Dodaj do ulubionych

Olewnik -przeszukanie

17.11.11, 16:08
po 10 latach przeszukuja domy Olewnikow w celu ustalenia czy K.Olewnik sie sam nie ukrywał...
nie wykryli sprawców a podejrzewaja rodzinę, ktora walczyła o niego od poczatku do konca.
nie rozumie tego panstwa, i tak sa wydawane nasze podatki...
Obserwuj wątek
    • babunia_wygodka Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:15
      ona3010 napisała:

> nie rozumie tego panstwa, i tak sa wydawane nasze podatki...
      >

Cóż, podatki wydane na twoje kształcenie rzeczwiście nie zostały wydane korzystnie, skoro tyle nie rozumiesz.
      • ona3010 Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:22
        powiedziałaś co wiedziałaś konkretnie w tym temacie?
        ty żadnej jak widać.
        • azjaodkuchni Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:36
          Przeczytałam cały artykuł współczuję rodzinie.
    • morekac Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:34
      Mnie to wzrusza ich wiara, że może coś znajdą po 10 latach...
    • thorgalla Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:35
      Też nie rozumiem.
      Skoro sam się porwał to pewnie sam się zabił i sam się zakopał uncertain
      To w takim razie kim byli dla sprawy ci trzej podejrzani co w dziwnych okolicznościach się sami pozabijali.Epidemia jakaś?
      • bezpocztyonline Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:46
        thorgalla napisała:

> Też nie rozumiem.
        > Skoro sam się porwał to pewnie sam się zabił i sam się zakopał uncertain

Niekoniecznie.

Podejrzenie polega na tym, że początkowo miałoby to być porwanie na niby, ale się po pewnym czasie jakoś im się wymknęło spod kontroli.

Skoro recepcjonista hotelowy widział Olewnika wolno i swobodnie chodzącego po dacie porwania - w hotelu, w którym pracował.

Skoro sąsiadka działkowa jednego z porywaczy widziała Olewnika spokojnie koszącego trawę na ogródku porywacza, skoro rodzina Olewników nie przekazała policji informacji o świadku, który mówił im miesiąc po dacie porwania, że wie, kto pilnuje Olewnika.

Jakby w końcu Olewnikowie zaczęli mówić prawdę, to może by wreszcie było wiadomo, o co w końcu poszło.
        • ona3010 Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:58
          ja to widze tak ze prokuratura i policja beda szukac wszystkiego co pograzy Olewnikow bo za duzo narobili im klopotów. Sprawa nie przyschławink
          Ja ich szanuje, szczególnie pania Danute za determinacje szukania brata!
          I bardzo wspolczuje ze to musza przechodzic.
          • bezpocztyonline Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 17:11
            ona3010 napisała:

> szczególnie pania Danute

A, a propos. Ponoć Krzysztof Olewnik odwoził policjantów po imprezie - do Płocka.
            Ponoć też Danuta Olewnik pytana, gdzie była w noc porwania, twierdziła, że z mężem w Warszawie w kinie i na bilardzie. A okazało się, że w Płocku właśnie. Ktoś ze świadków ich widział w jakim płockim klubie. Policja miała przypuszczenie, że Olewnik zdążył się (po imprezie! - przypominam) spotkać w Płocku z siostrą.
        • rozaly Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 16:59
          Tam był taki moment kiedy rodzina dostała list z dokładnym wskazaniem gdzie on jest przetrzymywany. dali ten list policji, ale ta zawaliła. Sami tam nie pojechali mimo że to było bardzo blisko
    • gazeta_mi_placi Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 17:29
      Ciekawe ile jeszcze osób popełni "samobójstwo" w związku z tą sprawą.
      Gość ładny, widać że taki wesołek imprezowy.
      Siostra też bardzo ładna.
      Szkoda ich nawet jeśli gostek być może kiedyś wmieszał się w jakieś niejasne sprawki nic nie usprawiedliwia drani znęcających się nad nim przed ponad dwa lata (na Onecie można poczytać drastyczny tekst jak spędził te lata).
      • bezpocztyonline Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 17:32
        gazeta_mi_placi napisała:

> Szkoda ich nawet jeśli gostek być może kiedyś wmieszał się w jakieś niejasne sp
        > rawki nic nie usprawiedliwia drani znęcających się nad nim przed ponad dwa lata

Jasne, ale jeśli rodzinie zależy, by w końcu dojść do prawdy, to niech sami nie kręcą, bo to nikomu niczego nie ułatwia.

• ona3010 Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 17:43
          Prawdy raczej sie nie dowiemy bo tu była manipulacja policji, prokuratury, bandziorów, mediów i służb...
          tak czy siak dla mnie porazka zbieraja dowody po 10 latach z domow Olewników smile
          • bezpocztyonline Re: Olewnik -przeszukanie 17.11.11, 17:50
            ona3010 napisała:

> tak czy siak dla mnie porazka zbieraja dowody po 10 latach z domow Olewników smile

Szukają taśm z monitoringu w domu Krzysztofa Olewnika. Jego rodzina zapewniała policję, ze monitoringu tam nie było. A jednak był...
            • ona3010 Zart 17.11.11, 17:58
              to tylko 10 lat zajeło im sprawdzenie czy był monitoring czy nie??? Zarty ?smile
              poza tym czy jesli byłby to Olewniki trzymaliby taśmy 10 lat??
              smile)) jaja

Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie.
              • jjod Olewnik - przeszukanie 17.11.11, 19:20
                Kiedy ludzie wreszcie dadzą święty spokój tej rodzinie? Co chwile ktoś węszy spiski, co chwile ktoś wraca z teorią o samouprowadzeniu - kiedy ludzie z tym skończą? Ilu z tych ludzi chciałoby być w sytuacji tej rodzinie? A w sytuacji Krzysztofa Olewnika? Kto chciałby przez dwa lata być trzymany w letniskowym domu, a potem przez kilka tygodniu w pustym zbiorniku na szambo, traktowany jak zwierze? Na takie traktowanie zasługuje człowiek?
                Oprawcy Olewnika to skończeni sk....... .
                • bezpocztyonline Re: Olewnik - przeszukanie 17.11.11, 19:25
                  jjod napisał:

> Kiedy ludzie wreszcie dadzą święty spokój tej rodzinie?

To rodzina chce prawdy.

> Co chwile ktoś węszy spiski, co chwile ktoś wraca z teorią o samouprowadzeniu - kiedy
                  > ludzie z tym skończą?

Jak wreszcie się sprawa w pełni wyjaśni

> Oprawcy Olewnika to skończeni sk....... .

Owszem. Ale nadal nie wiadomo, kto zlecił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka