Dodaj do ulubionych

Anonimowosc

31.07.11, 01:40
Gdyby teraz gazeta zaproponowala zlot ematek,ile z Was zgodziloby sie spotkac oko w oko z lubianymi i nielubianymi nickami?“pokaz swoja twarz“dwawink
o taaak nudzi mi sietongue_out
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 01:51
      Spotkałabym się.
      • rosapulchra-0 Re: Anonimowosc 31.07.11, 01:54
        Moją twarz zna kilka forumek.
      • gabi683 Re: Anonimowosc 31.07.11, 07:05
        ja big_grin
    • kropkacom Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:23
      Pytanie z jakiej paki miałabym chcieć? smile Żeby skonfrontować co i jak? Pogadać?

Po pierwsze, tak jak lubię tu codziennie włazić, czytać, dyskutować - nie mam potrzeby przenoszenia tego na inny poziom wink Sprawdzać, na przykład, czy Kalipso ma faktycznie piękne rude włosy też nie potrzebuje. big_grin
      • nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:29
        Ani sprawdzać, ani konfrontować - poznać po prostu.
        Ja bym chciała.
        Znam w realu parę osób poznanych w necie - nie żałuje, mam nadzieję, że one tez nie.
        • kropkacom Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:34
          Wiesz, co innego jakieś forum prywatne, zamknięte. Ale tutaj? Nieee big_grin Nawet mimo sympatii do kilku nicków.

I czemu obywatelka jeszcze nie śpi? wink
          • nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:41
            Obywatelka wróciła z survivalu, ledwo żywa, golnęła sobie piwka i sie miotała.
            Ale to samo pytanie chciałam zadać Tobie, jak już sie połozyłam smile

A - i jeszcze pomyślałam sobie, że gdyby okazało się, że Kalipso jest ostrzyzoną na jeza brunetką, nic a nic bym sie nie bulwersowała - tutaj to trochę z nas postaci literackie i uważam, że odrobina kreacji, zwłaszcza tak niewinnej jak w kwestii wyglądu, jest do przyjecia.
        • piekielna-diablica Re: Anonimowosc 31.07.11, 18:54
          przepraszam za offtop - nanga - ja nie wiem czemu ale zawsze jak czytam Twoją wypowiedź to czytam nagaparabutów - jezu jak mnie to męczyło big_grin
          • nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 19:30
            big_grin big_grin big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Anonimowosc 31.07.11, 10:47
        Kalipso ma rude włosy?? shock O jjaaaa!.. Serio, serio? big_grinbig_grinbig_grin
    • klara-poisencja Re: Anonimowosc 31.07.11, 07:31
      nie ma sprawy-nie mam nic do ukrycia big_grin
    • dulcymea11 Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:06
      Nie - podobnie jak kropka - nie mam takiej potrzeby po prostu.
      Ledwie starcza mi czasu na spotkania z moimi znajomymi a co dopiero mowic o spotkaniach z nieznajomymi smile
      No i nie mam ani ulubionych ani nielubianych nickow.
      • mamaemmy Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:39
        dulcymea11 napisała:

> Nie - podobnie jak kropka - nie mam takiej potrzeby po prostu.
        > Ledwie starcza mi czasu na spotkania z moimi znajomymi a co dopiero mowic o spo
        > tkaniach z nieznajomymi smile

o dokladnie to samo moge napisac o sobiesmile
        Wole poswiecic czas dla starych przyjaciól których ostatnio zaniedbałam z braku czasu ..
    • miniofilka Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:17
      czemu nie? spotkałabym się, bo jestem otwarta na nowe osobysmile
    • deodyma Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:19
      jakos nie mam takiej potrzeby.
      spotkac sie moge, ale tylko wtedy, jesli dana osoba mieszka w mojej miejscowosci.
      na jakies dalsze wcieczki sie nie pisze.
      mnie sie nie chce na dzien dzisiejszy jedzic do mojego miasta rodzinnego, ktore znajduje sie od mojego obecnego o jakies 100 km, wiec jakiekolwiek zloty odpadaja.
    • morgen_stern Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:29
      Wierzysz w to, że gazeciarz we własnej osobie przyjdzie na spotkanie? Wolne żarty tongue_out
      • nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:43
        Własnie chciałam pytać - gazeta czy Gazeta?
      • edelstein Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:43
        Dla forumek zajmujacych sie psychiatria i psychologia mogloby to byc niesmowite przezyciesmileksiazke moze by napisaly.
    • karra-mia Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:13
      ja.
    • krecik Re: Anonimowosc 31.07.11, 13:04
      Gdybym akurat w Polszcze byla, to czemu nie. smile

Ag
    • suazi1 Nie ma problemu, chętnie sobie was pooglądam! 31.07.11, 13:47
    • yenna_m Re: Anonimowosc 31.07.11, 16:57
      pytanie: gdzie i kiedy? tongue_out
      • czarnaalineczka Re: Anonimowosc 31.07.11, 16:58
        yenna_m napisała:

> pytanie: gdzie i kiedy? tongue_out

i co pijemy
        i dlaczego wlasnie rum big_grin
        • thorgalla Re: Anonimowosc 31.07.11, 17:06
          Jeżeli malibu jest rumem to biorę dwie butelki
          • el_jot Re: Anonimowosc 31.07.11, 17:52
            Jest
    • dzoaann Re: Anonimowosc 31.07.11, 18:18
      gdybym miala czas i byloby to blisko, to owszem, pojechalabymsmile
      bylam juz na dwoch zlotach forumowych i bylo super fajniesmile
      nie wszyscy odpowiadali moim wyobrazeniom o nich, z niektorymi bylo gorzej gadac niz w necie, a z innymi fajnie, ale nie zalujesmile
      ale tez i fora byly mniejsze, nie prywatne, ale osob udzielajacych sie bylo mniejsmile
    • kali_pso Re: Anonimowosc 31.07.11, 19:50

Mowy nie ma...jeszcze się okaże, że nie mam rudych włosów tylko kasztanowe i co będzie?
      Wizerunek forumowy upadnie....hehehehheeh
    • asia_i_p Re: Anonimowosc 31.07.11, 20:03
      Stanowczo bym się spotkała, gdyby się dało. Moja anonimowość i tak jest raczej umowna, jeżeli ktoś mnie zna w realu, rozpozna mnie na forum, bo używam maila gazetowego jako swojego głównego, do niedawna także w pracy. A jak mnie nie zna, no to mnie nie zna, a może warto by się było poznać?
    • zona_mi Re: Anonimowosc 31.07.11, 22:41
      Nie ma mowy - jestem skryta, tajemnicza i nierozpoznawalna i niech tak pozostanie.

Żartowałam - już podczas tych wakacji spotkałam się z chyba piętnastoma osobami z forum, między innymi tu bywających, dwa dni temu poznałam dwie kolejne, a w przyszłym tygodniu czekają mnie spotkania jeszcze z trzema. Nie mam oporów.
      Ale to jeszcze zależy, z kim miałabym się spotkać - jest kilka nicków, na spotkanie z którymi na pewno bym się nie udała.
      • echtom Re: Anonimowosc 01.08.11, 10:48
        > Ale to jeszcze zależy, z kim miałabym się spotkać - jest kilka nicków, na spotkanie z którymi na pewno bym się nie udała.

Przy większym zlocie pewnie i tak byśmy się podzieliły na mniejsze grupki, więc dałoby się uniknąć nieprzyjemnych konfrontacji. A jak fajnie byłoby rozpoznawać, kto jest kto smile
        • zona_mi Re: Anonimowosc 01.08.11, 23:43
          Racja, takie spotkania zwykle są naprawdę fajnym przeżyciem, szczególnie, że część z nich przekształciła się w niesamowite "związki", nawet przyjaźnie.
          Ale jednak są osoby, na które nawet nie chcę patrzeć, na szczęście i one nie palą się do zbliżeń, więc bez przeszkód spotykam się z tymi sympatycznymi smile
    • lelija05 Re: Anonimowosc 01.08.11, 11:53
      No ale przecież mamy się spotkać na weselu czarnejalineczki big_grin
    • angazetka Re: Anonimowosc 01.08.11, 11:57
      Twarz mam jedną, spotkałabym się chętnie, wiele spotkań "forumowych" (z innych miejsc) już miałam i nie żałuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka