Dodaj do ulubionych

Huczna 30-tka

01.10.12, 11:21
W tym roku obchodzę 30lecie narodzinsmilejuż niebawem..myślę żeby urządzić porządną domówkę z tej okazji.Obchodziłyście jakoś szczególnie swoje 30ki?
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 11:27
      Nie, za to hucznie obchodziłam 50 tongue_out
      • echtom Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 21:28
        Ja też zamierzam - już nie mogę się doczekać wink
      • default Re: Huczna 30-tka 02.10.12, 09:36
        nangaparbat3 napisała:

> Nie, za to hucznie obchodziłam 50 tongue_out

O, to tak jak mój mąż. Zaprosił chyba ze 20 osób, ja się zbuntowałam, odmówiłam obsługi kulinarnej tego przedsięwzięcia, ale w ramach pomocy (i prezentu wink) znalazłam fajny catering i kupiłam ekstra tort (za tort ja zapłaciłam, za catering - mąż smile). Ogólnie impreza była dość fajna, ale ja na swoją 50-tkę na pewno nie będę chciała nic takiego. Raczej wolę żeby mi rodzina zafundowała tygodniowe samotne wczasy smile
        • echtom Re: Huczna 30-tka 02.10.12, 09:40
          Ja bym chciała najpierw imprę, potem samotne wczasy wink
    • princy-mincy Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 11:29
      Takie byly plany, jednak zycie i niespodziewane wydarzenia sprawily, ze byla to naprawde skromna impreza w najblizszym gronie.
      Nawet nie impreza a zwykly obiad i kawa z tortem.
    • robitussin Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 12:00
      kobitkafeministka napisała:

> Obchodziłyście jakoś szczególnie swoje 30ki?

Dość szczególnie - rodząc drugiego syna smile
      • lejdi111 Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 12:05
        mimo,że to było tylko dwa lata temu to nawet nie pamiętam tego dnia. Nie dlatego, że byłam tak schlana tylko, że dla mnie nie był to jakiś wyjątkowy dzień.
    • melancho_lia Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 12:04
      Nie. Moja przeszła bez echa.
    • jamesonwhiskey Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 12:08
      cichy weekend w las vegas
    • wuika Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 12:10
      Tak! Mąż wziął aż wolny dzień.
      Hint - było do niedługo po urodzeniu bliźniaczek, a już kiedy mąż wrócił do pracy, więc całodzienna obecność drugiej osoby to było bardzo huczne obchodzenie tej jakże ważnej rocznicy.
    • anias29 Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 18:14
      Zaprosiłam 8 kumpelek na babską domówkęsmile
    • sumire Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 18:21
      co roku obchodzę urodziny tak samo - jadę sobie sama na parę dni w góry albo w jakieś inne przyjemne miejsce. trzydzieste też tak spędziłam. nie przepadam za imprezami urodzinowymi, organizuję sobie czas tylko dla siebie i jest fajnie.
    • klubgogo Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 18:22
      Ja nie, ale mąż miał fajną imprezę w knajpie.
    • echtom Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 21:32
      30-tka zastała mnie na wsi, w lato stulecia, w 8. mc - huczna impreza była ostatnią rzeczą, o jakiej wtedy myślałam smile Przełożyłam urodziny na następny rok, robiąc fajną domówkę w gronie znajomych, z gromadką małych dzieci wink
      • e-milia1 Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 21:40
        spedzilam w gorach z mezem i corka, akurat byl wtedy dlugi weeken smile popilam sobie winko, fajnie bylo. pozniej zaprosilismy pare znajomych osob na kawe i ciasto. niedlugo moj maz bedzie obchodzil 40-tke i najchetniej zorganizowalabym jakas impreze, ale z niemowlakiem jakos tak ciezko...
    • kkalipso Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 21:53
      Ja miałam,ale nie to,że akurat te okrągłe urodziny chciałam wyprawić hucznie tylko tak jakoś wyszło.Było ponad 30 osób party na stojąco,z bufetem ,było idealnie choć napracowałam się troszkę(siostra mi dużo pomogła).
      Na torcie miałam świeczkę -?-mało kto pytał "które to".
      Najlepsze koleżanki wyszły o 2 po południu w niedzielę,tyle co my się naśmiałyśmy to nasze,następna taka impreza była na moim panieńskim (to takie dwie z niezapomnianych imprez)jak z filmu.
      Dziecka jeszcze nie mieliśmy więc ,więc inaczej się myślałosmilei miało ochotę na takie rozrywkiwink
      • bbuziaczekk Re: Huczna 30-tka 01.10.12, 22:27
        Mialam w styczniu. Nie obchodzilam wogole. Zadna impreza i zadne huczne odprawianie.
        Nie czuje sie i nie wygladam na 30 wiec mnie razi ta liczba big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka