw czórke dzieci i dwa auta oraz psasmile
          gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile
          • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:26
            joanna266 napisała:

> --ylunia78 napisała:
            >
            > > pomysł serialu jako-tako fajny....ale Kozuchowska?nieeee
            > > I to otoczenie?Ona siedzi w domu tak?A on jest w stanie utrzymać wielgach
            > ny dom
            > > z 3ką dzieci,mieć niezłe auto i jeszcze mają czas na wyjścia?hm???
            >
            > no zupełnie jak u mnie w domu tyle tylko ze my mamyw czórke dzieci i dwa auta o
            > raz psasmile
            > gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile

tylko pogratulowaćwink
            • joanna266 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:28
              inna sprawa ze jakies 4 lata wspólnego zycia faktycznie meza widywałam jak wampira tylko nocą.ale tak od ok dwóch lat nie wraca do domu pózniej niz o 18 i czas na wyjscia jak najbardziej jest.grunt to dobra organizacjawink
              • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:30
                joanna266 napisała:

> inna sprawa ze jakies 4 lata wspólnego zycia faktycznie meza widywałam jak wamp
                > ira tylko nocą.ale tak od ok dwóch lat nie wraca do domu pózniej niz o 18 i cza
                > s na wyjscia jak najbardziej jest.grunt to dobra organizacjawink

co prawda co prawda organizacja smile))U nas w domu czworo choć jedno uczy się za granicą i mamy tylko trzy ptaszki smile)Ale czas na wszystko jest smile
      • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:01
        moofka napisała:

> odejdz na chwile od kompa i popatrz na swoja w realu

dziękuje ciociu dobra rado big_grin
    • megurka Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:08
      oglądnęłam, ale dziwny; dzieci albo grają w kompa albo bałaganią albo oglądają tv
      • imasumak Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:26
        W wielu rodzinach to niestety norma.
        • ewelsia Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:37
          A ja się dobrze bawiłam oglądając i o to chyba chodzi. Fakt, realia "serialowe", czyli zupełnie nieprzystające do przeciętnej rodziny, ale tak bywa w filmach , niestety.
          • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:32
            ewelsia napisała:

> A ja się dobrze bawiłam oglądając i o to chyba chodzi. Fakt, realia "serialowe"
            > , czyli zupełnie nieprzystające do przeciętnej rodziny, ale tak bywa w filmach
            > , niestety.

ja się ubawiłam jak opiekunka zapytała czy może z dzieciakami obetrzeć film klasyka hehehheh myślałam ze umrę ze śmiechusmile
    • aneta-skarpeta Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:39
      ogladałam

pierwsze 10 min mi sie podobało, potem troszke mniej, ale generalnie troszke sie posmialam

jedno oko mozna zarzucic

denerwujace jest tylko, ze mama czuje sie stlamszona jak dzieci rozrzucają jedzenie lub rzucaja doniczka z gorysuspicious
      jasneeeee

aha i kozuchowska pracuje w tym serialu jest jakas kierowniczką, a on jest wolnym strzelcem

wszystko bylo powiedziane w pierwszych 3 min smile
      • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 11:42
        własnie tych pierwszych 3 min nie widziałamwink
        • imasumak Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:19
          ALe potem też się przewijało - "bo się spóźnię do pracy", "ważny klient ma zadzwonić" i takie tam
          • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:27
            imasumak napisała:

> ALe potem też się przewijało - "bo się spóźnię do pracy", "ważny klient ma zadz
            > wonić" i takie tam
            >
            No czyli zainteresowanie moje jednak jeszcze bardziej znikome niż mi się wydawało.
            wink
            • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:33
              ylunia78 napisała:

> imasumak napisała:
              >
              > > ALe potem też się przewijało - "bo się spóźnię do pracy", "ważny klient m
              > a zadz
              > > wonić" i takie tam
              > >
              > No czyli zainteresowanie moje jednak jeszcze bardziej znikome niż mi się wydawa
              > ło.
              > wink
              >

więc nie wiesz o czym jest temat big_grin
    • czekolada_kokosowa Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:02
      A mnie rozbawił ; takie spojrzenie z dystansem na rodzinne realia. Trochę przejaskrawione i na wyrost, ale chyba to ma tak wyglądać. A motyw z klasyką na dvd był super smile
      • gabi683 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:34
        czekolada_kokosowa napisała:

> A mnie rozbawił ; takie spojrzenie z dystansem na rodzinne realia. Trochę przej
        > askrawione i na wyrost, ale chyba to ma tak wyglądać. A motyw z klasyką na dvd
        > był super smile

Egzorcysta heheheheh klasyka jak nic
    • woman-in-the-city Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:28
      Ikea rzadzi!
      Lubie takie tło w serialach, przytulne wnetrza etc.
      Sam serial jest w konwencji "Kasi i Tomka" , czyli szybko, dynamicznie, z przymrużeniem oka.
      Z tego samego powodu bedę go ogladc co ulubiony serial "Dwóch i Pół" na tvn7, lubie od czasu do czasu się odmóżdżyc , pośmiac i miec wszysto w czterech literach co sobie kto pomyśli. W porównnaniu z gniotami typu Prosto w serce, to serial Rodzinka całkiem, całkiem sie ogląda..
      • ylunia78 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 12:30
        proszę powiedz,że nie porównujesz"rodzinki"do dwóch i pół???
    • marghe_72 Re: rodzinka.pl 03.03.11, 13:34
      wyłączyłam po 5 minutach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka