shellerka 10.12.11, 23:03 jestem sama w domu - znaczy dzieciaki na górze śpią, a ja sobie właśnie oglądam "duchy zmarłych lokatorów" nie idzcie jeszcze spać, co? posiedzcie ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:06 dobra. przełączyłam na Investigation Discovery - tam są straszniejsze Duchy Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:07 i po tym jak proszek do prania przeleciał przez pokój, przełączyłam na tvn style "agencja modelek" Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:12 łomatko, przełącz, przełącz natychmiast bo nie zaśniesz przez tydzien! tam szkielety chodzą!... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:16 hehehehe, no to juz lepsze te duchy niż kości obleczone skórą Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:14 Ja nigdy nie oglądam takich rzeczy, zwłaszcza jak siedze sama w domu Potem przez byle skrzypnięcie podłogi moge zejść na zawa ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:12 siedzimy siedzimy a co, takie straszne? bo a tez dzis bez chlopa, to mzoe obejrze? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:15 ej, no to chodź razem przełączymy na trzy cztery kuśwa kusi i kusi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:16 klamka parzy, a miejsce ijest portalem zła. i cyk, powrót do agencji modelek Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:37 e, nie takie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:39 dobra - czwarta próba ... ale oglądasz ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:40 teraz musze isc małą nakarmic, wiec chwile zostaniesz sama Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:52 spoko, juz po ale ta ruda niezła jest. ciekawe czy naprawde cos czuje czy tylko dobrze gra a rysownik tez niezły, nic mu takiego nie mowili a jakie obrazki fajne machnął Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:54 nie dałam rady. chociaż nie wiem czy "o seksie z mamą i tatą" nie jest większym horrorem Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 10.12.11, 23:55 jakies normalnie skrajnosci oglądasz. to dobre duchy, szukają pomocy, mozna oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: duchy na discovery 11.12.11, 00:00 shell Ty wariatko, spać nie będziesz mogła Idę na pocztę napisać do Ciebie list Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: duchy na discovery 11.12.11, 00:41 nie no, skonczylo sie dobrze. potem lecial material o Annie Nicole Smith czy jak sie to psze, obejrzala kawalek ale dotarlo do mne ze to jz widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: duchy na discovery 11.12.11, 00:20 Te amerykańskie duchy to jakieś takie nadpobudliwe, nie uważacie? Ciekawe, co by powiedziały te media od zjawisk paranormalnych, jakby je wpuścić do Warszawy, gdzie, jestem pewna, duchy odbywają regularne manewry... ...a może do tych naszych się tak przyzwyczailiśmy, że już ich nie widzimy, dopóki nie zwalą nam czegoś na głowy, wcześniej przenosząc to z drugiego końca pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś