kawka74 03.12.11, 20:49 Oglądam sobie, dziecko podryguje w rytm muzyki, a ja nie mogę się napatrzeć na Monikę Urlik. Ślicznie wygląda, o śpiewaniu to nawet nie wspominam, bo po co Może jakiś zakładzik...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:01 Ja obstawiam ze Mateusz przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:06 Do kogo nalezy teraz decyzja o przejsciu danej osoby w grupie? Tylko telewidzowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:07 ja to bym kurcze ich wszystkich zostawila procz druzyny kajah szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:12 O zgodze sie W ogole dla mnie najwiekszym rozczarowaniem programu jest Kayah. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:20 dokladnie. a pamietam jak po pierwszym lajfie uwazalam ze ma najlepsza druzyne glupia ja. damian ukedzę ...normalnie go kocham. choc purple rain nienawidze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:09 I jeszce jakbys mogla mi napisac czy Monika spiewala juz wlasna piosenke? Jezeli tak to jaka? Niestety nie mam polskiej TV A online jest tylko redrum Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:19 Śpiewała, 'Think' Arethy Franklin. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:02 Oni wlasne utwory spiewaja jak przejda, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.k Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:21 Mówcie co chcecie, ale Damian wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 21:28 no..ale urlikowa tez no... ja bym ich obydwoje chciala w finale...zamiast kandydata kaji. powinna kajah postapic honorowa i ze swojego kandydata zrezygnowac o. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:13 jesli chodzi o druzyne nergala kazdy wynik jest zly i dobry. to byl najlepszy zespol..ja wyslalam eska i na monike i na damiana jesli chodzi o druzyne ani- brak zaskoczenia kajah- jw. piasek- jednak ejstem zaskoczona ale pozytywnie bo lubie antka Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:15 nie wierzyłam, ze Monika odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.k Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:20 No niespodzianka Ale nawet jakby Nergal dał Monice i Damianowi po 50% to Damian i tak by wygrał Ja tam mu kibicowałam bo wielbię rock. Monika jest świetna, ale może zbyt perfekcyjna jak na ten program i dlatego wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:20 Ale kicha. Został chłopek-roztropek od Piasecznego, chłopiec-mydełko od Kayah, chłopiec-mimoza od Ani i chłopiec-'kocham was, dziewczyny' od Nergala. Moniki odżałować nie mogę, Eweliny, Oli Galewskiej, świetne baby, a zostali chłopacy byle jacy. Odechciało mi się oglądać, nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.k Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:27 No chłopek-roztropek nie jest zły. I Ola Galewska zdecydowanie powinna zostać! Od Kayah nikt mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: The Voice of Poland 03.12.11, 23:36 Strasznie mi szkoda Moniki i Oli. A Nergal mnie wkurzył z tym "wyrównaniem szans". W ostatnim odcinku Monika dostała mniej smsów od Damiana i powinien wiedzieć, kto bardziej potrzebuje jego punktów. Wgląda na to, że choć nie chciał tego otwarcie przyznać, faworyzował Damiana, a gadanie o wyrównywaniu szans to było mydlenie oczów. Dobrze chociaż, że nie przeszedł Filip Moniuszko - śpiewa niczym koza. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 03.12.11, 23:52 Monika powiedziala za kulisami, ze wg niej zdecydowala sympatia czy stosunek osobisty. Nie pamietam jak dokladnie to sformulowala ale o to chodzi. Pozniej Nergal stal dosc dlugo przy niej i cos do niej mowil ale nic nie bylo slychac pewnie sie tlumaczyl A ta z czarnymi wlosami z drim timu Kayah, powiedziala ze program sie dla niej dzisiaj skonczyl W ogole widzieliscie ich miny? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: The Voice of Poland 04.12.11, 00:12 No, miny mieli nietęgie. Szkoda, że tv tak jakoś szybko skończyła i za dużo to nam nie pokazała Ps. Nie przepadam za Nergalem, ale w tym programie facet zrobił na mnie baaardzo pozytywne wrażenia. Nie gwiazdorzył, miły, kulturalny, nawet krytykował grzecznie, widać, że przejęty swoją drużyną. Nie wiem, jak było faktycznie, jak uczestnikom sie z nim pracowało, ale na wizji całkiem, ale to całkiem dobrze wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 04.12.11, 00:26 Ja odnosze wrazenie, ze trenerzy miedzy soba maja spiecia (poza antena). Albo zbyt osobiscie odbieraja krytyke ich podopiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: The Voice of Poland 04.12.11, 00:32 To też. Czytałam gdzieś, że w drugiej edycji Nergala ma ktoś zastąpić (Borysewicz?), mnie jakoś zgrzyta Kajah, ale też i Dąbrowska jakoś tak nie do końca jasno się wypowiada. Ale się wkręciłam Odpowiedz Link Zgłoś
krypola Re: The Voice of Poland 04.12.11, 12:21 Szkoda jakby miał go ktoś zastąpić, chyba lepiej jakby ktoś zastąpił Kaję, no nie mogę się do niej przekonać i już..i jak miałam do wyboru Mam Talent i ich, to właśnie m,in. przez Kaję skakałam na tvn..no i te relacje z green roomu czy jak to się tam nazywa... ale idea programu fajna i uczestnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 23:55 no powtorze sie no. wynik z druzyny nergusia jest wynikiem i zlym i dobrym zarazem. to jest/ byla najlepsza druzyna moim zdaniem. od poczatku byla choc sie nie zapowiadala. oli tez mi bardzo szkoda. charkterna niepokorna..wielka indywidualnosc. zal. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: The Voice of Poland 04.12.11, 08:05 > A Nergal mnie wkurzył z tym "wyrównaniem szans". W ostatnim odcinku Monika dost > ała mniej smsów od Damiana i powinien wiedzieć, kto bardziej potrzebuje jego pu > nktów. I pewnie wiedział, chociaż Hołdys miał nieciekawą minę, kiedy podano wyniki, tak, jakby był zaskoczony i zniesmaczony. Ale Nergal na zaskoczonego nie wyglądał, więc pewnie świadomie przepchnął Damiana. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 04.12.11, 09:01 Wyniki glosowania widzow sa pokazywane podczas programu. Monika dlugo prowadzila, potem Damian przeskoczyl ja o 1% i skonczyli pokazywanie, wiec mozna bylo sie tego spodziewac. Jezeli Nergal dalby im po 50, to tez przeszedlby Damian ale tutaj pewien niesmak pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:24 Dałam się wciągnąć, jak w żaden inny tego typu program Dla mnie finał powinien wyglądać: Monika - Damian. Monika super wygląda i jeszcze lepiej śpiewa, no a Damian... Same wiecie Jest słodki z tym swoim niewinnym uśmiechem i dołeczkami w policzkach I rock Mam nadzieję, że w tej sytuacji to właśnie on wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: The Voice of Poland 03.12.11, 22:37 Monika i Damian byli najlepsi, szkoda, że ktoś z nich musiał odpaść. Damian jest uroczy, cieszę się, że jeszcze na niego popatrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: The Voice of Poland 04.12.11, 14:14 Monika i Olka odpadły??? O matko... o matko... o matkozcórko... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: The Voice of Poland 04.12.11, 14:19 Ha ja nawet wiem cos wiecej! W przyszlym tygodniu odpadnie Nergal Odpowiedz Link Zgłoś