Dodaj do ulubionych

Watek alanis11

07.10.12, 12:49
Przeczytałam wszystkie wpisy w tym watku.
I choć myślałam, ze na tym forum nic mnie już nie zdziwi, to jestem zaskoczona takim całkowitym brakiem (u sporej części forumowiczek) empatii, chęci wsparcia i podniesienia na duchu dziewczyny, która właśnie W TYM MOMENCIE przeżywa rozpacz, strach, rozżalenie i jest w nienajciekawszej sytuacji zdrowotno-dzieciowej.
I to konsekwentne kopanie leżącego...
Czlowiek czlowiekowi...czlowiekiem.
Szkoda, ze nie wilkiem - wilki wzgledem siebie bardziej opiekuncze i sa niz ludzie.
Obserwuj wątek
    • alanis11 Re: Watek alanis11 07.10.12, 13:02
      selavi2 dziękuje ci za wsparcie ale zakładanie wątków tego typu niczemu nie służy , także mnie.Ja myslę że najlepiej by było gdyby zarowno ten jak i tamten wątek zostały usunięte ,i nie przez te negatywna energię w wielu wpisach ale na zdrowy rozsądek ja jako żona żołnierza nie powinnam pisać o armii tym bardziej w takich miejscach jak gazeta.pozdrawiam
      • kozica111 Re: Watek alanis11 07.10.12, 13:12
        Czasem jest to po prostu brak wyobraźni a nie zła wola.Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie.
    • selavi2 Re: Watek alanis11 07.10.12, 13:15
      Rozumiem to, co napisalas, choć mam inne zdanie na ten temat.smile
      Uwazam, ze wiele sytuacji ma miejsce tylko dlatego, ze otacza je zmowa milczenia i odium tajemnicy.
      A oprocz bycia żoną żołnierza (niczego armii nie ślubowałaś i nie zdradzasz żadnych tajemnic) jestes takze zwyczajną kobietą, ktora ma prawo czuc sie tak,jak sie czuje i to zadne przestępstwo.
      I wybacz, że nie poproszę o usunięcie mojego wątku, ale uważam, że mam prawo złozyc wątek o tym, co mnie zbulwersowało.
      Tak samo jak uważam, ze ty miałaś prawo napisać o tym, co czujesz i przezywasz.
      Uściski.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka