edelstein 31.07.11, 01:40 Gdyby teraz gazeta zaproponowala zlot ematek,ile z Was zgodziloby sie spotkac oko w oko z lubianymi i nielubianymi nickami?“pokaz swoja twarz“dwa o taaak nudzi mi sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:23 Pytanie z jakiej paki miałabym chcieć? Żeby skonfrontować co i jak? Pogadać? Po pierwsze, tak jak lubię tu codziennie włazić, czytać, dyskutować - nie mam potrzeby przenoszenia tego na inny poziom Sprawdzać, na przykład, czy Kalipso ma faktycznie piękne rude włosy też nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:29 Ani sprawdzać, ani konfrontować - poznać po prostu. Ja bym chciała. Znam w realu parę osób poznanych w necie - nie żałuje, mam nadzieję, że one tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Anonimowosc 31.07.11, 03:34 Wiesz, co innego jakieś forum prywatne, zamknięte. Ale tutaj? Nieee Nawet mimo sympatii do kilku nicków. I czemu obywatelka jeszcze nie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:41 Obywatelka wróciła z survivalu, ledwo żywa, golnęła sobie piwka i sie miotała. Ale to samo pytanie chciałam zadać Tobie, jak już sie połozyłam A - i jeszcze pomyślałam sobie, że gdyby okazało się, że Kalipso jest ostrzyzoną na jeza brunetką, nic a nic bym sie nie bulwersowała - tutaj to trochę z nas postaci literackie i uważam, że odrobina kreacji, zwłaszcza tak niewinnej jak w kwestii wyglądu, jest do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Anonimowosc 31.07.11, 18:54 przepraszam za offtop - nanga - ja nie wiem czemu ale zawsze jak czytam Twoją wypowiedź to czytam nagaparabutów - jezu jak mnie to męczyło Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Anonimowosc 31.07.11, 10:47 Kalipso ma rude włosy?? O jjaaaa!.. Serio, serio? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-poisencja Re: Anonimowosc 31.07.11, 07:31 nie ma sprawy-nie mam nic do ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś
dulcymea11 Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:06 Nie - podobnie jak kropka - nie mam takiej potrzeby po prostu. Ledwie starcza mi czasu na spotkania z moimi znajomymi a co dopiero mowic o spotkaniach z nieznajomymi No i nie mam ani ulubionych ani nielubianych nickow. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:39 dulcymea11 napisała: > Nie - podobnie jak kropka - nie mam takiej potrzeby po prostu. > Ledwie starcza mi czasu na spotkania z moimi znajomymi a co dopiero mowic o spo > tkaniach z nieznajomymi o dokladnie to samo moge napisac o sobie Wole poswiecic czas dla starych przyjaciól których ostatnio zaniedbałam z braku czasu .. Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:17 czemu nie? spotkałabym się, bo jestem otwarta na nowe osoby Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:19 jakos nie mam takiej potrzeby. spotkac sie moge, ale tylko wtedy, jesli dana osoba mieszka w mojej miejscowosci. na jakies dalsze wcieczki sie nie pisze. mnie sie nie chce na dzien dzisiejszy jedzic do mojego miasta rodzinnego, ktore znajduje sie od mojego obecnego o jakies 100 km, wiec jakiekolwiek zloty odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Anonimowosc 31.07.11, 09:29 Wierzysz w to, że gazeciarz we własnej osobie przyjdzie na spotkanie? Wolne żarty Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:43 Własnie chciałam pytać - gazeta czy Gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Anonimowosc 31.07.11, 11:43 Dla forumek zajmujacych sie psychiatria i psychologia mogloby to byc niesmowite przezycieksiazke moze by napisaly. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik Re: Anonimowosc 31.07.11, 13:04 Gdybym akurat w Polszcze byla, to czemu nie. Ag Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Anonimowosc 31.07.11, 16:58 yenna_m napisała: > pytanie: gdzie i kiedy? i co pijemy i dlaczego wlasnie rum Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Anonimowosc 31.07.11, 17:06 Jeżeli malibu jest rumem to biorę dwie butelki Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Anonimowosc 31.07.11, 18:18 gdybym miala czas i byloby to blisko, to owszem, pojechalabym bylam juz na dwoch zlotach forumowych i bylo super fajnie nie wszyscy odpowiadali moim wyobrazeniom o nich, z niektorymi bylo gorzej gadac niz w necie, a z innymi fajnie, ale nie zaluje ale tez i fora byly mniejsze, nie prywatne, ale osob udzielajacych sie bylo mniej Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Anonimowosc 31.07.11, 19:50 Mowy nie ma...jeszcze się okaże, że nie mam rudych włosów tylko kasztanowe i co będzie? Wizerunek forumowy upadnie....hehehehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Anonimowosc 31.07.11, 20:03 Stanowczo bym się spotkała, gdyby się dało. Moja anonimowość i tak jest raczej umowna, jeżeli ktoś mnie zna w realu, rozpozna mnie na forum, bo używam maila gazetowego jako swojego głównego, do niedawna także w pracy. A jak mnie nie zna, no to mnie nie zna, a może warto by się było poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Anonimowosc 31.07.11, 22:41 Nie ma mowy - jestem skryta, tajemnicza i nierozpoznawalna i niech tak pozostanie. Żartowałam - już podczas tych wakacji spotkałam się z chyba piętnastoma osobami z forum, między innymi tu bywających, dwa dni temu poznałam dwie kolejne, a w przyszłym tygodniu czekają mnie spotkania jeszcze z trzema. Nie mam oporów. Ale to jeszcze zależy, z kim miałabym się spotkać - jest kilka nicków, na spotkanie z którymi na pewno bym się nie udała. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Anonimowosc 01.08.11, 10:48 > Ale to jeszcze zależy, z kim miałabym się spotkać - jest kilka nicków, na spotkanie z którymi na pewno bym się nie udała. Przy większym zlocie pewnie i tak byśmy się podzieliły na mniejsze grupki, więc dałoby się uniknąć nieprzyjemnych konfrontacji. A jak fajnie byłoby rozpoznawać, kto jest kto Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Anonimowosc 01.08.11, 23:43 Racja, takie spotkania zwykle są naprawdę fajnym przeżyciem, szczególnie, że część z nich przekształciła się w niesamowite "związki", nawet przyjaźnie. Ale jednak są osoby, na które nawet nie chcę patrzeć, na szczęście i one nie palą się do zbliżeń, więc bez przeszkód spotykam się z tymi sympatycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Anonimowosc 01.08.11, 11:53 No ale przecież mamy się spotkać na weselu czarnejalineczki Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anonimowosc 01.08.11, 11:57 Twarz mam jedną, spotkałabym się chętnie, wiele spotkań "forumowych" (z innych miejsc) już miałam i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś