inkaa1 28.06.04, 22:33 Od roku jestem na forum i kilka razy juz zauwazylam,ze piszecie o starym edziecku z tesknota i zalem,ze teraz jest inaczej. Napiszcie jak bylo kiedys i dlaczego bylo lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronka1 Re: Pytanie o stare edziecko 28.06.04, 22:41 Tam był jakiś klimat. Tamto forum miało zupełnie inny wygląd. Było kolorowe, można było wstawiać "buźki", rysuneczki itp. Myślę, że nawet łatwiej było się nawzajem rozpoznać na pierwszy rzut oka. To nowe eDziecko wygląda jak każde inne forum "gazetowe". Tamto było wyjątkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
samumer Re: Pytanie o stare edziecko 29.06.04, 10:58 na nowym e dziecku nie ma wiele dziewczyn z poprzedniego albo pozmieniały nicki a nie zawsze się kojarzy z poprzednim. np nie ma tu BAJBUSA ,ciekawa jestem co u niej słychać, a gdzie mamazuczka? Buźki i nne obrazki też były fajne. I nie było przypadkowiczów z innych for. Inna była szata graficzna i czcionka. Więcej grzechów nie pamiętam, pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: Pytanie o stare edziecko 29.06.04, 22:56 bajbus ma sie nieźle, dziewczyny jej rosna i pięknieja. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnieszek Re: Pytanie o stare edziecko 29.06.04, 13:12 Na maluchach( www.maluchy.pl) I jedną i drugą możesz tam spotkać. Spora grupa dziwczyn się tam przeniosła po zlikwidowaniu starego edziecka Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: a pamiętacie fundację ? 29.06.04, 13:26 a raczej chęć jej utworzenia przez bajbus ? nie wiecie przypadkiem czy coś z tego wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: a pamiętacie fundację ? 30.06.04, 07:24 aog napisała: > a raczej chęć jej utworzenia przez bajbus ? > nie wiecie przypadkiem czy coś z tego wyszło forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12590 Wyglada ze to byl slomiany zapal Na starym edziecku bylo dokladnie tak samo jak tutaj, tyle ze szata graficzna i pare nickow bylo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: Pytanie o stare edziecko 03.07.04, 22:44 mnie najbardziej zapadła w pamięci Dyziak. pamiętam też doskonale wątek YennyM o mamie idealnie nieidealnej na starym edziecku kazdy wątek wnosił coś nowego, świeżego. teraz nie chce mi się czytać kazdego wątku, ani tym bardziej odpowiadać, gdyż niektóre tematy powracają jak bumerang. i zdecydowanie na starym edziecku nie było takich kłótni i wyzywań, nie było przypadkowych osób, ani takiej rotacji. raczej było niewiele emam, i to chyba czyniło to forum takie kameralne. do tego te buziaki i podskakujące hipki . nadal mam w kompie kilka wątków ze starego edziecka. pozdrawiam agab51 (wówczas agab) Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Pytanie o stare edziecko 04.07.04, 20:40 Na starym edziecku chyba większość się znała, kojarzyłam bardzo szybko nicki, potem duża część e-mam łącznie ze mną przeszła na inne forum dla rodziców, tu zaczęłam wracac całkiem niedawno. Tamto e-dziecko miało niepowtarzalny klimat, nie da się tego opisać emotikony ( niby tylko gify ) ale dodawały jakiegoś uroku. Nie było przekleństw ani wulgaryzmów to był taki wirtulany "dom". Agab pytała o Dyziaka, a ktos inny o bajbusa, z dyziakiem bywa różnie ( mam kontakt tel. ) z bajbem od czasu do czasu się spotykamy - zostałyśmy przyjaciółkami pozdrawiam ciepło - lea Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagleb Re: Pytanie o stare edziecko 15.07.04, 13:37 a czy ktoś może wie co się stało z kropką? ależ ona piękne posty pisała no i macie rację, na tamtym dziecku był inny klimat pozdrawiam Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Pytanie o stare edziecko 23.07.04, 23:55 Kameralnej, no i na czacie siedzialo się dlugo a teraz....smutno Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamamusia Re: Pytanie o stare edziecko 24.07.04, 21:33 były fajne buźki do wklejania - sympatyczniej przez to było, rzeczywiście było kameralniej, znało się większośc użytkowników, ale wydaje mi się też, że było mniej prowokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Pytanie o stare edziecko 04.08.04, 14:34 Mi też się tamto edziecko bardziej podobało.Ale to już stare dzieje.Ja tutaj też żadko zaglądam.Dlaczego.... no własnie tak tu szaroa i ponuro.zdecydowanie wolę maluchy a ostatnio często zaglądam na noworodka ponieważ planuję dzidzie. pozdrawiam stare i noew edzieckowe mamuśki ))))- Odpowiedz Link Zgłoś