m.wach 25.06.04, 18:47 Zapraszam na moje nowe forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20876 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju8 Re: Ciąża ZABIŁA moją TALIĘ 25.06.04, 23:33 Nie łam sie. Ja przed ciaza wazylam 59, przed porodem 83, teraz, po 4 m-cach waze 63. Zazdroscisz? Pewnie tak. Ale widzisz Ty mozesz wrocic do dawnej wagi, potrzeba tylko samozaparcia, cwiczeń i diety. Ja nic nie poradze, ze moja córeczka urodzila sie w zamartwicy i ma nieprawidlowe usg główki. Nie wyśmiewam Twojego problemu, tylko chce abyś cieszyla sie wszystkim dobrym co Cię spotkało i znalazla silę na pokonanie trudności. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: Ciąża ZABIŁA moją TALIĘ 26.06.04, 16:05 Co to za zmartwienie?????!!!!!! Naprawdę nie rozumiem problemu. Coś za coś. Zgadzam się z przedmówczynią. Ja tam nie martwię się swoją wagą i jak widać są efekty, zawsze jak przestaje się skupiać na sobie to szczupleję. Przed ciążą ważyłam 63 kg, tuż przed porodem 76 kg a teraz 9 miesięcy po porodzie 59 kg. Ani mnie to ziębi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa1 Re: Ciąża ZABIŁA moją TALIĘ 26.06.04, 21:58 a jasie zastanawiam czy z tego powodu trzeba bylo zakladac nowe forum??? Watek chyba by wystarczyl... Odpowiedz Link Zgłoś