Dodaj do ulubionych

Pomysł na weekend

04.02.12, 14:53
Nudzi mi sie potwornie. Chłopak uczy sie do egzaminu. W telewizji nudy, filmy online nie działają, książek żadnych nie mam bo biblioteka zamknieta, a wczesniej nie pomyslalam. Do kina, na basen nie wyjdę bo jest bardzo zimno i siedzę pod kocem z herbatą. Strasznie sie nudzę. Nie mam pomysłu czym się zająć. Co wy porabiacie? no ja dzieci nie mam i prawie po sesji jestem. Egzaminy pozdawane. Co robić? ratujcie bo zwariuje
Obserwuj wątek
    • kikkaki Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 15:16
      nikt nie ma pomysłu?
      • karmamido Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 15:46
        Upiecz ciasto i ugotuj obiad - ruch i cieplo goracego piekarnika troche rezgrzeja i zajma przez pare godzin.
        Pocwicz troche cos w stylu Jillian Michaels 30 dniowego programu zrzucania wagi albo czegos innego na YouTube.
        Posprzataj w szafie.
        Albo przespij sie - swietnie dziala na nude.
    • an_ni Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 15:56
      tylko glupi ludzie sie nudza
    • krejzimama Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 16:13
      Pierdalnij z bańki o ściane.
      • aqua48 Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 16:18
        Na nudę najlepsze są generalne porządki, prasowanie, zwłaszcza pościeli, odgruzowanie łazienki, odgarnianie śniegu, godzinka biegania połączona z robieniem brzuszków, albo dzień na siłowni, przemeblowanie, spacer z psem, pieczenie tortów, lepienie pierogów. Do wyboru - do koloru.
    • thorgalla Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 17:05
      Ale czego pytasz o to na ematce?
      Tu same (no,prawie) dzieciate i nie mają kiedy się nudzić.
      Strony z filmami nadal są ale trzeba nieco się wysilić i znaleźć.
      Albo książkę przeczytać (nie naukową)
    • dziennik-niecodziennik Re: Pomysł na weekend 04.02.12, 20:00
      naucz się robi na drutach/szydełkiem. w takich okolicznosciach przez weekend spokojnie machniesz sobie nowy sweterek smile i masz przyjemne z pożytecznym.
    • larrisa Re: Pomysł na weekend 10.09.15, 13:50
      Ja pierniczę, przecież ty chyba młoda jesteś, nie masz żadnych znajomych w okolicy? W kinie jest zimno? Nie masz ciepłych ubrań?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka