mnb0 26.09.12, 12:30 Nosicie te sztuczne, koronkowe majtki, ktore kupuje sie przewaznie w komplecie z biustonoszem? Albo stringi? Wygodnie wam w nich? Ja nosze tylko bawelniane. Nie moglabym sie skupic, gdyby jakas koronka wgryzala mi sie w pupe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japanunieprzerywalempanieposle Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:31 czasami o ile maja majatkaowa czesc z bawelny Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:41 Ja noszę tylko bawełniane ze względów zdrowotnych. Takie sztuczne, koronkowe też posiadam na stanie ale tylko po to .... żeby je ubrać i w ciągu pół godziny zdjąć Stringi posiadam ale też bawełniane i noszę je sporadycznie latem. odkąd urodziłam dzieci stawiam na wygodę. chociaż to nie znaczy, że na co dzień noszę "gacie po tacie" Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:44 ewcia1980 napisała: > Ja noszę tylko bawełniane ze względów zdrowotnych. > > Takie sztuczne, koronkowe też posiadam na stanie ale tylko po to ... > . żeby je ubrać i w ciągu pół godziny zdjąć Mam tak samo. Większe wyjścia lub wieczory które mogą się zakończyć małym co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:49 >odkąd urodziłam dzieci stawiam na wygodę. A co? Figura już nie ta? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 13:50 gazeta_mi_placi napisała: > >odkąd urodziłam dzieci stawiam na wygodę. > > A co? Figura już nie ta? A to figura ma wpływ na wygodę stringów? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:45 Noszę różne - stringi, figi, koronkowe i bawełniane. Niewygodnych nie noszę, ale niewygodne bywają i stringi (w niektórych człowiek się czuje, jakby usiadł na pile), ale i nie wszystkie figi są dobrze skrojone. Odpowiedz Link Zgłoś
platki_sniadaniowe Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 12:49 Nie noszę sztucznej bielizny. Stringi czasem ale rzadko, na codzień noszę bawełniane majtki ale mocno wykrojone, i wykończone ładną koronką. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 13:03 Tak, lubię ładne majtki (ale nie stringi) tylko takie kupuję. Nic mi się w tyłek nie wgryza, koronki w ogóle nie czuję. Bawełniany badziew zaliczam do kategorii "barchany" Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 15:31 no bawełniane to tylko barchany innych bawełnianych nie produkują za to poliester to jest zawsze elegancka i szykowna Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 13:10 noszę, ładną koronkową bieliznę ale bardzo wygodną szczerze mówiąc (koronkowa bielizna wcale nie musi się wgryzać w tylek) BARDZO lubię komplety, jak kupuję stanik to ze 3 pary majtek do kompletu. Mój ukochany sklep (80% bielizny mam z niego): www.bravissimo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
damajah i nie cierpię 26.09.12, 13:13 takich bawełnianych majtek bez wzorków i ozdobników. Każde po kilku praniach wyglądają obleśnie. Moim dzieciom kupuję czysto bawełniane ale też kolorowe i z guziczkami/koronką, często o kroju damskich bokserek bo takie lubią najbardziej. Jakoś mi się skojarzył ten wątek z takimi białymi bawełnianymi rozciągniętymi majtasami DD Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 noszę majtki 26.09.12, 13:29 Z koronką, nie lubię tych prostych, z samej bawełny, i uwielbiam komplety bielizny. Nic mnie nigdy nie gryzło i nie przeszkadzało, a do skupiania się służy mi przeciwna strona człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 14:06 Ja tez lubie komplety, zazwyczaj od razu kupuje 2-3 pary majtek do stanika. Nie wszystkie koronkowe sa niewygodne, jak bielizna jest dobrej jakosci i dobrana rozmiarem to bedzie wygodna niezaleznie od materialu. Za bawelnianymi nie przepadam, chyba ze sa w jakies fajne wzorki. Jak chce miec superwygodne to kupuje bezszwowe, np z intimissimi. One sa superwygodne, chodzilam w nich przez cala ciaze i nic mnie nie uciskalo. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Koronkowe majtki 27.09.12, 00:58 Sluchaj, a jak wyglada wysylka z tego sklepu? Czy mieszkasz na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
3onbingo Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 13:55 one sie wgryzają w pupe tylko wtedy gdy pupa jest dużo za duża Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 14:01 Albo majtki za małe Ja noszę różne- stringi bawełniane, koronkowe, bokserki takie i siakie i jedyne które mnie w tyłek gryzły to chińskie koronki z allegro ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 14:07 3onbingo napisała: > one sie wgryzają w pupe tylko wtedy gdy pupa jest dużo za duża aha to gdzie na małej pupie jest ten pasek, który wgryza się w dużą pupę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 14:30 koronkowe nosimy jak najbardziej. tyle ze niekoniecznie sztuczne Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 15:36 absolutnie nie, albowiem noszę jedynie jedwabie, bawełnę organiczną oraz przędzę z pająków lukatukapa - bardzo rzadki gatunek, występujący w malutkim zakątku wyspy langkawi w malezji. tej... a że tak z ciekawości spytam to ty te sztuczne koronkowe staniki nosisz????? bo jeszcze jak żyję nie spotkałam KOMPLETU bielizny, uszytego z różnych gatunków materiału... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Podziel się swoim sposobem na zarabianie forsy. ;) 26.09.12, 16:53 Skoro nosisz tkaniny z pajęczyny egzotycznych pająków. Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 16:25 noszę różnoraką bieliznę-z wyjątkiem tzw. "majtasów" lubię stringi,szorty,figi-koronkowe,bawełniane-różne. wygoda noszenia zależy od szycia.z doświadczenia wiem,że te bazarowe taniochy zazwyczaj-choć nie zawsze-są najmniej wygodne. te lepsze,droższe,często dobrych firm zazwyczaj są bardzo wygodne i komfortowe. wielkość tyłka nie ma znaczenia posiadam zarówno jedne jak i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 16:51 To czterdziestolatki noszą stringi? Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 17:04 josef_to_ja napisał: > To czterdziestolatki noszą stringi? skąd mogę wiedzieć? ja 40 lat nie mam-dlaczego mnie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 17:13 A nie masz przypadkiem coś w okolicach 40stki? Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 17:36 josef_to_ja napisał: > A nie masz przypadkiem coś w okolicach 40stki? pogięło cię do reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 16:31 Oczywiście, co za pytanie Powiem Ci coś- w skupianiu się- będąc w koronkowej bieliźnie zaszłam tak daleko, że jestem w stanie nawet myślećp Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 18:26 Lubię majty z bawełny satynowej z koronką przy nogawkach (a raczej w miejscu gdzie powinna się zacząć nogawka . Albo stringi, mogą być koronkowe. Takie tylko koronkowe chyba by mnie gryzły. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Koronkowe majtki 26.09.12, 18:30 Nie kupuje kompletow,nie kupuje wiec sztucznych koronek. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Koronkowe majtki 23.04.24, 21:13 Ja lubię koronkowe ale tylko jedwabne, więc nie do kompletu (jedwabnych biustonoszy raczej nie widuję). Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Koronkowe majtki 24.04.24, 00:03 Przecież te koronki teraz są mięciutkie i w nic się nie wgryzają. Odpowiedz Link Zgłoś