Dodaj do ulubionych

Co wybrać?

04.10.11, 08:20
Chodzi o pracę.Obecna parca,nie odpowiada mi jeżeli chodzi o atmosferę,wyścig o to kto lepszy.Jest ciągła kontrola,pretensje że można wiecęj.Męczę się przeogromnie,ale godziny pracy super,wekendy wolne a przy małym dziecku to plus.Wcześniejszą pracę uwielbiałam,leciałam jak na skrzydłach,atmosfera super,ale wekendy pracujące,w tygodniu też trochę więcej.Pieniądze porównywalne,ale czuję że to nie to,teraz pracuję w bankowości,wcześniej praca biurowa,ale spokojniejsza.Co wybrać,może trochę doradziciesmile
Na rodzinie mój nastrój,też się odbija,pomożetasmile
"ludzie myślcie to nie boli"
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Co wybrać? 04.10.11, 08:25
      > Co wybrać,może trochę doradziciesmile

a co jest do wyboru?...

• basik32 Re: Co wybrać? 04.10.11, 08:44
        Nie napisałam,że mam szansę wrócić na stare,spokojne śmiecismile)
        • lilly_about Re: Co wybrać? 04.10.11, 08:52
          Z porównywalnymi pieniędzmi wybrałabym pracę, w której się lepiej czuję i bardziej spełniam.
          • iin-ess Re: Co wybrać? 04.10.11, 13:03
            ja też skoro kasa porównywalna, a tam jest spokojniej i lepiej się czujesz to wrócilabym do starej
            • ciastolina84 Re: Co wybrać? 04.10.11, 13:21
              Ja też miałam okazje pracowac w bankowosci. Duża presja i przeogromny stres. Weekendy wolne i praca od 8.00 do 16.00, ale co z tego jak w weekendy byłam tak padnięta, że nic mi się nie chciało. Ja zrezygnowałam bo przynosiłam cały ten stres do domu, a miałam mozliwość zrezygnować. NIe wachałam się ani chwili, a po złożeniu wypowiedzenia odetchnęłam z ulgą. Zalezy co dla Ciebie wazne, spokój i dobry nastrój czy dogodne godziny pracy. Dla mnie to pierwsze jest ważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka