lisciasty_pl 12.10.12, 11:03 Moja czterolatka rysuje ładniej niż ja w ósmej klasie podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imasumak Re: Robię się cholernie zazdrosny 12.10.12, 11:14 U nas było to samo. Nie martw się, przejdzie Ci, tak jak mojemu mężowi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Robię się cholernie zazdrosny 12.10.12, 11:16 nie no, do czego ten swiat zmierza wez zabierz jej papier i polam kredki! Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Robię się cholernie zazdrosny 12.10.12, 11:48 viviene12 napisała: > nie no, do czego ten swiat zmierza > wez zabierz jej papier i polam kredki! Na razie trzącham biurkiem i gaszę światło od czasu do czasu ale niewiele to daje Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Robię się cholernie zazdrosny 12.10.12, 13:03 lisciasty_pl napisał: > viviene12 napisała: > > nie no, do czego ten swiat zmierza > > wez zabierz jej papier i polam kredki! > > Na razie trzącham biurkiem i gaszę światło od czasu do czasu ale niewiele to da > je zarowka! wykrec zarowki i wywal farbki i plasteline, zeby sie nie miala na co przerzucic artystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Robię się cholernie zazdrosny 12.10.12, 13:15 Zero pomysłowości z Twojej strony. Jak się młoda za dobrze rozwija to zainwestuj w jakiś pakiet głupich bajek na kablówce i zmuś do oglądania. Już po tygodniu powinna stracić zainteresowanie kredkami a zdolności manualne pozostaną na długo na etapie 4-latka Odpowiedz Link Zgłoś