kobitkafeministka 25.06.12, 11:38 www.pudelek.pl/artykul/41207/wasniewska_tanczy_na_rurze_rozbiera_sie_za_pieniadze/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:45 Musisz sie wybrac Gazeta i zdac nam relacje. W Twoim miescie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:50 Nie wierzę, niech podadzą nazwę klubu skoro tacy niby wiarygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:57 Podobno tu, moze rozpoznasz Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 13:39 czy to nie black and white na westerplatte? taki nocny klub z sexshopem? Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 13:43 Moim zdaniem to jest ul. św. Marka, całkiem niezła miejscówka jak na pracę Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 16:05 Na 100% to nie jest ten na Westerplatte, obstawiam bezpośrednią okolicę Rynku, ale niestety samego obiektu nie poznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 16:33 No weźcie,teraz Gazeta w rozpustę popadnie wszystkie okoliczne rury oglądając. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Krakow By Night Good 25.06.12, 17:30 Gazeta tu masz szkolenie: www.youtube.com/watch?v=ArU9d-J2vS0 Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 16:02 gazeta_mi_placi napisała: > To żart? No żartujesz?! To pudelek przecież....No i w fakcie o tym było Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:43 Niech zgadne,odreagowuje smierc dziecka to jest tak samo zenujace jak sprawa chlopca z Cieszyna. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:45 Właściwy człowiek na właściwym miejscu z rurą jej bardziej do twarzy, niz z udawaną żałobą Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:47 Czy to aż tak ważne, że trzecia osoba linkuje to samo? Igrzyska, normalnie igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 11:53 Pudel i Fakty to faktycznie bardzo wiarygodne źródła.. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 12:13 Cieszylabym sie gdyby ta rura byla sliska,progow tam ci pewnie dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 12:20 ALe pamietajcie - dopoki nie zostanie skazana prawomocnym wyrokiem itd itp... ani jednego zlego slowa o tej nieszczesnej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 12:24 Ta historia jest po prostu niesmaczna. Ale z drugiej strony dziewczyna przecież musi gdzieś pracować. Morderczyni, czy nie, żreć coś musi. To media są głupie i my sami, że się tym w ogóle interesujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rose.rouge Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 07:29 Dokładnie, a my podniecając się tym, podtrzymujemy tym samym szum medialny wokół nie, dziwiąc się później jak to możliwe, że taka osoba staje się kimś na kształt gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Już ją wyrzucili 26.06.12, 08:03 media.wp.pl/kat,1022957,wid,14702539,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Już ją wyrzucili 26.06.12, 10:55 Po mojemu na zdjęciu jest inna, w dodatku niespecjalnie podobna młoda kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 14:07 "bezwstnie ociera sie o rurę" a co ma z tą rurą robić, obejść ją krokiem poloneza czy kujawiakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 14:21 Niezależnie od tego, kim jest K.Waśniewska, co jest złego w zarabianiu w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 17:20 Zupelnie nic,ale przezywanie zaloby tanczac w obecnosci alkoholu,ktory leje sie strumieniami jest bardziej niz niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 14:57 > Zupelnie nic,ale przezywanie zaloby tanczac w obecnosci alkoholu,ktory leje sie > strumieniami jest bardziej niz niesmaczne. Zastanów się chwilę - dziewczyna bez wykształcenia, w obcym mieście, coś musi jeść, gdzieś mieszkać. Może ją zatrudnisz zamiast się zniesmaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 19:48 Pieniazki z wywiadow,ksiazek i innych cyrkow sie skonczyly?uuuu wspolczuje cholernie.Tego scierwa bym nie zatrudnila nawet w burdelu.Jak zdechnie z glodu plakac nie bede,ta co splodzila Szymonka moze dolaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 15:45 A jakiż sposób przeżywania żałoby jest społecznie akceptowalny? Rzucić robot, potrzeby życiowe i krzyżem leżeć w czarnej szmacie, na ziemi, w centrum miasta żebyś mogła popatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 19:53 Chyba ci sie inna robota z nieustajaca impreza jaka jest striptiz pomylila.Normalni ludzie po smierci dziecka nie ida tanczyc i sie bawic.Zasady przezywania zlobx ogolnoprzyjete nie sa wiedza tajemna,moze sie zapoznaj. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 19:56 Nie zapimnij zatanczyc tuz po pogrzebie bliskiej osoby,w koncu to norma Odpowiedz Link Zgłoś
an_99 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 18:08 ale przecież nikt nie napisał, że to coś złego Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 15:59 no to teraz mezusiowe niektorych z was sobie na nia popatrza niektorzy nawet poocieraja Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 16:06 Gazeta do roboty za co płacą. A tak na serio to jakaś żenada Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 16:26 Cholera wie, czy to prawda, bo portal to Pudelek, który jest tak samo ,,wiarygodny'' jak Fakt. Ale jeżeli tak, to nawet chyba nie warto tego komentować, i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 25.06.12, 19:02 Zarabiać musi, zresztą po takim linczu społecznym miałaby problem ze znalezieniem czegoś lepszego. A tekst o żałobie i jej przeżywaniu w "takim miejscu" równie żenujący jak czytanie faktu i pudelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 25.06.12, 21:15 www.tabooclub.pl/ Wejście od św. Marka. Pewnie pani KW to dla nich niezła reklama. Nie zdziwiłabym się, gdyby całe rzesze obywateli polazły tam pogapić się na morderczynię na rurce Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 25.06.12, 21:19 Nie bardzo w to wierzę, że faktycznie ona tam pracuje. Może jakaś podobna do niej dziewczyna tam pracuje, a właściciel tego przybytku znalazł ciekawy sposób na jego promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 26.06.12, 10:52 Już nie musisz szukać,wywalili ją za podawanie fałszywych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 25.06.12, 21:21 aaa, zgadłam ulicę! Odpowiedz Link Zgłoś
brownbutterfly Re: proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 25.06.12, 21:31 Taa, jasne. Już pisali że w ciążę zaszła, teraz tańczy na rurze. Szukanie sensacji na siłę jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: proszę, chociaz to reklama dla lokalu... 25.06.12, 22:06 To raczej ona wokół siebie tą sensację wywołuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 06:50 interesują Cię takie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 11:25 Już dzisiaj podobno wyleciała z pracy za ukrywanie tożsamości. Jak jej można nie rozpoznać to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 12:44 praca.wp.pl/title,Ile-Katarzyna-Wasniewska-zarobilaby-tanczac-w-klubie-go-go,wid,14703001,wiadomosc.html?ticaid=1eb2c Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 14:42 cudne komentarze pod artykułem... kocham tą zaściankowość i sprowadzanie tańca na rurze do ku re...a, za to klapki na oczach jeśli chodzi o takie panny3000 itp. ludzie. dajcie se spokój z całą tą waśniewską, bo normalnie się tu poczułam dziś pierwszy raz jak na jakimś bazarku z przekupami. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: się dzieje!!!:)Waśniewka 26.06.12, 19:58 Dokładasz właśnie jakiś fragment do jej pensji gdziekolwiek by się nie znalazła w Polsce. Tylko na to czeka, bo takie zainteresowanie i wałkowanie tematu, podtrzymywanie jej na powierzchni sprawia, że media się nią interesują, a ona na tym korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś