bushko Re: jade...... :) 26.06.08, 14:01 Tak ma być, uśmiech na twarz i pozytywne myślenie.... dobrze będzie.... Bushko... Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: jade...... :/ 26.06.08, 14:01 trzymam kciuki i nie puszczam!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
bushko Re: jade...... :/ 26.06.08, 14:39 Ciekawe co u E-dziuni... A ja znowu na beznecie sie wybieram i mnie nerwy zjedzą... ;-( Odpowiedz Link
e-dziunia Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:40 Przede mna 5 pan, więc pewnie z godzinka zejdzie jak nic... A poza tym właśnie przechodzę zawał stulecia! Odpowiedz Link
martucha90 Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:43 Z laptopem siedzisz? O, to chyba szybko wieści będą Odpowiedz Link
uccellino Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:46 > Z laptopem siedzisz? Może z komórą...? Odpowiedz Link
uccellino Marta, zaliczyłaś 4900, wiesz? 26.06.08, 14:47 To znaczy, że pęknie Ci 4900 kondomów i będziesz miała tyle latających samolotem Groszków ;-PP Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta, zaliczyłaś 4900, wiesz? 26.06.08, 19:24 > To znaczy, że pęknie Ci 4900 kondomów Przeceniasz nasze możliwości ))))))) I to grubo ))))))) Aż tak często _t e g o_ nie robimy, co by w 3 miechy 4900 kondomów zużyć )))))))))) Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:43 Trzymaj się!!!!!!!! Głęboko oddychaj i licz do dziesięciu... Spokój Spokój spokój... Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
e-dziunia Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:51 Siedzę z komórką nie wytrzymałabym bez Was! Przede mna jeszcze 2 panie, szybko to nawet idzie Siedzę przy otwartym oknie i przysięgam oddycham tak głęboko ze nawet nie wiedziałam ze mam tak pojemne płuca! Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 14:54 O rany........ czekam na wieści z wielką niecierpliwością. Jeszcze raz trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uśmieszek dla Ciebie )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
bushko Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 15:00 No E-dziunia, najpierw badanie a później musi mnie ktoś uświadomić jak to zrobić by mieć net w komórce ))) Napisz jak tylko wyjdziesz z gabinetu, czekam na wieści, by móc wyjść z domu )) Rzecz jasna dobre wieści... Kurcze, tak mi przyszło do głowy: Dobre wieści są jak red bull dodają skrzydeł)) Bushko... Odpowiedz Link
uccellino Re: Siedzę w poczekalni ... 26.06.08, 15:03 >jak to zrobi > ć > by mieć net w komórce Ja kiedyś miałam przez chwilę, jak brałam udział w programie testowym Playa. Fajnie było. Rano w autobusie sprawdzalam maila ) Ale szczęsliwie się nie uzalezniłam, oddałam tego wiejskiego Samsunga bez żalu... Odpowiedz Link
uccellino A propos płuc 26.06.08, 15:01 Wszystkie mądre amerykańskie książki, które czytam (powolutku Wam o nich pisząc) zachwalają zbawienny wpływ ćwiczeń oddechowych i medytacji na radzenie sobie ze stresem niepłodności. Ponieważ wczoraj poczytałam naprawdę przekonujące i p r a k t y c z n e rozdziały z mojej najnowszej książki (The Tao of Fertility - jeszcze o niej nie pisałam, ale napiszę), to postanowiłam się zdyscyplinować i zacząć. No i medytowałam wczoraj siedem minut (z zalecanych 20). Przerwałam, bo poczułam, że mój organizm nie wytrzyma takiego dopływu tlenu )) Oddychałam tak głęboko, że aż mi się kręciło w głowie ) Ale ogólnie było super i zamierzam ćwiczyć ) Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: jade...... :/ 26.06.08, 15:09 E-Dziunia jestes Wielka!!!))) z netem u ginekologa Odpowiedz Link
bushko To ja z taką nieśmiałością... 26.06.08, 15:22 wrzuć fotkę na gmaila ))) chce zobaczyć to maleńkie serduszko))) Odpowiedz Link
e-dziunia Re: To ja z taką nieśmiałością... 26.06.08, 15:24 Jeśli dostanę, to z przyjemnością Odpowiedz Link
bushko Re: Jeszcze 1 pani przede mna... 26.06.08, 15:24 Ja przez Ciebie zawału dostanę i mój pms sięga zenitu... Odpowiedz Link
bushko Re: Jeszcze 1 pani przede mna... 26.06.08, 15:29 Chyba już weszła... no ja normalnie zejdę na zawał... idę Zdrowaśki odmawiać... Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: jade...... :/ 26.06.08, 15:22 No dobra chyba się dziś już nie dowiem jak tam Twoje usg bo niestety idę już do domku. Więc do jutra i pamiętaj o oddechu))))) Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: jade...... :/ 26.06.08, 15:43 E-Dziunia...juz widze usmiech na Twojej twarzy Odpowiedz Link
justmaga Re: jade...... :/ 26.06.08, 15:58 o rety dawno sie tak nie emocjonowalam. Chyba mam tetno przyspieszone... Odpowiedz Link
bushko No ja nie wytrzymam... 26.06.08, 16:05 odmówiłam już za E-dziunię Koronkę, strasznie się denerwuję.... już nie tylko biust mi pęka i boli, jeszcze brzuch zaczyna fiksować... ;-((( zaraz zemdleję z niepewności i niepokoju... Bushko... Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: jade...... :/ 26.06.08, 16:15 eee niedlugo... Dziunia "troche" juz w zyciu przeszla wiec mysle ze jest o czym pogadac z ginem... Odpowiedz Link
uccellino Taaa, oni tam gadu-gadu, a tu... 26.06.08, 16:20 ...zbiorowy zawał Czy tak postepuje lekarz? Powinien mieć na uwadze zdrowie wszystkich, a nie tylko pacjentki, która aktualnie jest w gabinecie... ;-PP Odpowiedz Link
justmaga Re: Taaa, oni tam gadu-gadu, a tu... 26.06.08, 16:23 popieram. Czy ten czzlowiek nie wie,ze tu ja siwieje z minuty na minute coraz bardziej Boze niech bedzie wszystko dobrze. PLEASE Odpowiedz Link
agi_78 Re: Taaa, oni tam gadu-gadu, a tu... 26.06.08, 16:23 to wiadomosc z PROMYCZKA, wiem ze nie mozecie sie doczekac wiec wkleilam "Jest dzidek! e-dziunia 26.06.08, 16:02 Odpowiedz I żyje !!!" Odpowiedz Link
justmaga Re: Taaa, oni tam gadu-gadu, a tu... 26.06.08, 16:32 HUUUUUURRRAAAA To wspaniale. To bosko. )) Odpowiedz Link
gatta28 Re: jade...... :/ 26.06.08, 16:26 Uffff, no to teraz jestem spokojna i mogę iść małżonowi jedzonko zaserwować, bo do teraz nic by mnie od kompa nie odciągnęło . Odpowiedz Link
bushko Uff... 26.06.08, 16:31 No to mogę wyjść z domu... bardzo się cieszę ale swoją drogą E-dziunia mogłaby nam też 1 zdanie przysłać... na PROMYCZKA już o 16.02 napisała.... a my tutaj jedna po drugiej zawały przechodzimy...;-/ Odpowiedz Link
agi_78 Re: Uff... 26.06.08, 16:44 Nie mozemy jej miec tego za zle. Mysle, ze to dla niej bylo tak wielkie przezycie, ze pewnie do tej pory dochodzi do siebie Odpowiedz Link
e-dziunia bushko i reszta :) 26.06.08, 18:08 dziewczyny nie gniewajcie się, że tyle czasu zajęło, zanim do was napisałam, ale jak napisałam na swoje forum to mi się przypomniało, że nie wzięłam L4 i musiałam się wrócić, a tel zostawiłam w samochodzie.... a że pielęgniarka gdzieś wyszła "na chwilę" to dokładnie tyle to zajęło, co do wiadomości, którą Wam później posłałam // W każdym razie posłałam tak szybko jak mogłam Odpowiedz Link
bushko Re: bushko i reszta :) 26.06.08, 19:46 Dobra, dobra, ratuje Cię jedynie dobry news )) Chlip, chlip nikt nie zauważył mojej twórczości... że 'dobra wiadomość jest jak red bull, dodaje skrzydeł' ... Teraz E-dziunia, do łóżeczka, przestań mi tu plamić, ale to już! Kolejnego zawału nie przeżyję... Szczęśliwiec, wiesz jak u E-dziuni napisać w kalendarium... który to tc, prawda? Bushko.... Odpowiedz Link
bushko Re: Jest dzidek! 26.06.08, 16:33 No teraz lepiej )) A ja na za....pie jadę i kurde znowu będę się cackać z netem ;-((( Wysyłam sms do Mjulki, że E-Dziunia widziałą Groszka Bushko... Odpowiedz Link
justmaga Re: Jest dzidek! 26.06.08, 16:34 jaki to fuks ,ze ja dzisiaj do tej polski nie lecialam . A tak to chociaz spokojniejsza bede. Jeszcze tylko,zeby sie Viktorii wyjasnilo wszytsko... Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: jade...... :/ 26.06.08, 16:39 hihihi Dzidek kojarzy mi sie z Boso przez swiat z Wojtkiem Cejrowskim, on kiedys on mowil o Dziadku Dzidku z Afryki)) Odpowiedz Link
e-dziunia A teraz szczegółowo :) 26.06.08, 17:52 A więc ciąża ma 7t2d, dzidek miarowy, choć nie pytałam ile ma, serducho bije!!!! Niestety tuż przed wizytą pojawiło się plamienie, może z nerwów, ale ginka zareagowała błyskawicznie - dostałam kaprogest w tyłek i receptę do domu na kaprogestu c.d. No i zaczynamy leżeć............ Ale się cieszę!!!!!!! DDDD Kolejna wizyta za 2 tyg Aaaa i dostałam dziś kartę ciąży! To moja druga )))) Niestety fotki z USG nie mam...... Odpowiedz Link
frau.calineczka Re: A teraz szczegółowo :) 26.06.08, 18:28 Gratuluję z całego serca przyszła mamusiu Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Noooo, kochana 27.06.08, 10:36 to teraz leż , leż i jeszcze raz leż zrelaksuj się i duuuużo odpoczywaj Buziroaski dla mamy i Dzidka Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: A teraz szczegółowo :) 27.06.08, 11:36 Wiedziałam wiedziałam !!!!!!!!!!!! ciesze się razem z Tobą))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
martucha90 Uściski dla Dzidka 26.06.08, 19:21 ...niech się zdrowo rozwija! I oczywiści uściski dla mamy Dzidka! Odpowiedz Link
betka24 Re: Uściski dla Dzidka 26.06.08, 20:19 bardzo się cieszę i z całego serca gratuluję!! )))))) Odpowiedz Link
maesstra Re: jade...... :/ 26.06.08, 20:50 emocjonujący wątek, ale ze szczęśliwym zakończeniem i to się liczy!!! E-dziunia dałaś popalić z tą komórką u gina, jak sobie pomyśle o Tobie stukającej na komórce w poczekalni i o dziewczynach czekających przed monitorami na znak od ciebie to mi się uśmiech sam ciśnie na usta . niech nam groszki rosną zdrowe Odpowiedz Link
bushko Re: jade...... :/ 26.06.08, 20:56 Ja z tych nerwów jestem cała obolała... taki jakis niepokój w brzuchu.... spokojnie to 22dc tylko pms... czyli to co tygrysy lubia najbardziej Siedzę na werandzie, komary lataja a ja oddycham świeżym powietrzem i skrobie do Was posty... Niebawem się oddalę... do jutra... Bushko... Odpowiedz Link
maesstra Re: jade...... :/ 26.06.08, 21:02 ehhh Bushko ale Ci fajnie musi być na tej werandzie, tylko się tym komarom nie daj Odpowiedz Link
bushko Re: jade...... :/ 26.06.08, 21:06 Na komary najlepszy jest AUTAN ... a ja właśnie słyszałam trzepoczące się skrzydła... pójdę zobaczyć czy to nie bocian Odpowiedz Link
madzialena2 Re: jade...... :/ 26.06.08, 22:35 Super e-dziunia że wszystko ok - cieszę sie bardzo) To juz 7 tydzień a kiedy miałas ostatni @ i na kiedy masz wyznaczony termin?? Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: jade...... :/ 26.06.08, 23:20 Dziuniu...przytulam, bedzie dobrze, odpoczywajcie po ciezkim dniu Odpowiedz Link
1.madera Re: jade...... :/ 26.06.08, 23:24 Dziunia SZCZĘŚCIARO trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj)) pozdrowienia Odpowiedz Link
e-dziunia ostatnia @ i termin :) 27.06.08, 07:40 ostatnia @ była 7 maja, a termin mam na WALENTYNKI! Odpowiedz Link
bushko Re: ostatnia @ i termin :) 27.06.08, 10:49 Oooo fajny termin)) teraz juz wszystko będzie dobrze Jestem pewna, trzeba tylko świetego Walentego pilnować)) prawdziwy owoc Miłości ;-DDD Bushko.... Odpowiedz Link
kalahora Dziunia jesteś wielka !! :) 27.06.08, 06:55 ja też czułam że będą pozytywne wieści. dbaj o Was teraz Odpowiedz Link
gosiek_1981 Re: Dziunia jesteś wielka !! :) 27.06.08, 12:29 ciesze sie niezmiernie, ze wszystko ok i nadal trzymam kciuki, zeby tak bylo do szczesliwego rozwiazania Odpowiedz Link