Dodaj do ulubionych

Młynkowa i Nowicki

18.04.12, 22:27
Muszę przyznać,że decyzja o ich rozwodzie mnie mocno zaskoczyła. Czytałam wiele wywiadów z nimi i uważałam,że są wyjątkowo dobranym małżeństwem...
I nie, że przeżywam każde rozstanie celebrytów, ale akurat to mnie zdziwiło.
Obserwuj wątek
    • toxicity1 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:30
      Mnie też zaskoczyli.
    • wuika Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:34
      Mnie też, nie wiedziałam, że są małżeństwem smile
      • toxicity1 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:37
        Tekst tej piosenki jest dosyć wymowny.
        www.youtube.com/watch?v=ckPkZLX8FMU&feature=youtu.be
        • wuika Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:48
          Och, jak mogłam przegapić tę piosenkę, przecież śledzę wszystkie wink
    • kub-ma Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:35
      Mam dokładnie tak samo. Wydawało mi sie, że to małżeństwo jest nie do ruszenia.
      • agusia79-dwa Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:38
        a ja jeszcze sobie pomyślałam, że nie dalej jak dwa tygodnie temu czytałam jak ona wychwalała tę cudowną dietę na której oboje są
        • sundry Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:36
          Cudowną? Toż ona już w Bitwie na głosy jak szkielet wyglądałauncertain
    • zdzisnadzis Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:36
      Mnie nie zaskoczyła kompletnie big_grin chora zazdrosc Nowickiego, jakies niezdrowe napędzanie sie na chudniecie..masakra
    • chloe30 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:45
      jakoś mi się tak smutno zrobiło
      myślałam, że taka super para
    • volta2 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:48
      nic nie słyszałam jeszcze, ale faktycznie, spore zaskoczenie...

mnie trzepnęła info o rozpadzie duetu koroniewska+dowbor, szczególnie w kontekście malutkiego dziecka. nie przetrwali kryzysu, ale kurcze, po tak dlugim stażu związkowym?
      • toxicity1 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:59
        To był długi czas związkowy?
        Ja to mam długi czas związkowy.smile
        • volta2 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:22
          10 lat w środowisku szołbizu to raczej długi staż.
    • kali_pso Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:56

Tak, rzeczywiście duże zaskoczenie...ale cięzko jest żyć w cieniu sławnego ojca...Rafał Olbrychski też nie dał rady...z tego co pisze Pudel- chyba znowu jakaś zazdrość o karierę żony tutaj miała miejsce...bo kimże jest Łukasz Nowicki..now właśniewinkp
    • haudrey Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:03
      lubię mlodego Nowickeigo (starego nie cierpię), widzialam go w Malej czarnej i czytałam wywiad i na zywo z zona i synkiem . Fajny gość na pozór, wogóle razem fajnie wyglądali (ładnie się do siebie zwracali). Nie podoba mi się to rozstanie wink
    • pod.sufitka Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:15
      wydawali sie fajna i dobrana para, szkoda
    • sarling Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:21
      sad szkoda.
      Zastanawiam się co jest przyczyną co skutkiem (jedną z, oczywiście).
      Bo od jakiegoś czasu oboje są dość często widywani.
      Młynkowa w jakimś szoł, nagrywa płytę, wywiady o urządzaniu wnętrz.
      Nowicki prowadzil teleturniej, ostatnio zauważyłam, że chyba w tv śniadaniowej prowadzi coś.
      I teraz nie wiem - czy samodzielność, popularność, podkręcanie celebryckiej atmosfery jest jednym z powodów rozstania czy już dawno coś się psuło i zaczęli tak dryfować, każdy w swoją stronę...
      W każdym razie - szkoda.
      • elizaj1 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:50
        Chyba jednak ją za bardzo tłamsił , owszem nosił na rękach i uwielbiał , powtarzał wszędzie że jest piękna , wyjątkowa naj , ale z drugiej strony ją ekstremalnie ograniczał i chciał zawlaszczyć . Wydaje mi się że podobnie było z Górniak ( choć ona charakter ma wyjątkowo ciężki co tez pewnie jest faktem) tam też facio uwielbiał nosił na rękach swoją gwiazdę ale jednoczesnie chciał zamknąć w klatce do której nosił klucz na szyi.
        • mozambique Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 10:42
          a jeszcze tydzien temu HAlinka u Kuby wychwiala swoj zwiazek

ki diabel ?
          • elizaj1 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 10:48
            Mi się wydaje że oni byli bardzo szczęsliwi , która kobieta nie chciałaby faceta który by był w nią tak zapatrzony ? Jednak uwielbienie kosztem zniewolenia jest często w tego typu relacjach , nikt tego nie wytrzyma. On by chciał zapewne żeby ona spędziła życie pod kloszem ,w domu z dzieckiem robił awantury że wróciła na scenę chciał ją jak nic zawlaszczyć.
    • princy-mincy Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 11:11
      z tego co kiedys czytalam (jakis wywiad) on byl bardzo o nia zazdrosny i mysle, ze chcial by wiecznie siedziala i pilnowala ogniska domowego i stad ten rozwod, bo laska chciala sie wyrwac z domu, w koncu syn juz chyba do szkoly poszedl, no wiec ilez mozna w chacie siedziec
    • lelija05 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 12:37
      Mnie zastanowiło, gdy gdzieś ktoś ją pytał, jak będzie spędzać święta, to odpowiedziała, że jedzie do mamy.
      Hmm, sama?
      No i myk, niedługo potem info, że rozwód.
      No szkoda, chodź jeśli to prawda o zaborczości Nowickiego, to jej się nie dziwię.
      A z drugiej strony, to może być dobra kampania przy okazji wydania solowej płyty.
      Więc może się zejdą smile
    • przeciwcialo Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 17:01
      Facet ma chyba dośc chodzenia głodnym. Jak plotki niosa Halinka ma świra na punkcie odchudzania co po niej widac, Nowicki tez schudł no bo tam licytacja które zje mniej wink
    • hayet Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 20:16
      naprawde?!?!?! kurcze, a tez mi sie tak razem podobali...szkoda
      oboje lubie
      • fifiriffi Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 20:37
        Powagaaaaaaaaaa?!No nieeee.Szkodaaa.
    • kol.3 Re: Młynkowa i Nowicki 20.04.12, 06:11
      Słyszałam jego dawne wypowiedzi wygłaszane bezapelacyjnym tonem właściciela, co żona będzie robić a czego nie będzie, bo on nie pozwala. Facet kompletnie porypany. Dziwię się, że w ogóle z nim wytrzymała. Ojciec idiota ze skrzywionym podejściem do kobiet, to skąd syn miał mieć przykład.
      • bei Re: Młynkowa i Nowicki 20.04.12, 09:01
        a mnie dziwi, ze pani Mlynkowa tak dlugo wytrzymalasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka