alexa0000
30.10.11, 09:53
Nie , żebym sie nią ekscytowała, ale pamiętam, że ostatnio był o niej wątek, w którym niektóre z Was chwaliy jej urodę i talent, a niektóre ganiły (nie pamiętam, juz co ganiły, ale ganiły).
Weszłam na znany, "powazny" portal plotkarski i wiecie co? Ja już się nie dziwię tym ganiącym komentarzom.
Kobieta pozuje na wilku ( swoją drogą, udał sie opis "redaktorowi", rżałam dobrą chwilę) i żąda przeprosin:
www.pudelek.pl/artykul/36021/pirog_przeprasza_natasze/
Jej mąż za to blokuje odcinek programu (Szymon Majewsko Show), w którym ich małżeństwo jest parodiowane:
www.pudelek.pl/artykul/36023/jozefowicz_cenzuruje_tvn_zakazal_emisji_wysmiewajacego_go_odcinka/
Sami sobie ścielą to łoże. Zero dystansu, poczucia humoru. Zosteje tylko bufonada i , niestety,śmieszość. Natasza nie jest seksowna i zmysłowa i koniec, a jesli nawet jest, to raczej w domu-na papierze i w tv tego nie widac. No nie widac i koniec, i może sie na Piroga obrazac, ale w tej sesji jest smieszna. Szkoda,ładna kobieta, ale nic z tego nie bedzie wielkiego-kibicowałam, ale teraz to i ja bede łacha drzec, bo mnie irytują.