sueellen 22.05.12, 20:27 Czy też już nie możecie się doczekać rozwiązania sprawy? Serial naprawdę dobry, ale chciałabym aby już się skończył. Mam nadzieję, że skończy się na drugiej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:30 A co, dwójka juz leci? Czekam bardzo na wersję polską. Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:32 yenna_m napisała: > A co, dwójka juz leci? Yhm, dzis obejrzalam 9 odcinek z 2 serii... Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:38 yenna_m napisała: > po polsku? nie...ale z polskimi napisami Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:38 > po polsku? Napisy są tłumaczone na bieżąco. Chyba nie spodziewasz się,że chodzi to o nadawanie przez którąś z polskich telewizji z lektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Do oglądających The Killing 24.05.12, 00:10 tak nieśmiało liczyłam, prawdę mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:37 Ja zaprzestałam bo mnie psychicznie wymęczył ale pewnie wrócę jeszcze do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 20:56 Ogladam srednio co drugi odcinek, bo mnie troche nudzi. Wlecze sie okropnie i ilosc pobocznych watkow personalnych jest lekko wkurzajaca. Poza tym od dluzszego czasu mam problem z cieniem sympatii dla kogokolwiek/jakiejkolwiek z postaci w serii - chyba sie zatrzymalam na zyczliwosci dla nauczyciela i jego zony, wszyscy inni mecza mnie juz mocno. No i ten cholerny deszcz - ilez mozna - tak sie czuje jakbym nieustannie odwiedzala syna w Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 21:10 Zastanawiam sie jak w ogole mozna mieszkac w Seattle? Serio tam bez przerwy pada? Az prognoze pogody sprawdzilam, teraz pada, ale w piatek ma byc slonce, niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
stukostrach-jeden Re: Do oglądających The Killing 23.05.12, 11:19 Dlatego w Seattle powstał grunge. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 21:11 mnie się już trochę dłuży i też mam nadzieję, że skonczy się na 2 serii Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 21:41 Obie serie lecialy na Ale Kino.Tez to ciezko nerwowo przezylam, ale film bardzo mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Do oglądających The Killing 22.05.12, 21:49 zdenerwowalam sie bardzo na tatelenowele - bo sie spodziewalam rozwiazania zagadki w ubieglym roku - jak sie dowiedzialam ze nic sie nie rozwiazalo to nawet finalu nie obajrzalam. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee uwaga, zdradzam zakończenie!!! 23.05.12, 11:08 No jak to się nie rozwiązało - mordercą był pracownik ojca zamodowanej dziewczyny. A o czym jest druga seria? Nowe morderstwo, bo poprzednia miała zakończenie przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: uwaga, zdradzam zakończenie!!! 23.05.12, 11:16 No i po cholere zdradzasz zakonczenie?? Wnioslo to cos do twojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: uwaga, zdradzam zakończenie!!! 23.05.12, 11:24 Do mojej wniosło - cała moja wypowiedź o tym była. A tak w ogóle, to nie rozumiem, o co chodzi. Przecież już w temacie posta ostrzegłam, że zdradzam zakończenie, kto nie chce znać rozwiązania zagadki, może nie czytać. (Dosia, tak się zawsze robi w dyskusjach o kryminałach) Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: uwaga, zdradzam zakończenie!!! 23.05.12, 22:54 Myslisz, ze ktos w ogole czyta tytuly postow? Jak ktos bedzie chcial dowiedziec sie kto byl morderca, moze sobie to spokojnie sam w internecie poszukac. Nie musisz trabic na pol forum. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: uwaga, zdradzam zakończenie!!! 23.05.12, 11:28 > No jak to się nie rozwiązało - mordercą był pracownik ojca zamodowanej dziewczy > ny. Takie zakończenie było w wersji duńskiej,my piszemy o amerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Do oglądających The Killing 23.05.12, 11:15 Mowisz o wersji amerykanskiej? Nie zdzierzylam nawet jednego odcinka. Zero klimatu w porownaniu z oryginalna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Do oglądających The Killing 23.05.12, 11:18 Nooo, wersja amerykańska jest koszmarna. Amerykanie wiele tracą przez swoją awersję do filmów w obcych językach. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Do oglądających The Killing 23.05.12, 22:37 nota bene wiecie kto amerykanska wersje rezyserowal? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitauka Re: Do oglądających The Killing 24.05.12, 13:31 Nie całą, niektóre odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Do oglądających The Killing 24.05.12, 14:05 zero klimatu? o matko, to bede sie bala obejrzec dunska wersje mi sie amerykanska podoba bardzo, pierwsza seria mnie wciagnela, a w drugiej zaczynam sie nudzic, zaczynaja kombinowac ponad miare na druga serie homeland czekam niecierpliwie, jeden z najlepszych seriali jakie ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Do oglądających The Killing 23.05.12, 22:49 Oglądam i czekam, widzę, że ktoś napisał mordercą będzie... nie doczytałam, ale świństwo ujawniać Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Do oglądających The Killing 24.05.12, 08:11 Dunska wersja bardzo się podobała, nie mogłam doczekać się kolejnej środy. Odpowiedz Link Zgłoś