Dodaj do ulubionych

Nie nadaję się...

21.05.11, 17:31
Bez uprzedzeń, chciałam, ale moje ciało dobre chęci wyśmiało w brzydki sposób.
Moja psiapsióła najlepsza wychodziła za mąż niedawno.
To było pierwsze wesele w moim życiu, na które chętnie poszłam, ba, nawet gasiłam światło;D
Wyjątkowe wydarzenie, więc chciałam wyjątkowo wyglądać, a przynajmniej w miarę dobrze, jak na swoje 30 z haczyczkiemwink
Wykupiłam karnet na solarium. 2 wizyty i niesamowita.....wysypka ogólna. Na dekolcie, buzi, kurde- wszędzie, gdzie tylko widać.
Tipsy. Nie obgryzam paznokci, ale mam jakieś słabe, więc stwierdziłam- pierwszy raz w życiu zafunduję sobie tipsy. Będę piękna, zadbana, i w ogóle...
Jeden tips przykleił mi się do skórki tak, że całe wesele boleśnie dawał o sobie znać.
Poza tym wkurzały mnie tak strasznie, że szybciutko, zaraz po poprawinach, poodrywałam dziadostwo, a co się oderwać nie dało, spiłowałam.
Pozostaje mi jedynie zostać blacharą, bo cała reszta nie wypaliła.
Chętni panowie z fajnymi furami zapraszam na priv;-P
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 17:38
      Twoje ciało w zdrowym odruchu powiedziało: A fuj wink
    • deodyma Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 18:30
      a po ile minut opalalas sie na solarium?
      • trinkino Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 18:39
        Najpierw 4 minuty, potem 5 minut.
        Ja się chyba ewidentnie nie nadaję, bo po chwili na słońcu, zaczyna mnie boleć głowa, ewidentnie mam jakąś alergię na promieniowanie słoneczne;/
        • annie_laurie_starr Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 21:58
          Niechce byc zlosliwa, ale jak ktso mysli, ze super wyglad to solarka plus tipsy - to ja mowie, ze lepiej sie dobrze wyspac i nie wydawac kasy na cos co tylko wyglad pogarsza.
          • ylunia78 Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 23:17
            Solarium może być delikatne,znaczy opalenizna,a tipsy wcale nie za długie.Żeby nie było nie korzystam ani z tego,ani z tegotongue_out
            Korzystałam kilka lat temu to wiem.;0Korzystałam własnie"z umiarem"wink
          • chloe30 Re: Nie nadaję się... 21.05.11, 23:28
            annie_laurie_starr napisała:

> Niechce byc zlosliwa, ale jak ktso mysli, ze super wyglad to solarka plus tipsy
            > - to ja mowie, ze lepiej sie dobrze wyspac i nie wydawac kasy na cos co tylko
            > wyglad pogarsza.

solarium może być lekkim zbrązowieniem, a nie spaleniem na skwarkę, a tipsy nie muszą być szponami

ja na słońcu nie opalam sie wcale - znaczy leżę, tygodniami, i jestem co najwyżej najpierw czerwona jak indianiec potem leciusieńko, niemalże niezauważalnie, zbrązowiona
            jak raz zapodałam sobie solarkę w rozsądnych ilościach to wreszcie byłam ładnie opalona
            no ale nie powtarzam bo rak
            o tipsach się nie wypowiem, bo moje własne pazury wyglądają na sztuczne, tak są długie i mocne - nie skracam ich "bo może ktoś pomyśłi ze tipsy", a jak ktoś ma słabe to ludzkiej długości tipsy mogą być jedynym ratunkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka