Dodaj do ulubionych

Nasze żarty Prima-Aprilosowe

01.04.11, 08:58
Żartujecie dzisiaj? Udało się wam kogoś wkręcić?
Ja dziś wywołałam panikę informując wszystkich pracowników o migracji z naszej dotychczasowej platformy operacyjnej na nową, co będzie się łączyć z migracją olbrzymiej ilości danych. Łyknęli jak miękkie kluski. Panika. smile
Obserwuj wątek
    • aniawroclaw1 Re: Nasze żarty Prima-Aprilosowe 01.04.11, 09:29
      Jedna baba z aerobiku wpadła na zajęcia spóźniona ( zajęcia 8.00-9.00 ) i z panika zaczęła nam uprzejmie donosić, ze blokady zakładają na auta.
      Dodam, ze fitnes jest w miejscu gdzie jest niedobór miejsc parkingowych wiec auta upychamy po trawnikach, krzakach, chodnikach ( coby się nie nachodzic z kolejnego parkingu, ok. 200 m. he he )

Oczywiście to był żart. Ale nabrałysmy się wszystkie. Ta panika w oczach ... smile Bezcenne.
    • thegimel Re: Nasze żarty Prima-Aprilosowe 01.04.11, 14:46
      Mnie ojciec raz wkręcił, że kot wypadł oknem z czwartego piętra. Już się ubrałam, chciałam lecieć na dół, po pogotowie dzwonić, kiedy zaspany kot wylazł z sypialni rodziców. big_grin
      • mijaczek Re: Nasze żarty Prima-Aprilosowe 01.04.11, 18:59
        2 lata temu namowilam caly departament, zeby poprzedniego wszyscy zadzwonili do szefowej, ze tego dnia z jakiegos tam powodu nie przyjda do pracy... spotkalysmy sie wszystkie o 8 i poczekalysmy pol godziny, zeby dac jej na uwierzenie, ze nie bedzie miala nikogo w pracy po czym zastalysmy ja z letka panika w oczach...
    • angazetka Re: Nasze żarty Prima-Aprilosowe 01.04.11, 19:02
      Dziś nie miałam koncepcji wink
      Rok temu, kiedy jechałam do mamy na Święta, wcisnęłam jej kit, że pomyliłam pociągi. Uwierzyła tongue_out
      • mijaczek Re: Nasze żarty Prima-Aprilosowe 01.04.11, 19:12
        mnie dzisiaj malz wrobil... nie wracam do domu na noc bo wychodze z kolezankami i dzisiaj rano zrobil mi "scene", ze nic o tym nie wiedzial i ze nie lubi jak nocuje u dziewczyn, ktore na mnie leca...
        udalo mu sie...grrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka