thaures 18.04.12, 22:27 Muszę przyznać,że decyzja o ich rozwodzie mnie mocno zaskoczyła. Czytałam wiele wywiadów z nimi i uważałam,że są wyjątkowo dobranym małżeństwem... I nie, że przeżywam każde rozstanie celebrytów, ale akurat to mnie zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:34 Mnie też, nie wiedziałam, że są małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:37 Tekst tej piosenki jest dosyć wymowny. www.youtube.com/watch?v=ckPkZLX8FMU&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:48 Och, jak mogłam przegapić tę piosenkę, przecież śledzę wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:35 Mam dokładnie tak samo. Wydawało mi sie, że to małżeństwo jest nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:38 a ja jeszcze sobie pomyślałam, że nie dalej jak dwa tygodnie temu czytałam jak ona wychwalała tę cudowną dietę na której oboje są Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:36 Cudowną? Toż ona już w Bitwie na głosy jak szkielet wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:36 Mnie nie zaskoczyła kompletnie chora zazdrosc Nowickiego, jakies niezdrowe napędzanie sie na chudniecie..masakra Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:45 jakoś mi się tak smutno zrobiło myślałam, że taka super para Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:48 nic nie słyszałam jeszcze, ale faktycznie, spore zaskoczenie... mnie trzepnęła info o rozpadzie duetu koroniewska+dowbor, szczególnie w kontekście malutkiego dziecka. nie przetrwali kryzysu, ale kurcze, po tak dlugim stażu związkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:59 To był długi czas związkowy? Ja to mam długi czas związkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:22 10 lat w środowisku szołbizu to raczej długi staż. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 22:56 Tak, rzeczywiście duże zaskoczenie...ale cięzko jest żyć w cieniu sławnego ojca...Rafał Olbrychski też nie dał rady...z tego co pisze Pudel- chyba znowu jakaś zazdrość o karierę żony tutaj miała miejsce...bo kimże jest Łukasz Nowicki..now właśniep Odpowiedz Link Zgłoś
haudrey Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:03 lubię mlodego Nowickeigo (starego nie cierpię), widzialam go w Malej czarnej i czytałam wywiad i na zywo z zona i synkiem . Fajny gość na pozór, wogóle razem fajnie wyglądali (ładnie się do siebie zwracali). Nie podoba mi się to rozstanie Odpowiedz Link Zgłoś
pod.sufitka Re: Młynkowa i Nowicki 18.04.12, 23:15 wydawali sie fajna i dobrana para, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:21 szkoda. Zastanawiam się co jest przyczyną co skutkiem (jedną z, oczywiście). Bo od jakiegoś czasu oboje są dość często widywani. Młynkowa w jakimś szoł, nagrywa płytę, wywiady o urządzaniu wnętrz. Nowicki prowadzil teleturniej, ostatnio zauważyłam, że chyba w tv śniadaniowej prowadzi coś. I teraz nie wiem - czy samodzielność, popularność, podkręcanie celebryckiej atmosfery jest jednym z powodów rozstania czy już dawno coś się psuło i zaczęli tak dryfować, każdy w swoją stronę... W każdym razie - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
elizaj1 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 09:50 Chyba jednak ją za bardzo tłamsił , owszem nosił na rękach i uwielbiał , powtarzał wszędzie że jest piękna , wyjątkowa naj , ale z drugiej strony ją ekstremalnie ograniczał i chciał zawlaszczyć . Wydaje mi się że podobnie było z Górniak ( choć ona charakter ma wyjątkowo ciężki co tez pewnie jest faktem) tam też facio uwielbiał nosił na rękach swoją gwiazdę ale jednoczesnie chciał zamknąć w klatce do której nosił klucz na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 10:42 a jeszcze tydzien temu HAlinka u Kuby wychwiala swoj zwiazek ki diabel ? Odpowiedz Link Zgłoś
elizaj1 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 10:48 Mi się wydaje że oni byli bardzo szczęsliwi , która kobieta nie chciałaby faceta który by był w nią tak zapatrzony ? Jednak uwielbienie kosztem zniewolenia jest często w tego typu relacjach , nikt tego nie wytrzyma. On by chciał zapewne żeby ona spędziła życie pod kloszem ,w domu z dzieckiem robił awantury że wróciła na scenę chciał ją jak nic zawlaszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 11:11 z tego co kiedys czytalam (jakis wywiad) on byl bardzo o nia zazdrosny i mysle, ze chcial by wiecznie siedziala i pilnowala ogniska domowego i stad ten rozwod, bo laska chciala sie wyrwac z domu, w koncu syn juz chyba do szkoly poszedl, no wiec ilez mozna w chacie siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 12:37 Mnie zastanowiło, gdy gdzieś ktoś ją pytał, jak będzie spędzać święta, to odpowiedziała, że jedzie do mamy. Hmm, sama? No i myk, niedługo potem info, że rozwód. No szkoda, chodź jeśli to prawda o zaborczości Nowickiego, to jej się nie dziwię. A z drugiej strony, to może być dobra kampania przy okazji wydania solowej płyty. Więc może się zejdą Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 17:01 Facet ma chyba dośc chodzenia głodnym. Jak plotki niosa Halinka ma świra na punkcie odchudzania co po niej widac, Nowicki tez schudł no bo tam licytacja które zje mniej Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 20:16 naprawde?!?!?! kurcze, a tez mi sie tak razem podobali...szkoda oboje lubie Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Młynkowa i Nowicki 19.04.12, 20:37 Powagaaaaaaaaaa?!No nieeee.Szkodaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Młynkowa i Nowicki 20.04.12, 06:11 Słyszałam jego dawne wypowiedzi wygłaszane bezapelacyjnym tonem właściciela, co żona będzie robić a czego nie będzie, bo on nie pozwala. Facet kompletnie porypany. Dziwię się, że w ogóle z nim wytrzymała. Ojciec idiota ze skrzywionym podejściem do kobiet, to skąd syn miał mieć przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Młynkowa i Nowicki 20.04.12, 09:01 a mnie dziwi, ze pani Mlynkowa tak dlugo wytrzymala Odpowiedz Link Zgłoś