mamalgosia 21.11.11, 18:09 Dzień dobry. Jestem mamą dwóch Chłopców, od września mamą domową (straciłam pracę). Mam nadzieję, że porozmawiamy na rożne tematy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccio1 Re: witam 24.11.11, 12:23 Witam. Pamiętam Cię, gdy bywałaś jeszcze na "WW". Bardzo Cię proszę, przeczytaj moje wątki i dopisz się do nich. Nie mam dzieci własnych, a tylko przybraną Córkę, "otrzymaną" wraz z Żoną. 57 lat, w tej chwili rencista (przed dwoma laty gwałtownie "sypnęło" mi się zdrowie, głównie za sprawą wątroby - gdzie nie przyznaję się do własnego współudziału). Pozdrawiam Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 01.01.12, 20:08 57 lat ukończyłem 22 grudnia, roku -już - zeszłego. Życząc Ci wszystkiego najlepszego w Roku 2012, który dopiero co się zaczął - ponawiam prośbę o dopisanie się do moich wątków. Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 06.04.12, 22:54 Dołączam moje życzenia na Święta Wielkanocne r. 2012. Daj znać - co u Ciebie? Pozdrawiam Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 05.01.13, 00:42 Ponawiam życzenia - tym razem idące już w rok 2013 - i prośbę: Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 24.10.13, 13:06 I znów proszę: odezwij się! Rok 2013 zaczyna pomału zmierzać ku końcowi... Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 26.11.13, 01:31 22 grudnia 2013 skończę 59 lat. Sam nie wiem, jak i skąd nazbierałem ich aż tyle. Czasami wydaje mi się, że co dopiero skończyłem szkołę, zdawałem maturę - pamiątki z tamtych czasów wciąż mam, ułożone porządnie, tak że wiem, gdzie co znajdę. Wciąż jeszcze w mojej szafie ubraniowej, z tyłu półki na swetry, spoczywa bluza i czapka od mojego munduru harcerskiego. Przecież to było wczoraj, kiedy odpruwszy guziki plastykowe, przyszywałem metalowe z lilijką, i kiedy przytwierdzałem do czapki "prawdziwą" lilijkę - z inicjałami O(jczyzna) - N(auka) - C(nota)... Bluzy już od dawna na sobie nie zapnę. Przeglądałem się w lustrze, jak wygląda czapka - teraz na czubku mojej głowy... (paska nie zapiąłbym już pod szyją - oba końce już się nie "schodzą"). Jeszcze kilka lat temu bluza zachowała zapach, który od razu przywodził na pamięć kolejne obozy letnie, zimowiska... Dziś ten zapach już wywietrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: witam 16.06.15, 00:53 Jestem już poza progiem 60 lat - 22 czerwca 2015 będzie ich 60 i pół. Niedawno stawałem w ZUS-ie przed orzecznikiem, uzyskując przedłużenie renty o dalsze trzy lata - do końca czerwca 2018. Czekam teraz na decyzję i nową legitymację rencisty. Myślałem, że tym razem dociągnę już 'jednym skokiem" do wieku emerytalnego (staż mam) - ale nie. Będą następne trzy lata gromadzenia papierków - i różnych badań. Bardzo chętnie przeczytał bym znów coś od Ciebie - i o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś