Dodaj do ulubionych

jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie lubici

13.01.12, 18:34
bo nie lubicie albo wam w niej nie do twarzy (figury)?

Ja, tak na szybko, nie lubie kamizelek, ogrodniczek, bermudów, pumpów, bolerek, spodni szerokich i głupkowato krótkich cos 3/4 a 7/8, spodnic ze skosu i sukienek/spódnic rybek (źle wyglądam).
Córkom też tych rzeczy nie kupuje.

Można dorzucac rodzaje butów

Wątek o powadze weekendowej.
Obserwuj wątek
    • andaba Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:36
      spodni
      butów na obcasach
      krótkich spódnic
      tunik
    • iwoniaw Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:37
      - spódnic "wpół łydki" - ma być długa do kostek albo krótka, max do kolan.
      - golfów
      - butów "w szpic"
    • dziennik-niecodziennik Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:37
      legginsów!!
    • deodyma Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:38
      legginsow.
      czuje sie w nich, jak w rajstopach, dlatego nie nosze.

• andaba Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:41
        Legginsy to mi nawet nie przyszły do głowy, równie dobrze mogłabym napisać, że nie noszę śpiochów, jak dla mnie legginsy to odzież dla nastolatek.
    • kali_pso Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:41

- rybaczek- żle wyglądam
      - bermudów- żle wyglądam
      - balerinek, crocsówwink- nie podobają mi się
      - spódnic midi- źle wyglądam
      - golfów- nie lubię, czuję się jakbym miała za chwilę zawisnąć na szubienicywink
      • bi_scotti Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:46
        Podkoszulek, halek, t-shirts pod swetrem etc. Butow na koturnie. Czapek (tylko na narty!). Takich grubych, wzorzystych, welnianych rajstop jakie sa od czasu do czasu modne. Butow typu Ugg, butow typu croc, kaloszy.
    • hexe28 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:44
      alladynek i wszelkich innych pumpów
      japonek składających się tylko z dwóch wąskich paseczków
      pantofli z czubkiem w migdałek
      prześwitujących bluzek
      i jeszcze czegoś takiego fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/403603_271489666248051_100001610584327_769215_786742130_n.jpg
      • rosapulchra-0 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:17
        Znaczy się podpasek? Czy stringów?
        • hexe28 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 23:40
          Prześwitujących legginsów i stringów na podpaski tongue_out
    • triss_merigold6 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:45
      Z butów: japonek, glanów, martensów, crocksów, balerinek, sandałów tzw. rzymianek, kozaków muszkieterek.
      • iwoniaw Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 20:02
        O, Triss mi przypomniała: sandałów "rzymianek" i wszystkiego, co ma podeszwę niczym naleśnik. Od razu mnie stopy bolą, a "rzymianki" dodatkowo z najzgrabniejszej łydki robią łydę gladiatora.
    • donkaczka Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:48
      skarpetek
      nienawidze, zakladam jak juz naprawde trzaskajace mrozy sa, w tym roku mi sie upieklo i wciaz ganiam bez smile
    • nanuk24 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:54
      spodnic mini, spodenek, bluzek/swetrow z odkrytym brzuchem, bluzek/sukienek/gorsetow zawieszonych na piersi(bez rekawow, ramiaczek etc).
    • naomi19 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 18:58
      Nie znoszę chodzić w japonkach, nie mam takowych. Nie chodzę też w croscach (baaadzo wygodne, ale szpetne jak noc, może kiedyś na starość kupię). Nie chodzę też w wielu rzeczach, które mi się podobaja na kimś, ale sama źle się w nich czuję np w alladynkach. Legginsy noszę (do długiej tuniki na przykład). Nie przepadam za butami na wysokich obcasach, szczególnie zimą. Nie znoszę rajstopkowych skarpet, nogi w tym śmierdzą big_grin Po całym dniu oczywiście big_grin Nie miałam nigdy na głowie kapelusza, a na ramionach bolerka, a na tyłku bodziaka. No i nie wiem, co to naturalne futro.
    • shellerka Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:02
      ogrodniczek i kombinezonów, bo trudno się w nich wysikać.

a tak to z wymienionych przez was ubrań to pumpów i crocsów nie miałam nigdy.

resztę, łącznie z kamizelkami, kieckami do pół łydki, kapeluszami z szerokimi rondami noszę i lubię.
      • bi_scotti Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:07
        Jeszcze dodam, ze nie posiadam na stanie koszuli nocnej tudziez zadnych szlafroczkow/podomek i innych takich przyodziewkow - maz ma takie duze cos frotte, ktore ewentualnie bylabym sklonna wrzucic na grzbiet gdyby np. trzeba bylo otworzyc komus drzwi a ja prosto spod prysznica. Nie posiadam tez fartuszka kuchennego big_grin
        • shellerka Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:12
          o! fartuszka też nie mam, ale bardzo bym chciała! ten najbardziej:
          looklikecookie.com/files/METKA-NA-STRONE-LUKRECJA%5B1%5D.jpg
          albo ten:
          looklikecookie.com/files/METKA-NA-STRONE-NATASZA.jpg
          i ten:
          looklikecookie.com/files/METKA_ROZALIA%5B1%5D.jpg
          ale mój mąż twierdzi, że to przesada wydać dwie stówy na fartuch, skoro tak mało gotuję smile
          (stąd te pierogiwink )
        • wilowka Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:17
          Bolerek, kusych sweterków, pasków, foliowych butów
    • rosapulchra-0 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:15
      To w czym ty chodzisz?
    • tosterowa Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:19
      obcasów, małych torebek, biżuterii,
      spódnice/sukienki bardzo rzadko,
      spodni innych niż rurki,
      zbyt eleganckich rzeczy,
      dekoltów,
      nakryć głowy,
      kapci, szlafroków.

Wszystkiego, co powyżej po prostu nie lubię.
      W sumie krócej byłoby napisać, co właściwie noszębig_grin
    • asia-czu Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:21
      Spodni z szerokimi nogawkami.Mam waskie biodra i maluskie wciecie w talii, wiec w takich rzeczach wygladam jak porazka lub poprostu..facet
    • marripossa Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:31
      spodni
      skarpet
    • nabakier Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:38
      takich cudów, co się ponoć nazywają: "podkoszulek" i "reformy"- łojezu...
      gorsetu (j.w.)
      czapki

wszystko inne zależy od wielu innych czynników, ale nie jest wykluczone
      • nabakier Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 19:41
        ach...piżam/koszul nocnych
        halek
    • sanrio Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 20:06
      ponczo! tragedia jak dla mnie! nie znoszę też kostiumkiów, garsoneczek i damskich garniturów. nie kumam kapeluszy. nie noszę maxi spódnic oraz sandałów jezusków. Dużo tegotongue_out
    • kozauwoza Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 20:06
      kamelia04.08.2007 napisała:

> bo nie lubicie albo wam w niej nie do twarzy (figury)?

Nie znoszę grubych swetrów.
      • naomi19 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:34
        Ja uwielbiam!
    • viki711 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 20:14
      Rajstop unikam jak ognia, gryzą mnie( każde!!!), a jak już muszę to po powrocie do domu natychmiast zdejmuję, zdaża mi się to średnio raz lub dwa razy w roku.
    • izabellaz1 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 20:28
      W zasadzie mogę się podpisać pod tym czego Ty nie nosisz z wyłączeniem spodni 3/4 bo takie lubię smile
      A z bielizny to jeszcze nie noszę tych biustonoszy "uświadomionych". Nie jestem w stanie tak się ścisnąć. Dostaję jakiegoś ataku paniki i brak mi tchu big_grin
      • pierr-dzioszek Majtek 13.01.12, 21:10
        w ogóle nie noszę bielizny,nie lubię i przeszkadza mi ona. Zwłaszcza staniki. Niestety,muszę je zakładać do pracy,bo już nie raz zwrócono mi uwagę. Poza tym noszę wszystko.
        • ga-ti Re: Majtek 13.01.12, 21:32
          No a ja się zastanawiam jak bez majtek chodzić można, zwłaszcza w spodniach - pierzesz dżinsy codziennie, ale i w spódnicach i co, w samych rajstopach, latem gołym tyłkiem siadasz ... ? A wszelkie śluzy?
          Pruderyjna jestem smile
          • sanrio Re: Majtek 13.01.12, 21:53
            A wszelkie śluzy?

spływają po nogach. a co tam!
        • sanrio Re: Majtek 13.01.12, 21:51
          nie dziwota, że nie nosisz, pewnie twoja wagina jest tak samo piękna jak cała ty! kto by zresztą wkładał piękne piersi w staniki?! Wybacz, musiałamtongue_out
    • zabulin Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:17
      ogrodniczek-bo mi się nie podobają,
      spodni do połowy uda/tuż za kolano- bo są obiektem drwin mojego męża odkąd go znam. Uważa, ze to szczyt bezguścia wink Ciągle mi to dzwoni w uszach jak widzę kogoś w rybaczkach wink
      kabaretek- bo to wg mnie strasznie tandetne
      ubrań w "panterkę"- j.w.
      spodni "aladynów" (krok w kolanach)- o ja pierdziu, ale to są antyseksy
      z butów: rzymianek- bo fuj i już
      glanów-nie mój styl

aha i jeszcez ubrań w kolorze żółtym i beżowym, bo mi w nich strasznie nie do twarzy
    • ewcia1980 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:23
      Hmmm ... przeczytałam cały wątek i noszę wszystko co wymieniłyście.
      Nie noszę ..... tylko STRINGÓW
      Bo nienawidzę.

Czasem mąż z żalem wspomina, że kiedyś nosiłam.
      Moja odpowiedz na to, że nosiłam dwoje dzieci temu i 10 kg temu wink
      (szczerze - to nigdy nie lubiłam)
      • naomi19 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:37
        To ja podobnie, nosiłam jako nastolatka, teraz wolę normalne majciochy. Mam, ale zakładam rzadko, są niewygodne jak dla mnie, mam tylko 1 wygodne, ale one kosztowały majątek smile
    • zoe1978 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:35
      spodni (oprocz narciarskich i do biegania nie posiadam ani jednej pary) i balerinek
      • asocial Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 21:56
        balerinek, glanow, , golfow bez rekawow, spodnic maxi, podkolanowek, miniowek.
    • 18_lipcowa1 Re: jakiej części garderoby nie nosicie, bo nie l 13.01.12, 22:00
      ogrodniczek, bolerek, spodni pump, spodni z krokiem na kolanach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka